Arx Fatalis

Started by Daemian, June 18, 2005, 11:01:23 PM

Previous topic - Next topic

Wotan

si cum io pun in placinta. io arunc numa asa pe soba in aluat? bucataru ala a lui sta in fata usii si se misca cu farfuria in mana de parca face breakdance. nu coboara jos sa aduca alta. poate e bag ca jumate ii cu capu-n usa. :D
Hail !!

Ktav

come on, figure it out by yourself, that's the fun! daca aici te impotmolesti pai inseamna ca in cripta nu ai nici o sansa...
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Wotan

cre ca-s claustrofobic, nu pre ma simt in largu meu in jocu asta. da in plus are unele faze de mori de ras. :D  
Hail !!

Daemian

Eu l-am lasat ca am dat de un bug care imi facea ecranul negru pe orice salvare si n-am mai avut chef sa o iau iar de la capat. Plus ca pana la urma nu prea m-a atras jocul. Nu e genul meu.
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Wotan

l-am scos si eu. nu imi prea place tot prin subteranele alea. joc altceva
Hail !!

Ktav

Tales from the Crypt :D

(am gasit screenshotul asta pe net si mi s'a parut genial, plus ca mi'a trezit amintiri...)

Toe

Moamaaaaaaaaa, faza cu vinu e penala. De abia astept sa il joc si io. NU mai am rabdare. daca e asa de bun cum spuneti unii dintre voi, inseamna ca nu ma dezlipesc de el vreo 3-4 saptamani(sau mai mult, depinde cum e la rejucare-astept pareri)
Only one can tell you the real meaning of the life. And that person is YOU!

Toe

Am ajuns la taverna, dupa ce am scapat din inchisoarea goblinilor, si am vb cu ala din fort, si nu mai stiu ce sa fac. Help anyone

P.S.: @k'tav uite ca nu mai sunt "culmea" :D  :p  :idiot:  

RedDevil

Pai vorbesti cu goblinul ala pe care l-ai eliberat si-ti semneaza autorizatia de iesire.(daca l-ai eliberat inainte si ai luat autorizatia care nu e semnata din camera goblin lordului ala care doarme).  

Ktav

Toe, vezi ca am atasat pe prima pagina a threadului un ghid f bun, o sa ai nevoie de el daca te blocasi deja de aici :))

Toe

Multumesc mult tuturor celor care m-au ajutat.  :p  

RedDevil

You're welcome. Am si eu o intrebare(de fapt e mai mult o constatare). Nu este nimic in tot jocul care sa-ti mareasca inventory-ul?ca eu aba mai am vreo 3 spatii libere, si asta dupa ce am "mancat" alimentele in cantitati mai mici(pe alea cate 10 le-am lasat)...

Ktav

ba da, sunt vreo 3 backpackuri care iti mai adauga fiecare spatiu cat inventaru original :)

RedDevil

That's good news. Si unde gasesc primul aparat de facut potiuni? Este vreunul in arx, ca eu n-am gasit?

Ktav

hmmm, in castel in aripa dreapta ultima usa parca, e un laborator... da mi se pare ca depinde de un skill facutu potiunilor, nu mai tin minte...

RedDevil

Tanks, am sa caut acolo. Am vazut ca potiunile sunt mai scumpe si m-am gandit ca merita investitia...decat sa vand ferigi sau nuferi.

allah

Jocul asta chiar as putea sa-l incerc si io.Dar intai morrowind.Multi spun ca e prea greu.  
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

Toe

nu e prea greu, necesita mai multa munca, apropo, unde naiba gasesc intrarea in regatul trolilor, ca fac crize(scuzati exprimarea dar sunt cam nervos, am pastrat salvarile, dar am sters jocu de ciuda). Dar cum aflu ma si apuc s iil reinstalez  :p

Ktav

parca ziceai ca nu e prea greu :))

Toe

Nu prea am acum chef de munca, dar pana la urma imi zice cineva?  :D