Warcards & Magic The Gathering

Started by Fallen, June 05, 2005, 12:34:11 AM

Previous topic - Next topic

Inc@rn@te

QuoteSi unde sunt acum?

Pai deocamdata se  fac teste , pana acum si-a facut un prieten un control albastru-negru sa vedem cum merge :)
Apropo NO MORE Eternal Witness , de cand astept sa dispara :D

Magic Workstation e un program grozav dar e bine sa jucati la inceput cu un prieten care stie.  
Knowledge hidden is knowledge forgotten.
Know that i know.

Bogy

Eternal Witness e una, dar Goblin Sharpshooter e alta.
Eu de cand astept sa iasa banneze aia Wild Mongrell si Basking Rottwalla. Sau sa scoata madness-ul de la Arogant Wurm si sa mai scumpeasca Roar of the Wurm la flashback. :)) :)) :))
Bogy the Great Druid

Inc@rn@te

Carti  ca Goblin Sharpshooter mai sunt si in 9th si in RAV dar Eternal Witness sper sa nu mai vad vreodata sau Sword of Fire and Ice sau Sword of Light and Shadow(mama ce face un prieten cu asta in un deck de snakes contra unui prieten care un deck alb negru de samurai ) a  sa nu uit VREAU sa dispara Umezawa's Jitte
Know that i know.

Bogy

Da :) Umezawa Jitte e super nasoala cand se joaca impotriva ta cu ea. Mai ales cand isi echipeaza Birds of Paradise-ul in primele 3 ture cu ea si apoi un Rancor sau ceva pe ea si uite asa ti se curata masa de creaturi. Asta in caz ca nu joci cu burnuri sau destroy-uri. Oricum Umezava Jitte poate fi folosite in deck-urile astea de beat down gen Goblins sau Elves. Echipezi un Llanowar sau Defiant Elf sau mai bine un Treetop Scout cu asta si ii cureti celuilalt masa de creaturi. Sau pui un Jitte pe un Raging Goblin ca ala are haste si te-ai scos cu 2 countere pe Jitte.
Eternal Witness-ul este bun dar e folosit in deck-urile care se bazeaza pe tras de timp ca sa isi scoata ele nebunelile pe masa.  
Bogy the Great Druid

Inc@rn@te

Cum spunea cineva Jitte aduce control in deckurile in care altfel nu are fi , sa vezi ce frumoasa o sa fie Jitte pe un Boros Swiftblade :(
Know that i know.

Black_Elf

Oh doamne cat am asteptat eu sa se roteze U/W controlul din t2 ce zi fericita a fost.

Ce pareri aveti despre ravinca? Mie sincer imi place e ca invasion si mi-a placut invasionul super mult. E set super bun de limitedt si are carti destul de bune. Daca vreti sa jucam MTG contact me at black_elfownz@yahoo.com joc si cu Appr si cu MWS :)

sau cauta-ti ma pe magic-league ma gasiti cu Black_Elf

joc orice format inclusiv T1 si T1,5 numai ca acolo am probleme.

Ah chiar as vrea sa organizam un draft online daca se strang 8 romani, facem cu netdraft jucam cu mws si vedem ce o iesi :)

Bogy

Bogy the Great Druid

Inc@rn@te

Eu joc pe MWS de obicei in fiecare vineri sambata si duminica cand merg acasa (la camin e bagat proxy :( ) asa ca putem juca cateva jocuri (acum testez   deckuri de comune poate o sa imi cumpar unu si nu o sa mai joc cu carti de imprumut )
Daca facem un  netdraft  ma bag si eu :)
Know that i know.

Black_Elf

Daca mai gasiti amatori, chiar putem face asta :) O sa intreb cativa prieteni romani that is. Ca asa din alte tari gasesc lejer :)

Horus

mda am intrat si eu pt ca, chiar vreau sa invat dar nu intelegeam mare lucru :(  am luat workstation am intrat pe mirc si eram ceva de genu o.0  mda trebuie sa studiez intens and i am going to be a formidable oponent on the battle field

Sunt cu Nick-ul Horus pe canalele de mirc de la www.magic-league.com daca ma gaseste careva pe acolo si vrea sa imi dea cateva lectii eu le primesc cu placere

PS: sry bogy ca nu am vazut msg tau ... cautam demo-ul si citeam un manual :D

Mda am invatat lucrurile de baza :) dar nu prea pot sa joc si nu stiu de ce in timpul jocului imi da o eroare si apoi nu mai raspunde nimic trebuie sa inchid MWS cu task manager ma poate ajuta careva?
It dosen't think. It dosen't feel.
    It dosen't laugh or cry.
    All it does from dusk till dawn
    Is make the soliders die

