The Witcher

Started by doro69, October 24, 2007, 10:57:27 AM

Previous topic - Next topic

Bogy

Am terminat si eu Witcher. Ce pot sa spun? Pe langa sistemul de lupta cam tamp, cu clickuri date aiurea si combo-uri stupide, m-a impresionat foarte mult povestea. Skillurile sunt descrise cam putin, dar oarecum intuitive. Posibilitati multiple, voice acting bun, dialoguri inteligente, drama, actiune, intoarceri neasteptate de situatii. Per ansamblu un RPG foarte bun. Io ii dau un 9/10 pentru simplu fapt ca ma cam chinuiam la bataie sa nimeresc cu clicku pe cel care voiam, dar cam atat.
Bogy the Great Druid

Daemian

De cand a zis bogy ca a terminat Witcher l-am reluat si eu, ca nu-l terminasem prima data cand l-am jucat. Cred ca prima data nu aveam dispozitia necesara pt el caci m-am cam plictisit prin capitolul II (ce-i drept e destul de lung :D ) dar de data asta chiar m-a prins atmosfera jocului. :thumb:
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Ktav

eu sunt tot prin capitolul 2, spre sfarsti... jocul e addictive rau. Imi plac la nebunie peisajele de prin joc, storyul, dialogul, personajele, combatul (unele batalii sunt destul de grele), etc.. pt mine e clar in top 3 cele mai bune RPGuri :)
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Bogy

ai vazut ca e misto? si tu cautai altceva:P
Bogy the Great Druid

Redrake

El a spus ca e reusit, nu ca e misto. Asta nu prea e cuvant romanesc. :P

Daemian

Quote from: Ktav on September 07, 2009, 11:11:01 PM
eu sunt tot prin capitolul 2, spre sfarsti... jocul e addictive rau. Imi plac la nebunie peisajele de prin joc, storyul, dialogul, personajele, combatul (unele batalii sunt destul de grele), etc.. pt mine e clar in top 3 cele mai bune RPGuri :)

Cumva joci pe hard? Io am facut greseala sa joc pe mediu si acum imi cam pare rau caci cam "zburd" prin orice batalie. Chiar si la alea la care ma bat cu cate 5-6 d-astia mai puternici decat mine n-am nici un stres daca iau o potiune de swallow.

Ktav

nu, joc tot pe medium, dar depinde de batalie, unele sunt mai usoare, altele nu.. de obicei nu prea iau potiuni decat la bosi or smth. oricum nici nu vreau sa dau 10 loaduri ca sa fac o batalie, important e sa fie cat de cat challenging si fun. sunt in capitolul 3 acum...

Keeper

Chiar si pe hard combaturile normale sunt tot usoare daca folosesti arma potrivita si ai un timing decent, boss fights in schimb...unele sunt foarte enervante: batalia cu Beast mi-o amintesc si acum :kill:.
"Nestiinta nu-i o dovada, ignoranta nu-i un argument" - Spinoza

Ktav

eu sunt multumit de dificultatea bataliilor.. chiar daca multe din ele sunt usoare (merge cu idea de witcher care rupe tot), insa comparativ cu alte jocuri, the witcher sta mult mai bine la capitolul asta.

intr'adevar, the beast a fost cel mai enervant monstru de pana acum, cred ca am dat 10 loaduri... pana la urma l'am batut cu un knockdown norocos :D. as mai fi incercat ceva dar nu aveam skillul atunci: BUZZ, te face imun la Pain daca esti drunk. ca defapt asta era cea mai mare pb cu the beast, Pain-ul.

