Revenant

Started by Bogy, June 15, 2005, 01:58:49 PM

Previous topic - Next topic

Bogy

Eu tocmai m-am apucat sa joc jocul asta ca am vazut ca s-a vorbit aici pe forum si sincer sa fiu am fost placut impresionat. E un joc nu prea nou, dar nici prea vechi si vad ca are efecte speciale super bine realizate. Pentru cei care nu stiu e vorba de un erou ressurectat de un mag puternic pentru a distruge un cult ciudat ce a aparut pe insula si care a rapit pe fata regelui(sau primarului). Tu trebuie sa o aduci inapoi.
Faza e ca e cam problematic jocu ca de multe ori trebuie sa imi restartez calculatorul, alteori merge in frame-uri iar alteori merge foarte bine. Combo-urile sunt foarte klumea si magiile la fel.
Daca l-a mai jucat cineva sau se apuca cineva sa-l joace sa posteze pe aici niste pareri. Sincer mie imi place la nebunie. :D
Bogy the Great Druid

Red

Bogy nu stiu cum nu lai jucat ca este destul de vechi jocul... a aparut  imediat dupa Diablo1... e un rpg reusit.. primul la care am intalnit combo-urile... Strory-ul e bun ... l-am terminat de 2 ori odata cu un figter si odata cu mag... ultimul e prea overpowered si am trecut ca prin branza cu ei...
Problemele pe care le ai... presupun ca ai XP... jocul a fost facut in era DOS/Win95 si cateodata apar incompabilitati... daca tot ai pbl incearca sa folosesti un emulator de DOS gen DOSBox...
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

Bogy

Am WIN98 nu XP. Si eu nu ma uit ca e jocul vechi sau nou, mie daca imi place il joc. Daca vrei sa stii, m-am apucat si de Maniac Mansion Deluxe :D un adventure tot de DOS.
Bogy the Great Druid

Red

Nice eu nu ma uit la cat de vechi este... ca oricum mai nou numa "vechituri" joc...
Pune un patch pe Revenant : patch v1.22
P.S. Maniac Mansion Deluxe n-am auzit de el...  
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

himself

QuoteP.S. Maniac Mansion Deluxe n-am auzit de el...
E prequel(adica prcedentul din serie prntu cine nu stie) al Day of The Tentacle...ala da Joc!

Bogy

E precedentul? Ca am jucat si Day of the Tentacle si am vazut ca si in asta apare tentaculul ala verde. :D
Bogy the Great Druid

Daemian

Daca stie careva cum sa fac rost de Revenant dati-mi si mie un PM (si sa n-aud de cumparat  :D ) ca cica pe forum nu se umbla cu warez.
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

himself

Sorry Daemian, dar si io il aveam pe un CD si era ripped si am pierdut CD-ul...si nici pe vreun site de pirati nu l-am gasit....asa ca daca il are cineva....momentatn nu imi merge DC++-ul..dar....

Wotan

io revenant l-am terminat. e destul de suparator mai incolo ca tre sa strabati niste pesteri care numa nu se mai termina, mai incolo vedeti voi altfel stric farmecu.

combourile rulz. du-te la chinezoiu ala ca te invata de toate
Hail !!

Bogy

Da, combourile sunt foarte bine realizate. Si povestea nu e prea rea. :D
Bogy the Great Druid

Fallen

Hmm... grafica e dragutza ... in rest nu m-a impresionat ...
<War ... War never changes ...>