Mass Effect

Started by Ktav, August 19, 2006, 10:48:28 AM

Previous topic - Next topic

Red

L-am inceput si eu sa-l joc. Combatul e simplist dar jocul sta super la partea de story, voice acting si atmosfera. E un joc singleplayer ce trebuie jucat mai rar in zilele astea un joc de tipul acesta.  
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

RedDevil

Combatul e destul de interesant. Eu l-am reluat cu infiltrator si e super tare cu sniper rifle. Chiar e o experienta diferita de joc. M-am ocupat si de planete si de questuri secundare, desi cred ca am mai ratat cate ceva. A, si acum folosesc intimidate in loc de charm. :D  

Redrake

Poate ca nu v-ati dat seama dar daca terminati jocul o data, dupa aia se poate juca la modul hardcore. Un fel de Heart of Fury ca in IWD2, iar toate achievement-urile din jocul precedent raman valabile.

Red

Deci am dat peste o faza absolut penala.
Ma duc pe o planeta, iau vehicolul acela numit Mako si ajung pana la o cladire incojurata de inamici, ii omor pe toti dau save si intru in cladire. Ajungand in cladire mor si dau load la saveul anterior inainte de intrarea in cladire. Numai ca am parte de o surpriza cand dau load, toti inamici au aparut din nou, eu fiind exact in mijlocul lor... A trebuit sa scad dificultatea ca sa scap si asa cu mare greutate.
Muad'Dib

Ktav

asa iti trebuie daca incerci sa trisezi :))
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Red

Pai ce trisat? Am murit si doar am dat load... ce alteceva ar trebui sa fac :D
Urat bug.
Muad'Dib

Redrake

QuotePai ce trisat? Am murit si doar am dat load... ce alteceva ar trebui sa fac :D
Urat bug.
Ai trisat, pentru ca asta este un bug cunoscut pentru cei care folosesc versiunea piratata a jocului. :D
Iti sugerez sa mergi pe site-ul Bioware si sa dai cautare la bug-ul asta. O sa vezi destui membri blocati pentru ca au dovedit prin asta ca au copii pirat. :pmov  

Red

Ia mai slabiti-ma voi astia: oameni cinstiti :p
Intrebare: Ma pot "combina" cu aia mascata? :D
Muad'Dib

Redrake

100 Ron e jocul original. :D

Singurele romante sunt fata albastra si cu Ashley pentru masculii feroce. Pentru femele e Kaiden si tot fata albastra. ;)  

Red

Nu? Darn! As fii vrut sai dau un pic masca aia jos :D
Si da am vrut sal cumpar dar in Italia am gasit doar versiunea Italiana iar aci in Satu Mare nul gasesc la nici un magazin. si de complicat cu comenzi online nu ma complic ca in 2 saptamani plect din nou din tara.
Muad'Dib

Redrake

Nu isi da masca jos, ca e urata ca muma padurii. :pmov  

Red

Hey! Don't talk that about my girl!
De unde stii cai urata daca zici ca nu isi da jos masca?
Hai ma ca is curios cu arata :)
Muad'Dib

Redrake

E limpede. te-ai uitat la picioarele ei? 2 degete. Mainile? 3 degete. Ce crezi ca are pe fata? :D  

Red

Doesn't matter, looks aren't important :D

Voi cu cine ati umblat in party?
Muad'Dib

RedDevil

QuotePoate ca nu v-ati dat seama dar daca terminati jocul o data, dupa aia se poate juca la modul hardcore. Un fel de Heart of Fury ca in IWD2, iar toate achievement-urile din jocul precedent raman valabile.
Da, am observat, numai ca nu prea m-ar fi interesat sa joc in continuare cu biotic, plus ca a doua oara voiam sa am personaj male. :D

QuoteVoi cu cine ati umblat in party?
Prima data cu Liara (asta in conditiile in care aveam personaj female). :)) Dintr-un motiv foarte simplu: Kaiden ma scotea din sarite. Mi s-a parut mie, sau are aceeasi voce cu Carth? Bleah.

