Main Menu

Ce se joaca?

Started by Red, October 22, 2005, 01:32:14 PM

Previous topic - Next topic

Red

Spuneti si voi ce jucati... Sa stim si restu si sa avem si noi de unde sa alegem...

Si ca sa incep eu: am lasat balta Dragonshard si am inceput un alt RTS: Armies of Exigo... clona de warcraft... dar asta macar ii fain si are moviu-uri faine....
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

himself

+ Clive Barker's Undying - singurul shooter care mi-a placut vreo data! Horror! Povestea Extraordinara! Sunetul perfect! Atmosfera de iti vine sa stai cu pusca langa tine cand joci!

+ Army Men RTS - RTS din celebra serie Army Men!  :idiot: Cu omuleti de plascti verde care lupta impotriva armatei TAN! :)

+ Grim Fandango  - Adventure..nu cred ca mai trebuie vreo explicatie! :)

+ Dave Mirra free STyle BMX - bun de odihnit mintea, dezmortit degete si de a face ceva cat timp asculti muzica!  :))  

doro69

Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

Ktav

io acum joc Fable si inca ceva da nu pot sa spun :)
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

himself

Quoteinca ceva da nu pot sa spun :)
a se citi:
VERSRIUENA LEAKED A UNUI JOC CARE NU A APARUT INCA! :))  :))

Wotan

io joc NWN acum (moduri), putin Morrowind, Icewind Dale, Rome Total War si Armies of Exigo. tre sa ma apuc de Sacred Underworld si de DUngeon Siege2.

Hail !!

Redrake

BG2&Icewind Dale&People's General&Space Empires 4. Depinde de dispozitie.

RedDevil

Fable, Wizardry 8 si DS2...dar progresez cam greu, ca nu prea am timp.

Inc@rn@te

Acum termin Wiz 8 cu un nou party dupa  aia sa termin Morrowind si BG2 cu niste moduri pentru lupte intre ele bag un Brood cand am timp  
Knowledge hidden is knowledge forgotten.
Know that i know.

himself

Pai stati bre, ca io am crezut ca e vorba numai de non-RpGuri! Ca e pus la alte jocuri! In cazul asta mai e si

- Wizardry 8
- KotOR I - mi-am dat seama ca nu l-am terminat
- Dungeon Siege II - :hmm:
- Morrowind - INTOTDEAUNA! Cu toate ca nu l-am mai deschis de vreo luna nu il sterg nicodata si ma gandesc in fiecare zi la el!
- Dark Throne - every day! :)

Si stau toata ziua pe forumul Elder Scrolls - mai els categoria  OBLIVION - si am facut in ultima spatmana aproape 400 de posturi! In total am vreo 460 :p

allah

Pai eu tocmai am terminat Fear, acu am inceput Quake 4.Cam in acelasi timp mai joc si Age of Empires 3, Black and White 2 si Morrowind.   :cool:  
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

vladase

api io acu in afara de utopia si de anarchy online mai joc fifa 2005 si vreau sa pun mana pe Dungeon Siege 2
[size=8] it's magic...[/size]

Black_Elf

NWN - mereu :) cel putin 1 modul pe saptamana ^^

Football Manager 2005 ^^ gotta love it

Si cred ca ma apuc de Arx Fatalis din nou poate o sa imi placa ca vad ca prea zic K'tav cu foc ca e bun :)

Bogy

Si eu ziceam ca e bun.:)
Bogy the Great Druid

Daemian

Gothic 1 - meserie jocul (don't shoot dar n-am avut de unde sa-l joc pana in prezent)
Age of Empires 3 - ce grafica  :eek: si nici la gameplay nu sta rau, desi cred ca in multiplayer e cam slab (multe cunostinte despre date esentiale - damage, viata etc. - lipsesc  :idiot: )
Fifa 2005 - cand am chef de ceva usor mai bag un meci

Off-topic: Ce tot ii trageti cu Armies of Exigo? Dupa mine, e o clona destul de slaba de Warcraft 3
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Red

@ Daemian... Exigo e bun de omorat timpul... in lipsa de altceva mai bun l-am jucat si pe ala...
Dar am pus si eu mana pe Age 3 si trebuie sa recunosc ca ara o grafica exagerata...  de gameplay nu ma pronunt ca n-am jucat numa 3 missiuni....
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

Bogy

Io momentan joc Starcraft pe BattleNet si cam imi iau scatoalce. Astazi am 3 victorii si 3 infrangeri. :D
Bogy the Great Druid

Inc@rn@te

@Bogy pe ce server joci poate facem una ? :D
Knowledge hidden is knowledge forgotten.
Know that i know.

Bogy

Pai habar nu am ca sunt nou in ale battlenet-ului :)
Am ajuns la 5/10 :((
Bogy the Great Druid

Daemian

Sper ca in curand sa adaug pe lista de jocuri in desfasurare F.E.A.R. si Quake 4.  :D  
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt