Main Menu

Ce se joaca?

Started by Red, October 22, 2005, 01:32:14 PM

Previous topic - Next topic

gonzo

Morrowind-Bloodmoon-Tribunal  :kill: .

amp3r

QuotePai stati bre, ca io am crezut ca e vorba numai de non-RpGuri! Ca e pus la alte jocuri! In cazul asta mai e si

- Wizardry 8
- KotOR I - mi-am dat seama ca nu l-am terminat
- Dungeon Siege II - :hmm:
- Morrowind - INTOTDEAUNA! Cu toate ca nu l-am mai deschis de vreo luna nu il sterg nicodata si ma gandesc in fiecare zi la el!
- Dark Throne - every day! :)

Si stau toata ziua pe forumul Elder Scrolls - mai els categoria  OBLIVION - si am facut in ultima spatmana aproape 400 de posturi! In total am vreo 460 :P
Mah himself ma daca tot esti la curent cu toate jocurile poate imi recomanzi ceva! Ceva RPG (gen gothic unde sa poti pune multe pe tine si sa fie o gramada) si ceva racing (tot asa cu multe prosti de pus pe masini) Pls trimite-mi si mie parerile tale pe amp3rx@yahoo.com pt ca am vazut ca stii o gramada! Te rog mult sa-mi raspunzi!pls
[size=9]Is me, Ionel 556[/size]

gonzo

Un rpg unde sa poti pune multe chestii pe tine si sa fie o gramada e morrowind :cool: .
Si un racing cu multe prostii de pus pe masini e nfsu sau nfsu2 sau in curand nfsumw( need for speed)
A si sa nu uit posteaza si tu ceva aici - http://www.roleplay.ro/forum/index.php?showtopic=10&st=40  :D .

himself

QuotePai stati bre, ca io am crezut ca e vorba numai de non-RpGuri! Ca e pus la alte jocuri! In cazul asta mai e si

- Wizardry 8
- KotOR I - mi-am dat seama ca nu l-am terminat
- Dungeon Siege II - :hmm:
- Morrowind - INTOTDEAUNA! Cu toate ca nu l-am mai deschis de vreo luna nu il sterg nicodata si ma gandesc in fiecare zi la el!
- Dark Throne - every day! :)

Si stau toata ziua pe forumul Elder Scrolls - mai els categoria  OBLIVION - si am facut in ultima spatmana aproape 400 de posturi! In total am vreo 460 :P
Mah himself ma daca tot esti la curent cu toate jocurile poate imi recomanzi ceva! Ceva RPG (gen gothic unde sa poti pune multe pe tine si sa fie o gramada) si ceva racing (tot asa cu multe prosti de pus pe masini) Pls trimite-mi si mie parerile tale pe amp3rx@yahoo.com pt ca am vazut ca stii o gramada! Te rog mult sa-mi raspunzi!pls
Iti recomand Morrowind! Acolo chiar poti sa-ti pui a gramada pe tine!  :))
Cat despre racing nu e chiar domeniul meu dar pe langa Omniprezentele Need For Speed iti mai recomand si Juiced si FlatOut! Cheers! :D  

Red

NFS Most Wanted. Nu stiu cat o sa ma tina dar am zis ca-l incerc si plus ca am jucat cam  aproape toate seriile.
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

doro69

abea astept sa ajung acasa sa il vad.. desi cred ca in 2-3 zile ma plictisesc :D
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

allah

Si io joc tot NFS mota wanted si pot spune ca chiar imi place.  :cool:  
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

doro69

QuoteSi io joc tot NFS mota wanted si pot spune ca chiar imi place.  :cool:

:))  
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles

allah

Io nu prea le am cu exprimarea.  :D  
Nerevar Moon-an-Star

Redrake

QuoteIo nu prea le am cu exprimarea.  :D
Esti cacofon de elita? :D  

allah

Nimeni nu ma intrece.  :D  
Nerevar Moon-an-Star

Alnaibii

eu am inceput Morrowind, cu add-onuri. cam greu la inceput, pana ma dumiresc cum sta treaba.
Alnaibii sa fiu daca m-oi opri din jucat!

Bogy

Ca racing as recomanda Street Racing Syndicate, cu toate ca nu l-am jucat da am auzit ca e frumos, ceva in genul NFS Underground 2 da cu mai multe optiuni. O fi...
Bogy the Great Druid

Redrake

Quoteeu am inceput Morrowind, cu add-onuri. cam greu la inceput, pana ma dumiresc cum sta treaba.
Si eu l-am incercat acum un an, dar m-am lasat dupa vreo 2 zile. :|  

doro69

Eu cred ca l-am inceput de 2-3 ori.. ma enerveaza ca are un quest book infect.. si nu pot tine sirul questurilor.. pana la urma ma enerveaza o gramada de detalii.. te trimt aia in mortii masii (nu e injuratura, nu? :D ) si habar nu ai unde se afla locatia respectiva.. dau cateva detalii .. eh, ma rog.. pana la urma trebuie sa il termin si io.. ca doar vine oblivion :)

gonzo

Asta cu jurnalu e rezolvata de un patch sau daca pui addonurile. Si nu inteleg ai vrea cumva sa te teleporteze direct in mortii masii? :D
Un joc proaspat aparut cu masini este need for speed most wanted.

Desmond Baley

Play Daggerfall instead.

allah

Pe mine iara ma apucat nebunia cu morrowind.  :cool:  
Nerevar Moon-an-Star

amp3r

Daca vreti sa omorati timpul incercati EUROPA 1400 :THE GUILD  (are grafica buna  si e foarte complex marca JoWooD) :good:  :paf:  :mda:  

amp3r

QuoteCa racing as recomanda Street Racing Syndicate, cu toate ca nu l-am jucat da am auzit ca e frumos, ceva in genul NFS Underground 2 da cu mai multe optiuni. O fi...
L-am terminat acu 5-6 luni SRS