A doua oara cu Ashlee, care mi s-a parut cel mai bine realizat personaj din party. Bine exceptand fazele cu "credinta" si cu "there's a reason why the rachni were killed". Unde mai punem ca e super tare in lupta (spre deosebire de Kaiden, de exemplu). Bine, si Liara e un personaj interesant...desi nu prea am vazut ce eficienta aveau studiile ei de 50 de ani despre protheans. :))

About Tali...hm mi s-a parut ca vorbea cam mult si numai despre flotilla si geth, quite boring.

Redrake

Prima data cu Liara (asta in conditiile in care aveam personaj female). :)) Dintr-un motiv foarte simplu: Kaiden ma scotea din sarite. Mi s-a parut mie, sau are aceeasi voce cu Carth? Bleah.

A doua oara cu Ashlee, care mi s-a parut cel mai bine realizat personaj din party. Bine exceptand fazele cu "credinta" si cu "there's a reason why the rachni were killed". Unde mai punem ca e super tare in lupta (spre deosebire de Kaiden, de exemplu). Bine, si Liara e un personaj interesant...desi nu prea am vazut ce eficienta aveau studiile ei de 50 de ani despre protheans. :))

About Tali...hm mi s-a parut ca vorbea cam mult si numai despre flotilla si geth, quite boring.
Da, e vorba de Bioware. Optiunile masculine ale romantelor pentru personaje principale feminine sunt dintre cele mai prost alese. Anomen, Carth, Disciple, iar acum Kaiden. Cred ca ar trebui sa angajeze o femeie care sa scrie romantele alea. :D

Si mie mi-a placut Ashley. E buna in lupta desi e cam rasista. Si avand in vedere ca am folosit un soldier, am folosit-o destul de mult si pe Tali, pentru electronics. Si pe Garrus l-am folosit destul de mult. Wrex mai putin. In batalia finala le-am avut pe Tali si Liara. Liara a fost excelenta cu bioticele ei, mai ales ca eu dadusem peste overheat bug si nu mai puteam sa trag decat cu pistolul. :((  

RedDevil

Eu l-am folosit destul de mult si pe Wrex, desi spre sinal am constatat cu surprindere ca Ash era mai buna ca el. Si Garrus era destul de bun in lupta, prima data i-am dat sniper rifle, si mergea foarte bine.

Overheat bug se rezolva destul de usor. Dupa ce se supraincalzeste arma salvezi si pe urma dai load. N-o sa mai fie overheated. Inchipuie-ti ca prima data eu eram biotic si eram proficient numai cu pistolul, daca nu gaseam o solutie, parcursul meu prin joc era cam...problematic. Am obserat ca, desi apare doar la sfarsit, bug-ul se mentine totusi a doua oara cand incepi jocul de la inceput. :mda:  

Redrake

Overheat bug se rezolva destul de usor. Dupa ce se supraincalzeste arma salvezi si pe urma dai load. N-o sa mai fie overheated. Inchipuie-ti ca prima data eu eram biotic si eram proficient numai cu pistolul, daca nu gaseam o solutie, parcursul meu prin joc era cam...problematic. Am obserat ca, desi apare doar la sfarsit, bug-ul se mentine totusi a doua oara cand incepi jocul de la inceput. :mda:
Stiu cum se rezolva, problema e insa ca nu aveam chef sa dau reload in timpul luptei finale. E frustrant. Si nu apare doar la sfarsit. Eu jucand cu un soldier am avut ocazia de a-l observa prima data pe Feros (Am fost mai intai pe Knossos sa o iau pe Liara, dar dupa aia am facut ceva quest-uri secundare inainte de a merge pe Feros). Mi s-a incalzit mitraliera tocmai cand ma luptam cu niste creepers.

Eu unul nu am gasit foarte folositoare pusca cu luneta. Marea parte a luptelor sunt in zone restranse, nu prea ai cum sa ii iei pe inamici de la distanta. Cel mai eficient mod de a o folosi insa este sa o incarci cu niste cartuse explozive. ;)  

Red

vai mama ce ma dispera masina aia de teren: ala care o gandit controlul sigur nu a condus o masina in viata lui. Am ajuns sa disper cand tre sa ies cu ea pe cate o planeta.
Muad'Dib

Redrake

Quotevai mama ce ma dispera masina aia de teren: ala care o gandit controlul sigur nu a condus o masina in viata lui. Am ajuns sa disper cand tre sa ies cu ea pe cate o planeta.
Nu-ti place tractiunea pe 6 roti? E masina care face hop-hop.  :D