Arx Fatalis

Started by Daemian, June 18, 2005, 11:01:23 PM

Previous topic - Next topic

RedDevil

Daca ai scrisoarea de la rege i-o arati troll-ului ala de la intrarea in mine si te lasa inauntru. Acolo in gasesti pe regele trollilor.

toro

Dupa mine, Arx Fatalis este mai bun decat Gothic, dar tzinand cont ca am jucat Gothic I shi II inainte, tot inclin sa-mi placa seria Gothic mai mult...:D

Am terminat jocul in proportzie de 99%, totushi nu vreau sa intru in amanunte ca sa stric la cineva placerea de a afla singur, dar la sfarshitul jocului exista un bug cretin. Pe scurt: nu potzi termina jocul daca nu ai lvl 62 casting. Asha ca cine il joaca, ar fi bine sa se pregateasca pentru tampenia asta.

Din pacate pentru mine, nu prea am mai avut ce omora pe acolo [cu magie] ca sa-mi cresc casting-ul...bad luck..dar in rest, totul o fost superb.

Toe

Moamaaaaaa ce ghinion. am citit ca trebui sa dai cu meteor sword ca sa omori boss-ul final. Ai nevoie de un anumit strenght sau mai stiu io ce? Vreau sa ma fac magician, si nu am bagat decat un punct la strenght, iar la combat nik, asa ca sa stiu de pe acuma
Only one can tell you the real meaning of the life. And that person is YOU!

toro

mai toe, am scris mai sus:
Quotenu potzi termina jocul daca nu ai lvl 62 casting

vrei sa-tzi povestesc shi sfarshitul? ...:D

ps. shi pentru ca ai citit solve-ul la joc, te reneg...:D
solve-ul se citeste DOAR dupa ce ai terminat jocul sau in cazuri EXTREME [ca cel de sus]...:D

Bogy

Eu cand l-am jucat am bagat numai la Archery si m-am trezit la sfarsit ca trebuie sa dau cu un Sword. Oricum m-am descurcat si am distrus abominatia aia de boss :)
Sa nu uitatii toate pietrele alea a lu' Abkaa sau mai stiu eu cum ii zice, ca eu le aruncasem prin joc si nu mai stiam unde le-am pus :)
Bogy the Great Druid

G4m3r_87

Am inceput sa-l joc si io de 2 zile.AM jucat demoul acu 2 ani,cand am facut rost de gothic 2 da numa acum m-am hotarat sa fac rost de jocu full.In fine,vreau sa intreb ce-i cu pietrele alea Abkaa.La ce folosesc,pot sa creez ceva cu ele sau trebuie sa le tin pana la final?
~ Kahou ha nete mate. ~

Ktav

"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Korras

M-am reapucat si eu de joc. Care e faza cu pietrele alea?sunt niste chestii rosi? ca parca am vandut vreo doua....inca nu imi vine sa cred ca am muscat(la propriu...) din cd-ul original cu jocul asta(l-am primit la prima placa video).
RPG-ish signature.

g3orge13

Jocul e Ok,grafica e bunicica dar contoroalele si spellurile(cum trebuie sa faci o vraja) nu-mi plac. In rest pare destul de bun jocul.
*Acest topic pare vechi rau,din 2006. Forumul asta nu prea e accesat. :(

RedDevil

Sa zicem ca... a avut si vremuri mai bune. :D

Back on topic, mie partea cu vrajile mi s-a parut unul din lucrurile originale aduse de Arx Fatalis. Si din cate-mi aduc aminte parca puteai sa salvezi cateva vraji inainte de lupta ca sa nu te mai chinui cu simbolurile.

Ktav

da, puteai sa salvezi 3 vraji, pe care sa le accesezi cu 1, 2 si  3.
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."