Warcards & Magic The Gathering

Started by Fallen, June 05, 2005, 12:34:11 AM

Previous topic - Next topic

Black_Elf

Black_Elf here :)

dap jucator de mtg din constanta , nu am cine stie ce carti dar stiu sa joc destul de bine joc eu si am si ceva carti bunicele. Mai am 2 prieteni care ii initiez in ale mtgului. Eu nu stiu cat o sa fiu in constanta pana prin septembrie dar poti sa ma contactezi la black_elfownz@yahoo.com

plus nu stiu cat o sa ma ocup de mtg in cta ca nu pare sa fie mai nimeni interesat acuma vrem sa ne apucam de dnd. am gasit oameni interesati am adus niste zaruri si cand incepe scoala si e toata lumea aici ne apucam si de sesiuni. Esti interesat si de dnd. Contact me :)

cheers, keeper ;)

W!Z@rD

Daca ehti din bucureshti shi vrei sa joci\invetzi Warcards potzi sa vii pe Sos. Grozaveshti, de fapt datzi un clik pe link-ul de mai jos.
http://www.playground.ro/poza2.jpg . Este reclama de la Playground Paintball si imi cer scuze de aceasta, dar e o harta bine facuta si da oarece detalii. Cladirea este acolo unde e X-ul rosu. Ignorati va rog detaliile de jos, despre paintball. Dupa cum vedeti exista guri de metrou apropiate. In plus autobuzele 336,136, 105, 601,139 nenumarate trolee(93,71,61,62) si cateva tramvaie(35, 12) circula prin zona Apaca sau Regie.
Putetzi sa cumparatzi shi deck-uri shi boostere pt. Warcards shi magic, iar pt. cei pasionatzi de dnd pot lua de aici manuale, figurine shi alte alea.
Intalnirile au loc sambata la 11:30. Va ashtept...  :hit:  

Black_Elf

Exista mai multe programe, exista si apprentice. Daca vreti sa jucati magic competitiv cu apprentice www.magic-league.com se joaca si cu mws dar mai putin. Daca vreti sa jucati cu mws www.o-gaming.com.

Acuma Apprenticeul mi-se pare mai bun pentru ca este mai rapid si are mai putine buguri. MWS are avantajul ca are servere pe care puteti sa jucati daca nu poate nici unul sa hosteze.

Daca va decideti sa jucati pe www.magic-league.com cautati ma pe canalul de mirc ca sunt acolo :)

doro69

exitsta varianta de a juca cu un prieten pe retea? sau in single player? momentan am un demo care te invata sa joci.. foarte interesant jocul :) .. dar din pacate e demo si m-am plictisit sa bat calculatorul :)

demo: http://www.wizards.com/magic/playmagic/

ma mai intereseaza sa cumpar carti.. stie cineva de unde in ro?  
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

Bogy

Din Bucuresti de la intrunirile celor care joaca MTG
Bogy the Great Druid

Inc@rn@te

exitsta varianta de a juca cu un prieten pe retea? sau in single player? momentan am un demo care te invata sa joci.. foarte interesant jocul .. dar din pacate e demo si m-am plictisit sa bat calculatorul "

Da , se joaca  in retea iti recomand MWS deoarece are servere gata facute si e mai simplu sa joci  
Knowledge hidden is knowledge forgotten.
Know that i know.

Bogy

Exista si un joc de magic mai vechi. Magic the Gathering: Shandalar
Bogy the Great Druid

doro69

Nota 10 pentru jocul asta. In 2005 ma joc un joc din 1995 :)  
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles

Bogy

Deci pana la urma l-ai gasit pe ala cu Shandalar?
Bogy the Great Druid

Black_Elf

Da , shandalarul este maginific, din cate stiam au facut un "patch" cu expansionurile pana pe undeva pe la invasion dar nu bag mana in foc.

Wizard elaboreaza si tu putin, ce e acolo magazin or what? Eu obisnuiam sa merg la preoteasa, au schimbat locul sau e ceva separat?

doro69

Dap, l-am gasit chiar dupa ce am vorbit cu tine. Jocul e free. :)

Bogy

Da asa e din cate am auzit si eu e un add-on cu toate seturile de la editia IV pana la ultima. Nu cred ca are si Ravnica dar chiar daca sunt cartile noi nu au pozele ci doar abilitatile.
Real-Life e mult mai frumos sa joci MTG. Numai ca in Bucuresti sunt majoritatea experti cu deck-uri bazate si daca vrei sa inveti sa joci te bat aia de iti suna apa in cap. Oricum daca ai noroc sa dai si peste newbies...:)
Bogy the Great Druid

doro69

din pacate nu am timp sa ajung in weekend pe acolo sa imi cumpar carti :( oricum, o sa imi cumpar carti impreuna cu un prieten.. deci o sa am cu cine sa ma joc fara sa imi iau bataie la greu :D  

Black_Elf

Bogy din cate am tras eu cu urechea la monk vrea el sa faca ceva pentru ca sa invete si newbies sa joace dar nu eram atent ca eram in mijlocul unui joc. Si nu e chiar asa, duminica de exemplu cand se mai joaca ceva la caterinca sau cu proxiuri e chiar bine sa inveti.

cel putin la two-headed giant peasant style am jucat cu un utter n00b si am iesit pe 2 dupa Andu si Silviu :(

Bogy

Ori eu sunt ametit ori am trecut cu vederea de n ori site-ul http://www.magicthegathering.ro al nostru al romanilor cu referire la magic the gathering. Daca stiam de cand s-a infiintat contribuiam si eu cu ceva la evolutia lui. Vedem noi de acum incolo ce o sa faca si daca au nevoie de ceva poate ii ajutam. :D
Bogy the Great Druid

Black_Elf

Hohohoho siteul ala e vechi rau si nu mai functioneaza, erau la un moment dat 2 siteuri dedicate magicului Rainsville si ala a lui monk al carui nume l-am uitat :). Needless to say amandoua nu mai functioneaza :p.

Bogy

Nasol ca ori oamenii lasa balta site-urile ori piere tot cheful pe parcurs. Ar fi fost bun un site de magic romanesc care ar fi avut si carti de vanzare.Pana atunci asteptam...
Bogy the Great Druid

Inc@rn@te

Ce draft so facut :) Wrath of God , Shivan Dragon ,Mortivore, Paladin en Vec  printre altele :)  
Knowledge hidden is knowledge forgotten.
Know that i know.

Bogy

Bogy the Great Druid

Bogy

Un program free cu care puteti sa jucati MTG pe net. Va anunt ca nu e prea bland cu incepatorii datorita interfetei incarcate, dar daca vrea cineva sa incerce Magic pe net free atunci aveti nevoie de minimum:
Magic Workstation
MTG Card Pack (install after Workstation)
Daca mai vreti informatii si download-uri suplimentare vizitati:
http://www.magicworkstation.com/
http://www.mwsgames.com/index.php/Main_Page
Bogy the Great Druid