Dragon Age

Started by Ktav, November 03, 2006, 10:34:44 AM

Previous topic - Next topic

Redrake

Expansionul asta e plin de bug-uri si de contradictii. Practic, poti sa faci toate upgrade-urile la fortareata, dar la final ai de ales intre a conduce apararea castelului sau a orasului de langa. Daca alegi castelul, orasul e distrus. Reciproca e si ea adevarata, desi teoretic, cu toate upgrade-urile castelul ar trebui sa se mentina. De altfel chiar asta spune personajul principal cand ai de ales. "I pick the city, I built a strong keep". Deci, in fapt, upgrade-urile sunt inutile. Daca aperi castelul personal nu ai nevoie, daca nu il aperi personal, castelul e oricum distrus.

Bogy

am instalat si eu Awakening dar nu am inteles de ce am inceput add-onu cu mine mergand langa o tipa catre nush ce oras. parca eram mort si ingropat in DA original. nici o explicatie nimic. uazafac.
Bogy the Great Druid

Redrake

Pai de ce ai murit in DA? Erau cateva cai pentru a preveni asta.

Bogy

Bogy the Great Druid

Redrake

Deci a trece de partea cealalta se cheama a fi spoiler? Nu stiam. :P

Bogy

mama da e cam varza addonu Awakening. multe buguri, neconcordante, story cam slab. Nu inteleg de ce se grabesc sa scoata addonuri asa repede in loc sa le faca mai bune decat jocu original (care nu a fost asa complex, dar parca nici ca addonu de simplu).
Bogy the Great Druid