Horus

Quotepacat ca cartile nu au decat descrierea nu si imginile

Fi linistit ca sunt si imaginile dar trebuie sa stii de unde sa le ei

http://files.mwsdata.com/crop.html  aici le gasesti pe toate pana la saviors of kamigawa iar pt restu o sa sa ma interesez si o sa postez linku daca nu e vre-o problema

asa si sunt de 2 feluri full si cropped  alea full arata mai bine si ocupa mai mult spatiu si dureaza mai mult la download asa ca va recomand pe cele cropped prima data si apoi incet incet sa le skimbati cu cele full

Si nu folositi porcaria aia de asisstant ca pe langa faptu ca va da batai de cap nu va ajuta cu nimic doar le downloadati , dezarhivati si copiati in dir pics din magic workshop directory
    It dosen't laugh or cry.
    Is make the soliders die

Inc@rn@te

http://www.bersogeddon.com/index.php?p=ele...id=21&doc_id=13
Aici mai sunt imagini si e un site bun de pe care am luat eu dar pentru ala tre sa ajung acasa ca nu stiu adresa
Know that i know.

Till

:hmm:
recent m-am apucat sa invat si eu acest joc... tot auzeam de el dar nu aveam cu cine sa-l joc, deci nu merita sa-l invat... dar acum ca pot juca online e super... doar ca is cam confused...  :hmm:
ii mai complex decat credeam, am cu ce sa-mi storc creierii  :D  
The meaning of life is to give life meaning

Bogy

Quote...ii mai complex decat credeam

Ohoo....you have no ideea. Si probabil ca pana iti vei da seama cat de complex este ai sa te lasi :D. Oricum nu se compara cu experienta de a juca face2face cu adversaru cu carti reale.
Bogy the Great Druid

Till

QuoteOhoo....you have no ideea. Si probabil ca pana iti vei da seama cat de complex este ai sa te lasi :D. Oricum nu se compara cu experienta de a juca face2face cu adversaru cu carti reale.
treaba e ca ador complexitatea!!!  :D  
am fetish la complexitate(si la ciudatenii  :hmm: )  :D  un joc cu cat este mai complex cu atat mai bine(de asta am si jucat vreo 4 ani Heroes3... ok, poate nu e asa de complex, dar pe vremea aia era cel mai complex din jocurile pe care le-am cunoscut)

Bogy

Atunci MTG e pentru tine, pentru ca e foarte foarte....foarte complex, nu din punct de vedere al intelegerii sale, cu toate ca nu e asa de simplu, ci din cauza ca ai posibilitati nelimitate de a crea deck-uri cu care sa joci, sa incalci in mod legal regulile jocului :hmm: sa faci chestii cu cartile la care altii nici nu s-au gandit, sa joci doar tu si celalalt sa se uite cum ii scade viata inainte sa puna 1 carte pe masa :hmm: (am patit-o, not funny you know) si tot asa. :D
La capitolul inventivitate si stors de creieri MTG e 1st place...no doubt.
Bogy the Great Druid

Till

atunci cred ca e timpul sa mai manc ceva vitamine pt creier  :D  :D  :D  cat ii kilu la lecitina?  :D  

Horus

Pai daca vrei sa joci cu mine zi si tu cand esti "available" pt un joc cu workstation sau lasa un ID de YM si I challange you to a duel :))  in orice format  
    It dosen't laugh or cry.
    Is make the soliders die

Till

hohooo... it's to early for me... n-am idee nici cum sa incep o bataie... acuma ma tot chinui sa instalez cumva pozele.... si numai asa in mare stiu despre ce e vorba... eventual peste 1 saptamana, 2
krjrobby@yahoo.com

Horus

Pai pozele trebue doar sa le downloadezi si sa le copiezi acolo unde trebuie si in plus eu am rabdare cu tine daca vrei sa pui intrebari si sa inveti anumite lucruri si ce nu stiu eu aflu repede asa ca poti invata multe si crede-ma ca nici eu nu sunt cine stie ce expert doar ca am dekuri destul de puternice si daca am un draw bun te distrug :)) dar nu am combouri de alea gen damage infinit sau sa te fac sa iti tremiti toate cartile din deck la cimitir din prima runda  
    It dosen't laugh or cry.
    Is make the soliders die