Fallen Sword

Started by Daemian, June 29, 2008, 12:57:16 AM

Previous topic - Next topic

Daemian

Sunt o multime de jocuri online browser based, dar extrem de putine captiveaza indeajuns de mult incat sa le joci pentru o perioada mai indelungata. Pentru mine (cel putin) Fallen Sword este unul dintre ele. Cum as putea sa-l descriu mai bine? Hmm... ganditi-va la o varianta simplificate dpdv al graficii si modalitatii de joc a binecunoscutului Lineage (poate ar merge puse aici si Guild Wars sau WOW dar eu doar Lineage am jucat :D ). Mii de item-uri, sute de creaturi din diverse categorii, harti/realm-uri imense, o multime de jucatori grupati (sau nu) pe guilde, quest-uri peste quest-uri etc. In fine... ideea e ca e extrem de complex pentru un MMORPG browser based. Il recomand din toata inima.

Intrati sa vedeti ce si cum, iar daca va ganditi sa-l incercati, va rog sa folositi linkul acesta (Referral) pentru a va face cont. Multam. ;)  
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Orkish

E interesant si bun pentru cei interesati de melee,dar eu sunt mai mult magic based si deci nu ma pre atrage,dar e buna ideea,imi place ideea cu hartile si na,spor la jucat people!
Some races are good and some are bad,but none are as good as the half-elf's.CIUDA!!!