Daemian

Tocmai l-am terminat azi. Misto finalul si mai ales ce sugereaza. :thumb: A, si am mers de partea Order-ului. Da, lupta cu The Beast a fost printre cele mai grele (daca nu chiar cea mai grea), dar in rest... cred ca numar pe degetele de la o mana cand am folosit swallow (ca alte potiuni nu am folosit, exceptand Cat pt ca sa vad in cripte si white honey/wives' tears pt redus toxicitatea/betia). Intr-un singur loc am fost oarecum nevoit (pt ca n-aveam chef sa ma chinui deloc) sa folosesc un rune stone si inca vreo 2 potiuni (de marit sign intensity si maximum endurance); a, si la batalia finala am mai folosit potiuni si uleiuri dar doar pt ca nu folosisem deloc (cu exceptia de care am zis) si stransesem ingrediente si rune ca la balamuc. :D Ca semne magice, am folosit doar Aard (a true lifesaver :thumb:) si Igni in cateva locuri... in rest, chiar n-am avut nevoie de restul.

Opinia mea finala: cam prea usor pe medium, poveste foarte reusita, bine relatata si care te prinde, atmosfera superba, gameplay inovativ si bine realizat, unul dintre cele mai bune voice acting-uri pe care le-am vazut intr-un joc sustinut de niste dialoguri pe masura, personaje foarte bine conturate si veridice, grafica buna, muzica extraordinara. Nota mea: 9/10 pt ca are cateva glitch-uri pe ici pe colo si unele aspecte ale story-ului nu se imbina chiar bine. :P

Acum, cred ca am chef de ceva diferit, mai relaxant, mai putin pretentios pt neuroni: Wolfenstein :D

Ktav

din pacate... l'am terminat si eu :). superb! ii dau nota 10, chiar daca nu e perfect, dar pot sa numar pe degetele de la o mana RPGurile care sunt cel putin la fel de bune ca The Witcher. Trebuie sa imi revin dupa jocul asta, timp de o saptamana nu am stiut altceva...

intr'adevar, incepand cu capitolul 3 luptele devine cam usoare... singura lupta la care am mai avut pb a fost lupta cu paianjenu ala, sau ce naiba era (Koshchey).

Daemian

Heh, eu la Striga m-am chinuit un pic ca-mi tot prindea pain si knockdown. Paianjenul l-am facut dintr-o singura serie de 4 lovituri strong style. :D

Anyway... Wolfenstein e cam slab. Daca va place seria, poate-l incercati, altfel... nu-i cine stie ce.

Ktav

am uitat sa mentionez ca The Witcher a fost primul joc pe care l'am jucat in HD (1920x1080) ;D. It :censored: rules!

Keeper

Cu Striga puteai sa nu te bati: daca o alergai pe acolo (si nu te ajunge niciodata daca esti in continua miscare :) ) pana se stingeau toate cele 5 lumanari se transforma inapoi in printesa.
"Nestiinta nu-i o dovada, ignoranta nu-i un argument" - Spinoza

Redrake

Quote from: Keeper on September 13, 2009, 09:57:37 PM
Cu Striga puteai sa nu te bati: daca o alergai pe acolo (si nu te ajunge niciodata daca esti in continua miscare :) ) pana se stingeau toate cele 5 lumanari se transforma inapoi in printesa.
Kinky! :D

Ktav

Daemian

Stiu, dar asa nu mai puteai sa iei striga's heart si nu mai aveai 1 gold talent in plus, iar eu cum is power gamer nu puteam sa ratez o astfel de ocazie. :D

Ktav

eu nu am omorat nici werewolfu, nici striga  :awe:

Quote from: Daemian on September 14, 2009, 06:00:21 PM

Stiu, dar asa nu mai puteai sa iei striga's heart si nu mai aveai 1 gold talent in plus, iar eu cum is power gamer nu puteam sa ratez o astfel de ocazie. :D

deci nu numai ca trebuia sa o omori, mai era si contra-cronometru... tare :)

Bogy

habar n-aveam. nu mi-a dat de inteles asta, asa ca dupa a 2-a lumanare stinsa era deja in tarana.
Bogy the Great Druid

Ktav

ba da, zicea ca daca rezisti cu ea pana in zori o salvezi