The Witcher

Started by doro69, October 24, 2007, 10:57:27 AM

Previous topic - Next topic

Keeper

What KTav said :), iti zice ca ai mai facut o data asta blabla, like in the intro scene.

Nici eu n-am omorat werewolful, si oricum, it's not all bad, si asa ai mai multe talente decat iti trebuie iar daca ii lasi in viata nu ramai chiar cu buza umflata: daca salvezi printesa primesti o sabie parca si daca il lasi pe werewolf te ajuta la sfarsitul capitolului.
"Nestiinta nu-i o dovada, ignoranta nu-i un argument" - Spinoza

Red

Nici eu n-am omorat striga. Ce fel de eroi sunteti voi de omorati printesa?  :P
Si pe werewolf, deasemenea l-am lasat sa traiasca.
Am fost de partea elfilor. La sfarsit m-au ajutat toti contra "the big bad boss"
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

Redrake

Voi sunteti cam off-topic, ar trebui sa va dati fiecare cate un avertisement. :P

Red

bad boy :smoke:
Solutia: sa se faca un merge cu threadul de The Witcher :)
Muad'Dib

Ktav

Quote from: Red on September 15, 2009, 09:30:37 AM
Solutia: sa se faca un merge cu threadul de The Witcher :)

DONE!
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Daemian

@Keeper: you can never have enough talent points! :D Adica mie chiar mi-a parut rau ca n-am reusit sa completez talent tree-ul, nu ca as fi avut nevoie de toate, dar oricum... :D

@Red: asa cum i-am zis lui Yaevinn: "I'm on my own side" >:D Initial am vrut sa fiu de partea elfilor, dar prin capitolul 2 mi s-a parut ca au cam pierdut din vedere scopul lor nobil si parca prea urau cu pasiune oamenii, iar Siegfried era parca mai corect, chiar daca destul de naiv. Oricum n-a iesit chiar bine spre final, avand in vedere masacrul ala dar deh... that was the path I chose. Si ete asa am omorat si striga si werewolf-ul si cam tot ce putea sa-mi dea exp si talente. :D Iar la final n-am avut nevoie de ajutor ca prea rupeam tot ce misca. :P
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Ktav

mah eu initial am stat neutru la lupta din Swamp (in capitolul 2), dupa care am ajutat Order-ul cand au jefuit elfii banca (cap 3). Cand s'au batut in Murky Waters am ales sa fiu tot de partea Order-ului (cap 4), chiar ma imprietenisem cu Siegfried :D

aa, intre Shani si Triss am ales'o pe Shani :)

PS: am uitat sa mentionez ca in capitolul 1 i'am ajutat pe elfi :)

Daemian

Eu am ales-o pe Triss ca Shani mi s-a parut cam "moale", plus ca parca un witcher cu o vrajitoare da mai bine decat un witcher cu o... asistenta? :D
In cap. 1 tot cu elfii am tinut (ca sa zic asa), dar la lupta din swamp (cap. 2) am fost de partea Order-ului ca nu prea mi-a placut discursul lui Yaevinn.
Oh, and I humped almost everything in the game. :D Am ratat o townswoman din Murky Waters, pe Shani a doua oara pt ca am ales sa-l duc pe Alvin la Triss si niste asistente pe care puteam sa le... you know... :D doar daca ramaneam neutru (se pare).
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Bogy

ai sarit peste miezu jocului. shani a doua oara si asistentele erau cele mai tari :P. ca si vampiritele aia.
Bogy the Great Druid

Red

Muad'Dib

Ktav

era un bordel Queen of The Night in Trade Quarter unde o gaseai pe Blue-Eyed girl (era un Quest cu sora unuia). Acolo poti sa o pui de un suckfest cu vampiroaicele de la etaj :D

Red

Fir-ai al dracului! Am ratat asta!
Muad'Dib

Ktav

lasa-ma ca si eu am ratat a 2a oara cu Shani... ca nu am gasit inel de argint cu amber. Nici nu mi'a trecut prin cap ca mai e si a 2a oara...  :stupid:

Redrake

Din discutia voastra deduc ca este un joc ce este mai bine sa fie tinut secret fata de prietene or neveste. :thumb:

Ktav

Red

Ne-au ele treaba cu RPGurile. Cand le vad una doua zic: "Iara omori monstri si te joci cu purici aia???" Si fac cale intoarsa :D
Muad'Dib

RedDevil

Avand in vedere ca Witcher e ultimul RPG pe care l-am terminat si quite a long time ago, sa zic si eu ce-am facut mai relevant:
- n-am omorat nici werewolf-ul nici striga (de fapt am omorat-o prima data, dar am dat reload :D)
- am ramas cu Triss, Shani mi se parea cam naspa (de fapt si Triss era naspa cu politics stuff and crap but anyway)
- am fost de partea lui Siegfried la swamp si de partea oamenilor la faza cu banca, dar neutral cand s-au laut la bataie pe insula aia (sau ce era, ca nu-mi mai aduc aminte) insa mi s-a parut ca am facut alegerea gresita la sfarsit (considering who was the greater evil)
- am prins si eu faza cu vapiritele :))

Per total mi s-a parut un joc interesant, dar nu tocmai pe placul meu. Preferam un skill tree mai diversificat, dialoguri si alte... interactiuni ceva mai pline de substanta si mai multa libertate in lumea jocului.

Bogy

multumeste-te si cu atat ca nu o sa se mai faca RPGuri old school de acuma incolo. superficiality all the way.
Bogy the Great Druid

RedDevil

Da, cam asa-i, inca n-am apucat sa vad ultimele aparitii, totusi. Probabil ca ar trebui sa precizez si cat de mult mi-a luat sa-l termin. Ma intreb uneori unde-s jocurile alea addictive de pe vremuri, pe care le jucam zi si noapte....

Ktav

pai the witcher e unul dintre ele... eu l'am terminat in 7 zile, jucat aproape non-stop :)

bine, inteleg de ce nu te'ar atrage un astfel de joc, e totusi cam misogin :D