Main Menu

Ce se joaca?

Started by Red, October 22, 2005, 01:32:14 PM

Previous topic - Next topic

Redrake

HoMM3 si IWD.
Ma tot provoaca un slovac la o partida de HoMM3 si cred ca pana la urma va trebui sa-i dau o lectie. Cica a fost campion in Slovacia la RoE (a inceput sa joace SoD si AB doar de o saptamana). I-am spus ca nu va fi corect, ca-l las sa joace SoD si AB vreo 4-5 ani si dupa aia ii stau la dispozitie, dar nu vrea sa inteleaga. :D  

doro69

pai dupa ce am terminat q4 m-am apucat de Black & White2 si.. woooow!!!
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

Desmond Baley

Gun.

Primul Western pe care il joc de la Outlaws incoace.

doro69

nu imi vine sa cred cat de mult imi place gothic :) desi e plin de buguri si are o grafica INFECTA!! :) deci ma joc g1 si .. cam atat momentan. si asa imi ocupa o gramada de timp.

ps: vreau si io poza in semnatura :( d c nu e voie..?! macar poze mici 50x50 :D nu bannere cum are nenea mai sus :)
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles

Bogy

Se rezolva cu un PM la nenea cu bannerul...un moment.... ;)
Bogy the Great Druid

Redrake

QuoteSe rezolva cu un PM la nenea cu bannerul...un moment.... ;)
Daca este acelasi Baley pe care il stiu eu de pe alte board-uri un singur PM s-ar putea sa nu fie de ajuns. :D  

Desmond Baley

Aww Redrake,I love you too :hug:

-Scoasa.

A si as vrea sa incep un Space Rangers weekend-ul asta.

allah

Io ma joc demo-ul de la NFS Most Wanted care e genial  :D pentru ca altceva nu prea am . Mai am putin si imi "procur" Gun,  X 3 Reunion si The Movies. Vad atunci pe care ma joc.  :cool:  
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

Red

De X3 vreau sa ma apuc si eu... Dar intai sa termin X2... pe care doar acuma am pus mana :p
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

doro69

QuoteDe X3 vreau sa ma apuc si eu... Dar intai sa termin X2... pe care doar acuma am pus mana :P
what?!?! :D

allah

x 3 am auzit ca ar avea niste cerinte de sistem uriase......nush cum o sa-l rulez eu cu fx 5200 al meu.   :(  
Nerevar Moon-an-Star

Red

@Doro69
X2 Threat - space simulator... ceva gen asemantor cu anticul elite... detalii pe  X2 Threat homepage
Normal X3 e continuarea ... producatorii urla sus si tare ca va fii cel mai bengos joc din punct de vedere al graficii si nu numai... X3 homepage
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

himself

Bone - Out from Boneville - un adventure dragut si genial! Luati demo-ul de pe CD-ul LEVEL sau de la mine si ca sa-l deblocati imi dati mie PM sa va arat de la cine sa-l "cumparati"!
De la un nene barbos cu papagal pe umar! :p

Baldur's gate II

puke.nermu

Iar eu jocun Adventure-rpg stupid de pe www.battleon.com unde sunt si guardian. Dar deh, la munca ca la munca, tre sa muncesti :D
I deny reality and substitute my own.

Redrake

De la un nene barbos cu papagal pe umar! :P
Cred ca-l stiu. Nu are cumva si un picior de lemn? :D  

Keeper

gothic 1 :D si vad ca iar mi-a venit chefu de civilization3..asa ca il joc pe ala mai des
"Nestiinta nu-i o dovada, ignoranta nu-i un argument" - Spinoza

allah

Acu' incerc niste joace mai noi printre care se afla Gun (shooter destul de dezamagitor) si The Movies(cred ca cel mai bun Tycoon)  :cool:  
Nerevar Moon-an-Star

Desmond Baley

Imi place Gun.Am terminat toate quest-urile din primul oras.

Oricum un arcade shooter nu strica.

Daemian

Gothic 2 - and I'm lovin' it!
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

doro69

QuoteGothic 2 - and I'm lovin' it!
Idem :D