Ultimul RPG jucat/terminat

Started by Ktav, November 13, 2005, 03:30:48 PM

Previous topic - Next topic

RedDevil

Joaca Morrowind si ai sa intelegi reactia. :)

night_hawk

Ca sa nu fiu total off-topic...
Am terminat acum vreo 2 saptamani Dragon Age. A fost fun. M-a tinut pana la final si inca putin din un al doilea playthrough. Dar nu e chiar atat de convingator sa fie jucat de 2 ori. Nu pentru mine cel putin. Per total, jocul e reusit. Me liked.
Quote"Fate shapes us just as we shape it."

RedDevil

Eu abia m-am apucat de DA. Mi s-a parut foarte fain la inceput (pana la lupta aia mare cu darkspawn adica), acum nu mai sunt asa de incantata, o sa vad cum e in continuare (should post in the DA thread, too :))).

Redrake

Quote from: night_hawk on December 27, 2009, 10:33:47 PM
Quote from: g3orge13 on December 27, 2009, 07:57:02 PM
Ultimul RPG terminat a fos TES4 Oblivion.Nota mea este 9.5. Story de nota 10,grafica la fel (+moduri de grafica arata incredibil).Ce ma impiedica sa-i dau 10 - Pai controlul cand dai sa se vada Third Person.Parca patineaza.
In cel mai mult timp il joc in First Person.

Story de nota 10?  :bang:  :bang:  :bang:
Sa-mi dau palme...
Sunt de acord. Ar trebui sa mai joace si altceva, daca asta are nota 10 atunci scara ar trebui sa se termine la nota 20. :D

night_hawk

Si uite ca-s intr-un killing spree. Risen l-am gatuit. Scurt, chiar foarte scurt. Si finalul destul de sec. Dar per total, e reusit jocul. Ceea ce ar fii trebuit sa fie (sort of) Gothic 3 ca si produs.
Quote"Fate shapes us just as we shape it."