Dragon Age

Started by Ktav, November 03, 2006, 10:34:44 AM

Previous topic - Next topic

Ktav

"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Red

Un trailer:
click
Arata bine si are sanse sa fie un joc bun
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

RedDevil

Din pacate, in afara de grafica super, trailerul nu pare sa mai indice nimic....we'll wait. Dupa cum zic astia de la EA, jocul ar trebui sa fie lanasat inainte de aprilie 2009.

RedDevil

N-a vazut nimeni ultimul trailer? Iata-l aici. Dupa cum arata, sunt destul de optimista in privinta jocului, se pare ca BioWare o sa faca treaba ca lumea. Era si timpul, dupa ce in ultiam vreme n-am primit decat vesti proaste din lumea RPG-urilor.

Bogy

Nota 10. E un fel de Jade Empire dar mai bun zic eu. Chiar pare captivant. Old school type.
Bogy the Great Druid

RedDevil

Eu zic ca e mult mai bun ca JE. Cred ca gameplay-ul o sa fie mai complex, plus ca e turn based(am vazut ca a dat pause la un moment dat). Abia astept sa apara.

Bogy

Da si eu astept sa apara. Chiar am un joc care astept sa il joc in viitor :) Pe langa NWN2 cand voi avea un calc nou. Unii spun ca e succesorul fidel a lui Baldur's Gate referindu-se la gameplay. Din cate stiu despre el de acum 1 an 2 de cand s-a anuntat e un joc intr-un univers cu totul nou decat cel Forgotten Realms. Stiam ca trebuia reinventat cam toate regulile din D&D. Armor class, dice roll chestii dinastea...
Bogy the Great Druid

Red

Ei ii zic succesorul spiritual al lui Baldur's Gate din motive de marketing... sa atraga cat mai multi clienti, sa faca cat mai mult hype. Normal ca nu e un succesor in adevaratul sens al cuvantului ca doar nu e bazat pe DnD si nu e in Forgotten Realms, daca tu astepti un astfel de joc eu zic ca mai ai de asteptat cam multisor...
Muad'Dib

Bogy

Am zis referindu-se la gameplay. Adica cu ecrane de pause, party si o oarecare tactica in lupta.
Bogy the Great Druid

RedDevil

Si eu cred ca au spus asta din motive de marketing. Totusi, dupa ce am vazut trailer-ul, cred ca DA va fi old school, deci referinta la BG nu e chiar asa inadecvata.

Bogy

Bogy the Great Druid

Bogy

Bogy the Great Druid

RedDevil

Yeah, I subscribed. Pana acum nu mi-au trimis nici o stire, asa ca nu stiu cata credibilitate sa-i acord.

Ktav

some info about Mass Effect 2, Dragon Age and The Old Republic: http://www.gametrailers.com/gametrailerstv_player.php?ep=54
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Bogy

a aparut Dragon Age. in 15 minute voi intra in el. oh boy oh boy.
Bogy the Great Druid

Bogy

pana acuma e foarte reusit jocu. faptu ca poti sa interactionezi cu henchmenii ca in neverwinter e un mare plus. cam nasol faptu ca am vrut de la incepatur sa fiu un mage shapeshifter si m-am trezit ca primu mag venit in party era un mage shapeshifter.
Bogy the Great Druid

Red

Okay, dupa cateva ore de joc:
"+"uri: - camera top-view e perfecta (cel putin pentru mine)
- engine grafic bun, stabil, isi face treaba.
- animatiile de lupta, dupa trailere asteptam sa iasa urat, ceva in genul nwn2 dar e de bine.
- inceputurile multiple in functie de rasa si background.
"-"uri: - "gore"ul de prost gust. N-am nimic impotriva "gore"ului dar parca toata lumea ii stropita cu spray hematic din cap pana in picioare pana si subsuori.
- unele lucruri,caracterele, o parte din interfata e prea "gloomy"
- nu am intalnit inca questuri cu "C&C"uri.
"+""-"uri: story: nu mi se pare nimic special pana acuma.
Pe moment atata, ca nu am jucat destul sa imi formez o parere completa.
Muad'Dib

Bogy

legat de gore sunt de acord. e prea tras de par sangele ala din cap pana in picioare. macar sa il fi facut pe sabie si pe o parte din haine nu peste tot.
Bogy the Great Druid

Daemian

Am pus si eu acum sa-l trag. Voi ce rip aveti? SKIDROW?
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Red

Nu domnule! Noi avem jocul luat din magazin.  :)
Dar, daca tot vrei sa stii, vecinul ale acel rip si merge perfect  :D
Muad'Dib