Ultimul RPG jucat/terminat

Started by Ktav, November 13, 2005, 03:30:48 PM

Previous topic - Next topic

Divizor

@RedDevil sub aspectul asta si tu ai dreptate :) ... Diversitatea d.p.d.v. al item-urilor putea fi mai mare dar pot sa precizez ca atunci cand l-am terminat prima oara (2001) n-am fost dezamagit de acest lucru...poate am fost indus in eroare si de tatuaje care, mie cel putin, imi pareau ca pot inlocui intr-o oarecare masura clasicele armuri. In rest, as putea fi de acord cu tine.

Oricum un lucru e cert... Torment-ul a fost si este o experienta unica.
Better to die on your feet than live on your knees

RedDevil

Baldur's Gate. Sa-i dau...9.2.
Story-ul mi s-a parut bun dar nu extraordinar.
Gameplay-ul a fost ok, mai putin cateva probleme la pathfinding, super tare din punctul de vedere al NPC-urilor, liniar in ceea ce priveste main plot-ul, libertate de explorare a lumii, questuri interesante.
Sunetul mi-a placut, mai ales vocile(Shar-Teel rules :D ).
Grafica...destul de buna pentru data lansarii jocului, putin suparatoare in orase, in rest jocul arata destul de placut.
Feeling foarte bun, chiar am ajuns sa intru in pielea personajului, m-am atasat de party-ul pe care mi-l formasem, firul epic foarte antrenant.

Un RPG foarte bun, dar si cu cateva lipsuri, sa vad cum le acopera BG2. :D  

Redrake

Acum importa caracterul in BG2. ;)  

RedDevil

QuoteAcum importa caracterul in BG2. 
Hm...Nu prea ma tenteaza ideea. Nu-mi prea place cum mi-am dezvoltat caracterul, fighter mediocru si mage slabut... Plus ca character creation-ul mi se pare una din partile cele mai placute la un RPG. :D I ought to try, though.

Redrake

Tocmai, ca import-ul este partea cea mai interesanta. Trebuie sa tii seama si de toate tome-urile alea pe care le investesti in caracterul tau. De asta e important sa alegi un caracter pe care sa-l ai si in BG2. Eu toate caracterele cu care am terminat ToB le am avut importate din BG1. E mult mai roleplaying asa. Bineinteles in cazul tau, ai luat un gnom, asa ca BG2 nu o sa ti se para prea tentant. Iau un paladin sau un ranger sau vreun multi-class mai decent si satisfactia e garantata. ;)  

RedDevil

Ce presupune un multi class mai decent?(oricum in nici un caz ce-am incercat eu...)

Redrake

Half-elf Ranger/Cleric, Half-elf Cleric/Mage, Half-elf Fighter/Druid, Elf Fighter/Mage sau Elf Fighter/Thief.

himself

Io vreau sa-mi importez charu in BG2 numa pentru faza cu Pnatalonii :D

vladase

planescape torment... loved it
[size=8] it's magic...[/size]

RedDevil

Arcanum...mi-e greu sa-i dau o nota...cred ca 9.7, pentru ca mai are unele bug-uri sau neajunsuri, in rest...foarte aproape de perfectiune. :D  

Bogy

Ultimul terminat e Fable - The Lost Chapters. II dau un 9 pentru faptul ca chiar m-a facut sa intru in pielea unui erou, dar jocul e foarte scurt, usor si respawnul e foarte enervant.
Bogy the Great Druid

night_hawk

hmm, forgot about this thread...

tot Fable: The Lost Chapters... ii dau un 8.5 . Dragut, dar cu rejucabilitate prea mica (good / evil)
Quote"Fate shapes us just as we shape it."

Red

Am reusit si eu sa termin Dungeon Siege 2+addonul: Broken World. Jocul e slabut si pt un hack and slash si l-am jucat doar ca era singurul joc pe care l-am putut juca, asa la relaxare cate o ora, maxim doua, pe zi.
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

Redrake

L-am inceput de vreo 2 ori. Nu am avut deloc rabdare sa-l termin. Prea plictisitor.

RedDevil

QuoteL-am inceput de vreo 2 ori. Nu am avut deloc rabdare sa-l termin. Prea plictisitor.
Hehe. Same here. :)  

vladase

io l-am inceput doar o data... dupa cateva ore l-am sters. era enervanta faza cu respawnu, curatzam o zona, ma intorceam la oras sa duc ceva si apoi trebuia sa curatz iara drumu. THEY SHOULD STAY DEAD WHEN I KILL THEM!
[size=8] it's magic...[/size]

Ktav

pai aia sunt fratii lor... vor razbunare :D
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Redrake

Quoteio l-am inceput doar o data... dupa cateva ore l-am sters. era enervanta faza cu respawnu, curatzam o zona, ma intorceam la oras sa duc ceva si apoi trebuia sa curatz iara drumu. THEY SHOULD STAY DEAD WHEN I KILL THEM!
Aia intradevar este cea mai enervanta. Nu le-a dat macar prin minte sa includa un sistem de save mai decent?  :hmm:  

Ktav

sa fim seriosi, nu astea sunt slabiciunile jocului...

si in Wizardry 8 se respawneaza monstrii in nesimtire si e un rpg bun. de fapt in cam toate RPGurile axate pe combat se respawneaza monstrii...
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Redrake

Fallout 1. Cam vechi, dar avand in vedere ca nu il termin pentru prima data e bine. Ca sa ii dau o nota, cred ca un 9 ar fi potrivit. Excelent ca RPG, dar are cateva minusuri mai ales in privinta NPC-urilor care sunt foarte slabe. Singurul care mi-a placut a fost Dogmeat, care din pacate a murit spre sfarsitul jocului.
Fallout 2 is next.