Warcards & Magic The Gathering

Started by Fallen, June 05, 2005, 12:34:11 AM

Previous topic - Next topic

Fallen

Warcards
Am auzit ca e dragutz jocul asta ... pacat k e in romana. Daca era in engleza ar fi avut sanse mult mai mari sa devina mai cunoscut.

Si tot aici puteti discuta despre Magic The Gathering.
<War ... War never changes ...>

Keeper

warcards e copie proasta romaneasca dupa mtg :) punct :)

in leg cu magic.. super joc :D
"Nestiinta nu-i o dovada, ignoranta nu-i un argument" - Spinoza

Onu

Quotewarcards e copie proasta romaneasca dupa mtg :) punct :)

I should kick you in the groin for at least two reasons:
1.Sunt roman(cleverly disguised as a Commonwealth citizen)
2.Only the Sith deal with absolutes.And I have a blue lightsaber!

Lasa-ma sa ghicesc.OmniLudis e o copie proasta dupa RPGA din America?O asemenea atitudine afisata de tineretul democrat si ne miram de ce nu ne emancipam ca natiune.
Jocul n-are nimic.Nu e copie dupa Magic,exista destul de multe diferentieri cat sa fie original.Si chiar daca ar fi avut mai multe asemanari cu Magic,tot merita aclamata initiativa.Noi avem tarani care huiduie la Gayfest desi habar n-au ce inseamna heterosexual,si tipii astia(sunt doi,daca nu ma insel) investesc in carti de joc cu poze cu creaturi din basme.Faptul ca au rezistat pana acum,si au si scos boostere si expansionuri ar trebui sa fie un subiect care sa ocupe paginile de economie a ziarelor.

Magic...Love the artwork.Am un singur deck,pe care o sa-l incerc vara asta.Oh,and visit www.rodnd.org for more info on MtG Romania.
Master!
Apprentice!
Heartborne, 7th Seeker
Warrior!
Disciple!
In me the Wishmaster

Bogy

Warcards e inspirat din MTG, dar nu e o copie. Onu are dreptate, trebuie sa admiram initiativa tipilor cu Warcards nu sa-i facem de cacao. Pai in Romania se incearca dezvoltarea a diferite comunitati asemanatoare celor din afara. Ar trebui sa le sustinem si nu sa le taiem din avant. Apropo de MTG eu am multe carti si de abia reusesc sa fac un deck care sa reziste mai mult de 10 ture.  
Bogy the Great Druid

Keeper

nu stiu despre voi dar dupa ce am citit cateva posturi pe forumul lor am ramas profun impresionat in sens negativ...ei pe de o parte vor sa aduca adepti la asa ceva dar pe de alta parte se plang ca apar in "comunitatea" lor si oameni care nu au preferinta pentru jocul lor.
Cat despre copie cateva lucrui vreau sa spun:
1 exista copii proaste, clone si copii mai bune
2 daca chiar o sa se dezvolte warcards sa vedeti ca o as ajunga si ei la fel cu a ajuns MTG-ul fiindca wizards au trecut si ei prin faza asta de entuziasm dar dupa aia au trebuit sa introduca mai multe reguli (exceptand k nu auun regulament bine pus la punct)si mai multe abilitati care o sa fie la fel ca alea din magic

de ce as juca eu O COPIE DE MAGIC la aceeasi bani cu care as putea sa joc magic :hmm:  :hmm: . mai ales o copie care se poate spune ca este inca in beta test

in leg cu omniludis ca este o copie a RPGA: un sustine nimeni ca ar fi sau nu ar fi, ideea din spatele omniludis este sa exista o comunitate organizata si legala cu toate actele in regula a playerilor de table top games.

n-a zis nimeni sa ii facem de kko dar mai au de invatat si nu mi s-au parut extrem de "receptivi".

bogy: fiindca daca joci cu oameni profesionisti care au carti k lumea..dekul tau nu are nici o sansa...si desigur ar mai putea sa insemane k nu esti un deckbuilder experimentat (inca) :D no offense. Si apropo, nu conteaza cantitatea ci calitatea cartilor ;)

Bogy

Lol...
Pai Keeper uite iti dau si tie niste comune de duzina, iti faci un deck din ele iei bataie sigur si apoi iti spun ca nu esti deckbuilder experimentat. Pai dati-mi ce carti vreau si apoi mai vorbim daca sunt sau nu sunt experimentat. Din ce carti am deck-ul ala ar fi fost o alegere buna zic eu. Oricum sunt in faza de n00B la MTG asa ca doar acumulez experienta. :)
Bogy the Great Druid

Keeper

la fel cum am spus si pana acum..nu am zis ca esti un dekbuilder neexperimentat am spus doar ca "ai putea fi", si am pus aceasta posibilitate din moment ce nu am vazut dekul care l-ai facut (poate fi la fel de bine un super deck ptr cartile pe care le ai...nu stiu)

si stai calm..ca si eu inca sunt pe acolo...mi-au luat la tzepe in anii trecuti de nici nu vreau sa-mi amintesc...deci we share the boat  :p  

Fallen

Hmm ... eu am jucat numai de cateva ori MtG ... si mi-am cam luat bataie :)
Dar apreciez initiativa celor care au creat Warcards. Poate cu timpul se vor distanta de MtG si jocul va deveni mai original. (reguli noi, etc)

Fallen

si mai sunt jocurile alea gen MtG la care se vad pachete prin piatza ... 30k un pachet cu 40 de carti ... alea-s copii proaste ... nu Warcards ...

