The Witcher

Started by doro69, October 24, 2007, 10:57:27 AM

Previous topic - Next topic

doro69

in 5 min ma bag sa-l joc, revin cu pareri :D
www.thewitcher.com
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

Bogy

Bogy the Great Druid

doro69

niste impresii asa rapide.
sa ma *** in ele de console
lupta e greoaie, se misca aiurea, stance-uri diferite de bataie
camera se misca greoi
dialoguri stupide
questuri stupide
prea mult loading time
cam greu de ales skillurile cand faci level, prea multe si prea putine explicatii.
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles

night_hawk

O rugaminte: no spoilers yet! Astept jocul asta de 6 luni si am foarte mari sperante in el...
Quote"Fate shapes us just as we shape it."

Bogy

Nu-s spoilere sunt detalii tehnice :D
Bogy the Great Druid

night_hawk

Mai mult sau mai putin :D

Oricum, serialul polonez Wiedzmin (aka The Witcher) este superb.

doro69

Red

Yep me :D
Revin cu impresii dupa cel il mai joc putin...
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

night_hawk

Am inceput sa joc. Primele impresii:
-Sistem de combat dubios, dar relativ usor.
-Camera e ok.
-Dialogurile... sunt si unele reusite, sunt si unele jalnice.
-Background story: Awesome :D
-Design-ul lumii: Bun.
-Quest-urile: Tipice... Desi sunt unele quest-uri in care o alegere schimba un pic evolutia jocului.
-Fun Factor: decently fun!

Intradevar, loading-ul dureaza ENORM de mult... am scris un eseu numai cat asteptam cateva loading screen-uri... (Intr-o ora de joc).

Overall, un joc fun, fara prea multe buguri pe moment (Patch 1.1) si care, intr-un fel sau altul, este destul de fidel serialului (nu stiu daca si cartii) din punctul de vedere al evolutiei caracterului (nu ca story).

BTW: Skillurile mi se par foarte bine aranjate. Sunt multe, dar nu sunt greu de ales.

Red

Primele mele impresii dupa vreo 5 ore de joc: Story, background si univers de exceptie, cu personaje bine conturate si cu voice acting bun. Sistem de combat aiurea rau cu niste animatii care nu prea is pe gustul meu. Grafica buna dar cu cerinte de sistem foarte marii: e nevoie de o placa video de ultima generatie pentru as savura jocul la maxim iar 2giga ram e must pt a scapa de loadingurile mari.
Muad'Dib

night_hawk

Patch 1.1a out already...

Redrake

Nu am sistem pt el. Dar cel putin i-am facut download la muzica care mi s-a parut superba. ;)  

doro69

mda, din pacate 2g ram este obligatoriu pentru joc, asta daca nu vrei sa astepti o vesnicie la loading.

Redrake

Am RAM. Ma refer la placa video. Placa mea nu are pixel shader, iar o placa mai buna nu am cum sa iau ca placa de baza suporta doar sloturi AGP.

Orkish

Am si eu o intrebare.Un loc bun de unde pot face si eu rost de joc(NEoriginal).
Va rog scrieti aici caci sunt mort sa il joc.
Si inca o intrebare.
Sistem cu:
-Procesor 3Ghz(DUAL CORE)
-512 Ram
-Nvidia 256 video
E bun?Inteleg ca o sa am de asteptat la loadinguri dar merge jocul bine cu 1/2 gb de ram?
Some races are good and some are bad,but none are as good as the half-elf's.CIUDA!!!

Red

La prima intrebare te ajuta unchiul google
Iar la a doua: 512 e foarte putin. Cred ca ajungi cu loading timurile la vreo 5 min. Si crede-ma ca sunt destule. Parerea mea: nu poti juca cu 512 asta daca nu vrei sa citesti intre timp cartile lui Andrzej Sapkowski intre timp.
Muad'Dib

night_hawk

Am vesti bune si vesti si mai bune.

Vestea buna: Patch 1.2 is out.

Vestea si mai buna: primele 2 lucruri care le repara acest patch:

QuoteCode bugs fixed:
- Loading times are much faster!
- Saving is much faster!

Si da, in afara de primul loading "al zilei" care este in limitele normalului, loading times-urile sunt mult mult mult mai rapide decat inainte.

night_hawk

Am in fata mea The Witcher Enhanced Edition box :D
Este plin de AWESOME stuff. CD cu soundtrack, CD cu muzica inspirata din The Witcher, making-of DVD, bonus content, game disc, guide, manual SI The Witcher de Andrzej Sapkowski (prima carte din serie). Si o harta :D

Merita luat. E un joc de colectie.  :thumb:

Bogy

Wow cate chestii. Si cat te-a costat?
Bogy the Great Druid

night_hawk

Chiar ciudat de putin. 180 ron.