Mass Effect

Started by Ktav, August 19, 2006, 10:48:28 AM

Previous topic - Next topic

Bogy

ar trebui sa mearga cand dai reply. ai optiunea Additional Options... si acolo ai attachments.
Bogy the Great Druid

Hegemon

Un inceput de joc genial, o lume superba pe care de-abea asteptam sa o explorez si a carei poveste ma fascinase de la-nceput cu un gameplay de exceptie....asta pana sa joc ceva mai mult jocul. Incredibil cum a reusit sa se transforme jocul intr-o prostie sinistra dupa ceva timp. Toate jocurile pe care le-am jucat in ultimul timp, mai ales rpg-urile par sa fie facute in acest still un inceput senzational care-ti fura ochii si sufletul numai pentru ati da seama ca ineputul era de fapt cea mai buna parte a jocului si singura de altfel, fie ca e el Mass efect sau Fallout 3. (parca facute special pentru a-i putea face o reclama inainte "aratandu-ne" firmele inceputul jocului in prezentari incredibile). Dar sa o luam pe rand: combinatie foarte frumoasa de inceput de shooter si rpg s-a dovedit un shooter penibil ca sa nu zic slab in care inamicii nu stiau decat sa vina toti buluc pe mine din toate partile cand dechideam o usa, sau sa se-npiedice unii in altii asteptand sa-i omor, puzzeluri enervante, questuri interesante dar din ce in ce mai putine si tot felul de "misiuni" in diferite zone ale galaxiei. Ce tare m-am distrat prima oara mergand cu acel vehicol pe o noua planeta, explorand-o si curatand nu stiu ce lacas de inamici....a douazecia oara nu stiu de ce dar nu m-am mai distrat chiar asa de mult. Ce stupizenie sa maresti durata unui joc printr-un astfel de artificiu printr-o "grinduiala" efectiva de misiuni pentru bani si xp. Nu pot spune ca nu mi-a placut per total jocul, sau povestea, sau realizarea superba cinematica dar din pacate mi-a lasat si un gust amar trebuind sa-mi clatesc bine gura dupa ce l-am jucat.

RedDevil

@Bogy
La additional options imi apare doar Return to this topic si Don't use smileys. Daca te descurci tu mai depart, pot sa-ti trimit review-ul prim email. :)
@Hegemon
Asa e, Mass Effect are aprtile lui slabe. Insa e cu mai multe clase deasupra unui Fallout 3, de exemplu. Numai la dialoguri daca ne uitam, sau la interactiunile cu NPC-urile. Sigur, ar mai fi de lucrat, dar cred ca per total universul poate fi dezvoltat foarte frumos in cadrul unei serii. A, si daca esti biotic, de exemplu, jocul nu mai e nici pe departe un "shooter penibil".  ;)

Bogy

trimite pe mail sau PM pe forum. Nu stiu de ce nu merge. Mie imi apar toate optiunile si la un user nou facut de proba ii apar la fel ca la mine. Deci...
Bogy the Great Druid