Dragon Age

Started by Ktav, November 03, 2006, 10:34:44 AM

Previous topic - Next topic

Ktav

"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Bogy

da.

btw. cred ca un revenant e mult peste un dragon ca power level. deci pur si simplu te bat mar la orice nivel ai fi.
Bogy the Great Druid

Red

Revenanti din padurea elfilor? Aia de la ancient tombs? Am maturat pe jos cu ei :D
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

Bogy

oricare din ei.
eu joc cu mine mag, morrigan, wynne si alistair si pana bat ceva imi ia mult sau pur si simplu renunt, cum a fost cazu la vreo 3 revenanti din glass phylactery. nu aveam cum sa ii bat, dadeau resist la toate spellurile si damageul lor era pana la cer de vreo 100 dmg pe bucata la toti.l
Bogy the Great Druid

Red

Revernati i-am batut cu partyul acesta:
Eu - warrior pe 2 handed
Golem - dar ma gandesc ca poti folosi oriciare alt melee, Oghren (berskerul mi se pare cel mai potrivit)
Wynne - dadeam cu ea healuri, stonefist si petrify
Morrigan  - winter's grasp, iceclone, cone of Cold, mindblast,
Evident warriori faceau stun si dmg in schimb ce magi incearcau sa-l imbolizeze pe Revenant. Evident magi nu reuseau sa-l ingheta sau sa-l pietrifica de fiecare data dar a mers.
Mentionez ca joc pe normal, nu easy sau hard.
Muad'Dib

Bogy

Morrigan - dadeam cu ea healuri, stonefist si petrify
wynne - winter's grasp, iceclone, cone of Cold, mindblast,

poate invers
Bogy the Great Druid

Red

Da, da. Eram grabit cand am facut postul :)
Am corectat. Cateva combouri sunt exagerate: eathquake+blizzard+tempest+chain ligthing. Jocu e prea usor daca folosesti asa ceva. 
Muad'Dib

Bogy

buguri enervante. iti iei bucati de la 5 km de la un monstru melee.
Bogy the Great Druid

Redrake

Ciudat, eu am gasit foarte putine bug-uri. Cred ca am ajuns pe la jumatatea jocului. Am rezolvat Circle, elfii si cu urna de cenusa iar acum sunt la dwarfi. Mai sunt fireste o puzderie de side-quest-uri nerezolvate.

Daemian

Am inceput si eu pana la urma cu un Human Warrior pe dual-wield (DW) ca vreau sa-l fac Reaver si mai vad eu ce. Inaintez cam greu, pt ca stau cam prost cu timpul momentan (sper sa se rezolve curand problema asta), asa ca am ajuns abia la punctul cand o iei pe Morrigan in party.

Apropo de ce ziceam mai inainte de rogue, am inteles ca nu pierzi mare chestie dpdv al chestiilor locked asa ca am ales warrior, desi, se pare ca un rogue pe DW face mai mult damage prin backstab decat orice specializare de warrior (ceea ce e destul de logic), insa nu prea-mi place stilul de alergat in continuu in spatele inamicilor ca sa dau backstab. :P
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Ktav

m'am plictisit de rogue... l'am reluat ca mage :P
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Bogy

am gasit un demon intr-o casa parasita Gaxkang. oare are legatura cu kangaxx din baldur's gate? :D
e la fel de puternic.
Bogy the Great Druid

Redrake

Imi place enorm abilitatea Feign Death. Cand situatia este pacatoasa, te prefaci ca esti mort si astepti sa iti creasca sanatatea. :D

Red

Quote from: Bogy on November 17, 2009, 08:59:11 PM
am gasit un demon intr-o casa parasita Gaxkang. oare are legatura cu kangaxx din baldur's gate? :D
e la fel de puternic.

Da, e un asa zis Easter Eggs. Si mai sunt cateva: de ex poti sa iti o sabie din meteorit pe care o gasesti intr-un crater un random encounter unde vei da Martha si Kent.
Muad'Dib

Bogy

am gasit meteoritu da nu stiu unde fac sabie din el.
Bogy the Great Druid

Red

In Warden's Keep dupa ce ai terminat questurile. E DLCul ala mai mare. Locatia e in nord.
Muad'Dib

Redrake

Asta suna a easter din Inelul Nibelungilor. Cel mai evident este chiar la inceput, primul quest ce se poate rezolva ca human este starpirea sobolanilor. :D

Sunt inca in Deep Roads. Am terminat cu Dead Trenches si a lui Broodmother. Aia a fost o lupta dura.

Red

Mda nici un rpg care se respecta nu duce lipsa de questul cu starpirea sobolanilor :D
Muad'Dib

Bogy

http://www.rpgwatch.com/show/newsbit?rwsiteid=1&newsbit=13802

QuoteGameZines has a piece that asks Is Dragon Age: Origins the best RPG ever?

Quote"Is Dragon Age: Origins better than Baldur's Gate 2?"

vesnicile afirmatii stupide...
Bogy the Great Druid

Red

Nu nu, cum zicea cineva pe CG se invarte Bhaal in mormant.
BG2 a fost ceva unic si nu se va mai face niciodata asa ceva. live with that.
Da asta nu inseamna ca DA e un joc prost. Recomand oricui jucator de rpguri sa-l joace.
Muad'Dib