Fallen

Am aflat si numele ... (are un vecin) ... Duel Masters si Yu Gi Oh (doua jocuri separate ... dar asemanatoare ... al doilea cik e mai marfa)  

Ktav

Fallen, totusi, use EDIT!!! ce naiba
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Corellon Larethian

Joaca cineva Magic the Gathering in Constanta ca eu mi-am luat carti (mi-a facut rost un prieten din Bucuresti), mi-am facut si deck-ul(inca mai lucrez la el) dar in afara de el si inca cativa din orasul natal unde joc cand mai merg acasa si cand vin si ei n-am cu cine juca sau face schimb!
Daca sunt jucatori in C-ta ii rog sa scrie aici cum sa-i contactez si eventual un loc de intalnire al jucatorilor de MTG din oras!
Merci!
Titles - Creator of the Elves, the Protector, First of the Seldarine, Protector and Preserver of Life, Ruler of All Elves, Coronal of Arvandor

Keeper

eu stiu unul parca... daca vrei neaparat iti recomand un site temporar al micii comunitati de magic (pana se incheaga omniludis evident :D) www.rainsville.3x.ro

uita-te dupa black elf...el e din constanta :D

Speedy

warcards e un tcg care are foarte mari sanse sa se impuna pe piata romaneasca datorita pretului accesibil si fiindca e in limba romana! In legatura cu ideea de copie MTG, am mai spus-o si o voi spune, MTG-ul este jocul care a inventat tcg-ul si cu siguranta nu va fi ajuns de alt joc, dar ganditiva la romanii care nu au de unde lua carti MTG sau nu au posibilitati de a plati 20 $ pe un deck! Si jocul e destul de dragut si este in plina extindere!

Sorryn

Eu acum sunt prin Portugalia si ma uitam pe aici de pachete MTG, dar costa destul de mult( cel putin pentru buzunarul meu, ca banii sunt dramuiti la maxim). Nu stiu daca in Romania preturile sunt la fel cu cele de aici. De exemplu, un pachet SnakeÂÃ,´s path din seria Champions of Kamigawa costa 13,50âââ,¬Å¡Ã,¬. Cat e asa ceva in Romania?
One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them

Fallen

Nu stiu ... nu am jucat pe viu niciodata ... si nu prea am idee la preturi ... o sa ma interesez ...

Onu

Daca nu ma insel,primele deckuri de Warcards(Alliance si Worc,I think) costau 150K fiecare,si se putea da si comanda(prin posta).Nu stiu cat costa expansionurile,dar imi imaginez ca sunt mai ieftine.Eu pe deckul meu de MtG(Spectral Slam,Judgment),care l-am luat prin 2002-2003,cand se gaseau la Diverta,am dat in jur de 300K.
So I guess it's a 1:2 ratio,pricewise.Cel putin cumparate noi.Nu stiu cum e cu schimbul&stuff,aici cred ca Magic e in avantaj,pt ca este mai vechi.
Master!
Apprentice!
Heartborne, 7th Seeker
Warrior!
Disciple!
In me the Wishmaster

Keeper

pricewise poate e 1:2 sau chiar 1:3 dar posibilitatile de trade sau daca "da doamne" mai ajungi si pe afara la vreo europeana ceva cred ca magicul este muuult mai popular... ;)

acum continuand: cum sa se impuna pe piata romaneasca fiindca e in romana???Credeti ca publicul caruia ii este adresat un astfel de joc nu stie engleza?

un deck preconstructed este 9.99 daca imi amintesc..la care se aplica taxele fiecarei tari..eu personal mai bine dau 10eoro pe mtg fiindca stiu k este o comunitate mai mare si are perpective mai indepartate...decat sa dau 5 pe unul doar al nostru...nu am incredere ca acest joc va deveni atat de bun cat sa surclaseze clasicii :)

Bogy

Ma da joaca cineva MTG real life dintre cei de forum, ca sa am si eu cu cine schimba niste pareri? :D...asa de n00B?
Ca tot joc in fiecare sambata si tot mi-o iau pe coaja si ma enerveaza, ca nu imi cad cartile care trebuie si nici nu am toate cartile care-mi trebuie. Oricum am 1500+ carti comune si cateva necomune si rare. Ma chinui si eu cu ce am.
Daca joaca cineva sa posteze aici niste deck-uri de-ale lui ceva. Sa ne dam cu parerea. :D
Bogy the Great Druid

Inc@rn@te

E un program Magic Workstation prin care se poate juca magic (de fapt aproape orice joc cu carti) pe net pe langa asta ai acces la toate cartile de magic de la prima editie pana la a 8-a inclusiv legendare etc(fara sa dai 500.000 pe una foarte buna ca in realitate) ,faci un deck de vis si joci .
Singura mare problema e ca nu poti vedea fata advesarului cand faci un combo de 20 damage  :p

http://www.magicworkstation.com/downloads.php

pe langa program tre sa doenloadati o arhiva cu cartile cartile

http://www.mwsgames.com/index.php/Main_Page

pacat ca cartile nu au decat descrierea nu si imginile
Knowledge hidden is knowledge forgotten.
Know that i know.