Mass Effect

Started by Ktav, August 19, 2006, 10:48:28 AM

Previous topic - Next topic

Ktav

pare revolutionar... defapt, see for yourselves:

rezolutie mica - 18M

rezolutie medie - 39M

...pacat ca e pt consola
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Ktav

Ktav

a jucat cineva? eu m'am apucat de el si e chiar frumos, are feeling de kotor. sunt abia la inceput deci nu pot inca sa ma pronunt. a primit numai note mari la reviewuri (ma refer la varianta PC)...

Bogy

Eu voiam sa il incerc. Dar parca mai avea pana apare.  
Bogy the Great Druid

Red

A aparut doar in America... in EU apara parca pe 6 iunie.
Dupa reviewuri pare un joc bun.  
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

Bogy

Sa inteleg ca K'Tav e in America.:)
Bogy the Great Druid

Red

Posibil, sau o fii avand ceva "cunostinte" pe acolo ;)

Oricum jocul trebuie jucat neaparat. La ce penurie de rpguri ii acuma ME pare o perla... Ma si bate gandul sa il cumpar original dar parca vad ca aici in italia il gasesc numai versiunea italiana
Muad'Dib

Ktav

Red

Este o nuvela scrisa de Drew Karpyshyn - Mass Effect - Revelation care e o prefata la ce se intampla in joc...
Care o vrea PM.
Muad'Dib

Daemian

K'tav joaca versiunea americana care a fost crack-uita si urcata pe torente. Pt asta nu-i obligatoriu sa fie in SUA. Anyway... se pare ca jocul nu a fost cracked bine: Galaxy Map e busita! In sensul ca e totul negru si nu poti selecta nimic de pe ea. Cica ar fi niste metode de trecere peste acest "bug" prin comenzi in consola. N-am incercat inca.
De asemenea, sistemul de salvare se buseste dupa ceva timp (pur si simplu nu mai poti salva) dar se pare ca aici e chiar un bug al Bioware. Asta chiar se poate rezolva prin editarea fisierului BIOgame.ini astfe:

Quote[BIOC_Base.BioSaveGame] m_bUseNewSaveSystem=True; m_bIgnoreDLCRequirements=False;
se schimba cu
Quote[BIOC_Base.BioSaveGame] m_bUseNewSaveSystem=False; m_bIgnoreDLCRequirements=true;

Lasand problemele la o parte, desi am jucat f putin, mi se pare ca jocul, desi destul de reusit per total, e un amalgam de alte jocuri: Kotor, Rainbow Six etc. Adica nu prea original. Astept un crack bun pt impresii noi.
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Bogy

Probabil ca GForce FX-ul 5200 al meu o sa faca fas cu jocu asta.
Bogy the Great Druid

Red

Probabil?
Mai mult ca sigur... ME are totusi engine de Unreal 3.
Muad'Dib

Bogy

Au inceput sa apara jocuri pe care nu le mai pot juca nici la grafica execrabila. Nici macar nu ai optiunea de "ruleaza joc in crapy mode" pentru astia cu placi mai slabe. Mama ei de tehnologie
Bogy the Great Druid

Red

Pai da cu un 5200 nu prea mai poti juca jocuri noi... In ziua de azi ca sa joci la detalii maxime tot ce apare iti tre un sistem sanatos cu cel putin un dual core si 2 placi dx10... dar na nu toti is permit upgraduri din astea.
Muad'Dib

Bogy

da io vreau sa le joc la detalii minime nu maxime si tot nu merg.  
Bogy the Great Druid

Ktav

am ajuns pe alta planeta.. jocul e super, nu iti vine sa te mai opresti. combatul e super fun..

RedDevil

Well, am inceput si eu, mi se pare super fain jocul. Din pacate, m-am blocat la bug-ul ala nenorocit cu sistemul de salvare. Am incercat ce solutii am gasit ca ar fi bune, dar tot nu ma lasa sa salvez. :mda: Nu-mi vine sa cred cum si-au batut joc de jocul asta, cum naiba sa nu se salveze, nu l-a testat nimeni inainte? :idiot:  

Ktav

vezi ca exista fix pt ambele buguri: save si galaxy map. cand ajung acasa iti dau un PM cu linku... sper sa nu uit

Redrake

Da-mi si mie PM cu link-ul. Ca am inceput si eu aseara sa joc si am exact aceleasi probleme.  ;)  

Bogy

Quotevezi ca exista fix pt ambele buguri: save si galaxy map. cand ajung acasa iti dau un PM cu linku... sper sa nu uit
K'Tav trimite si mie PM ca am nevoie pentru un coleg.
Bogy the Great Druid