Ultimul RPG jucat/terminat

Started by Ktav, November 13, 2005, 03:30:48 PM

Previous topic - Next topic

Ktav

Uite cum o sa facem: ficare posteaza ultimul RPG jucat si ii da si o nota. Daca nu a terminat respectivul joc sa spuna si pana unde a ajuns.

Eu am terminat Fable: The Lost Chapters de curand, ii dau un 8!

ps: incepeti cu ultimul rpg jucat/terminat, nu si cu cele din urma... dupa aia puteti sa puneti si mai multe titluri daca le jucati intre timp!
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

allah

Si io am terminat tot fable de lost chapters ultimul si ii dau un 9.  :cool:  
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

Daemian

Gothic 1 (in sfarsit!  :D ) si ii dau un 8.5 - controlul ciudat, restrictiile folosite pentru terminarea jocului si bug-urile il fac sa nu-i dau mai mult
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

RedDevil

Fable, dar nu l-am terminat...mi-a fost lene sa mai incerc sa ies din puscarie. Cred c-o sa-l termin odata...

unde e nota?

(edit)ok, ok, am vrut sa-l notez dupa ce-l termin. Dar am jucat estul ca sa ma dumiresc cred ca 7.2, mi-a placut la inceput dar s-a dovedit mediocru si saracut in din foarte multe puncte de vedere, aporape ca nici n-are un punct forte.

Desmond Baley

Terminat?

Knights of the Old Republic 2,cred.

I-as da un 7 (o nota destul de mare).Finalul a fost cel putin nesatisfacator.Ma refer la anihilarea fortei si conceptul de viata satanic(Satanism filozofic) al Kreiei.

In universul SW,Forta are rolul unui zeu activ,ii ghideaza pe toti adeptii ei,manipuleaza toate evenimentele,oamenii nu au nici o importanta pentru aceasta zeitate lipsita de sentimente.

Razboaiele importante de cine au fost conduse daca nu de jedi(jedi+sith,force users)?
Si cine a suferit daca nu civilii si copiii?

Kreia a inteles asta.

Din pacata Lucas Arts nu este de aceeasi parere ca domnul Avellone.

Adugam la asta sistemul de lupta nesatisfacator si reiese nota.

Red

Ultimul RPG care l-am terminat a fost un rpg mai vechi si anume: Arcanum. Am jucat cu technologist si m-a captivat putin sa umblu dupa "parts" si "schematics"... Story-ul bun si unic...Eu am vrut neaparat sa il joc pt ca am auzit ca e ceva de capul lui... Cred ca ii dau un 7... desi nu stiu daca are vreo importanta ca e joc vechi...  
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

Wotan

Diablo2. si ii dau un 2 cat el de mare. a trecut un an si ceva de cand tot am instalat si am incercat sa il termin dar am esuat din cauza ca m-a satur repede sa trec prin stagiile alea ca prin branza si sa dau in stanga in dreapta fara sa am o replica...i hate hackNSlash...
:D si-acum astept fanii sa sara (da nu aici) :D
Hail !!

himself

N-am mai terminat de mult un joc (de la KOTOR 2) dar o sa notez Final Fantasy VIII pe care nu l-am terminat dar l-am, jucat destul ca sa-mi fac o idee!

NOTA: 9,4

O nota imensa pentru o atmosfera extraordinara, pentru o poveste frumoasa si o muzica geniala!

Daemian

Quoteo sa notez Final Fantasy VIII pe care nu l-am terminat dar l-am, jucat destul ca sa-mi fac o idee!
Nu l-ai terminat?! Sa-ti fie rusine! D-aia ti l-am dat eu? Mai ales ca i-ai dat si nota aia (care dupa mine e cam mica  :D )
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

doro69

Gothic 1 l-am terminat acum 5 minute.. instalez Gothic 2.
Nota..um.. 7
De ce?
Grafica derizorie, buguri grafice cat cuprinde, texturi care dispar.. etc..
LINIAR!!!
In rest mi-a placut, poveste "mistoaca" :D sa vedem 2-iu

ps: io tot nu pricep de ce dati note cu virgula :D faceti o medie ceva?! :)
himelf, ce trebuia sa aiba sa ii dai 9,5? :D
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

himself

himelf, ce trebuia sa aiba sa ii dai 9,5? :D
Grafica mai buna! Asta ca sa se vada cat conteaza la mine grafica: 0,1!
Daca ar fi avut controlul mai bun i-as fi dat chiar un 9,7

:D

allah

The Elder Scrolls Morrowind- tocmai terminat (desi per total deabia daca am facut un sfert din el) - 93%  Un singur cuvant cred ca il defineste: GENIAL   :D  
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

Alnaibii

Gothic 2 TNOTR. Nota 9. Cel mai bun RPG creeat vreodata. Pacat de "monstrul" din final - stupid de usor (tot capitolul final e cam naspa)
Alnaibii sa fiu daca m-oi opri din jucat!

doro69

Grozav, data viitoare baga si tu o atentionare de spoiler :(
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

Alnaibii

nu e spoiler, e o parere personala.
Alnaibii sa fiu daca m-oi opri din jucat!

mihai22

Conteaza platforma pe care joci jocul??
Fiindca dupa cate tin io minte am terminat Legend Of Dragoon un Rpg pe PlayStation nota ca si himself 9,5 e prea tare jocul......grafica e de 2003 dar el saracu e produs in 2000 si ca storry ce pot spune 50-60 de ore in care nu prea m-am deslipit din fata televizorului

mihai22

iar pe pc X-man legends 2 dar inca nu l-am terminat ca nu am fost azi acasa nota 7,7 ce mi-a placut foarte mult la el este varietatea de eroi si faptul ca poti zuca single sau party  

mihai22

si acum vre-o 3 ore m-am apucat de Seal Of Evil un rpg gen throne of darknes
nota 7 imi place ca iti da posibilitatea de acrea singur itemuri, armors, weapons dupa bunu plac cu diferite obiecte lasate de monstri sau gasite prin pomi sub pietre etc.

Ktav

mihai22, vezi ca ai intrecut masura. deocamdata ai doar un warn...

ti'am sters al 4lea post, exista alt topic pt poze!

si vezi ca aici pui note la jocuri terminate sau pe care le'ai jucat pana la un punct si ai renuntat! nu de care te'ai apucat acum 3 ore, ok?
:idiot:
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

amp3r

Ultimu joc terminat de mine e gothic 2(a treia oara)! Sincer ii dau un 9! De ce?
Pt ca la inceput NU poti omora decat un goblin (pai ce naiba personaju a atunci s-a nascut?) si la final (nu peste mult timp) omori tu Undead Dragon (care pe site la worldofgothic zice ca e de level 1000 si tu ai 30-40) din cateva sabii?
[size=9]Is me, Ionel 556[/size]