Might and Magic Tribute

Started by Ktav, June 08, 2005, 09:50:48 PM

Previous topic - Next topic

Ktav

Eu, unul, am iubit seria MM, si sper ca oamenii astia care lucreaza la proiectu asta sa duca treaba pana la capat. Ar fi chiar misto!

Pun aici un Overview de pe situ lor:
In MMT, we attempt to combine the best elements of MM6 through MM9, and the older episodes haven't been forgotten. There will also be improvements to some gameplay features and some brand new ideas.

The game features include:

Mostly non-linear questing despite a leading storyline

A total of 15 outdoors maps with dozens of dungeons

More than 50 quests, many of them extremely original

A party size chosen at startup, from a single character up to a maximum of 5

Six playable races each with their own advantages and weaknesses independent of class, a title to gain and special abilities

Classes independent of race with several new ones like the Runemaster

A promotion system as in MM9, based on specialization

A dialogue system as used in MM9

A reputation system that greatly affects NPC attitudes to the party

An Alchemy skill and lots of potions

A few new skills like Music and Grey Magic

A spell system not too different from MM6-8, with some new spells

A homebase for the party (not a Castle, something much more interesting!)

A tavern game (not Arcomage, but a game of our own devising)

An obelisk treasure

and many more ....

Link: http://www.mmtribute.castlegobs.nl/
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

himself

Eu unul nu am jucat nici un M & M dar stiu ca este o serie geniala, mai ales ca a dat nastere seriei Heroes. Se pare ca list mea de Most Wanted mai are un membru.

Ktav

atunci te sfatuiesc sa joci macar MM7, mi se pare cel mai bun din serie...
Ca fapt divers, MM e singuru joc pe care il joci cu tabelele in fata, tabele cu oraru barcilor, locatia trainerilor, cu skill tree'urile... Daca nu, ai sansa sa te plimbi de nebun pe acolo... :D

Bogy

Might and Magic e un joc super bine realizat!
MM7 e unul dintre cele mai bune. MM8 mi-a placut datorita party-ului (minotauri, dragoni, vampiri etc.) iar MM9 mi-a placut deoarece a transpus universul MM cunoscut de mine pana atunci intr-o grafica finisata. :D
Le-am jucat pe toate 3 cu cea mai mare placere, dar m-a dezamagit nespus de rau ultimele 30 min de joc din MM7 cand dadeai de pistoale si de OZN-uri cu robotei. :(
Bogy the Great Druid

Ktav

pai si in mm8 nu dadeai?
oricum in afara de mm9 in toata seria dai de elemente sf, e ceva specific seriei...
oricum dupa mm7, si f aproape de el se afla mm6 care e din multe puncte de vedere peste 7, ce m'a determinat sa consider 7le mai bun e faptu ca e mai finisat...

Bogy

Am jucat demo-ul de la Might & Magic Tribute si pot sa zic ca e bestial. Iar in lumea aia MM, iar cu party prin paduri dungeon-uri si questuri o gramada. Aaaaa....imi vine sa lesin! imi place la nebunie. Baietii au facut o treaba buna, cei drept mai trebuie sa finiseze ceva pe ici pe colo, dar merge!!!  
Bogy the Great Druid

Corellon Larethian

Am avut si eu ocazia de a juca MM7 dar cand am vazut grafica...era de kkt ce sa mai! Bine ca dupa aceea cand am vorbit cu game-rii de la mine din clasa si mi-au zis ce super e parca mi-a parut rau s-am vrut sa-l joc din nou da' m-am apucat de altele... :eek:  
Titles - Creator of the Elves, the Protector, First of the Seldarine, Protector and Preserver of Life, Ruler of All Elves, Coronal of Arvandor

Bogy

Pai ma...jocul asta nu si-a facut renumele cu grafica lui. Si-a facut un renume din puzzle-urile si questurile si (somebody stop me...) pe care le oferea jucatorilor. Daca ar fi MM7 cu o grafica de Oblivion atunci am sa stiu cand am sa mor :D (fix in ziua cand o sa intru in meniu principal).
Bogy the Great Druid

himself

Am jucat si io DEMO-ul ala de la MMT si :good:  :eek:  :good: Grafica arat chiar bine...(mai putin NPC-urile) iar lumea si interfata in general sunt geniale. Deabia astept sa aflu mai multe.

Bogy

Oare de unde au facut rost de engine si de editorul ala de harti? ;)
Bogy the Great Druid

Ktav

mah ala e un demo vechi, au schimbat enginu, acuma jocu cica arata cam asa: http://www.mmtribute.castlegobs.nl/gallery_blitz3d.shtml

himself

I've got just 5 words for these images:
MA, DA-L IN MASA

N'drew

Da, bah, e misto seria. Am jucat 7 si 8, putin din 6 si foarte putin din 9. Oricum cred si eu ca 7 e cel mai tare, cu toate ca si 8 merge (mai ales faza ca iei dragoni in party). Poate ca o sa ma apuc din nou de 6 dupa sesiune  :hmm:.
De Tribute nu stiu nimic, si pana nu apare nu comentez.

Bogy

Eu am downloadat de curiozitate Blitz3D engine si nu pricep nimic. E un limbaj in genul C, C++, dar cu alte smecherii. Vad ca poti sa faci orice cu eu el, dar eu nu prea ma pricep. :(
Bogy the Great Druid

Ktav

RedDevil

Might and Magic 7 a fost jocul care m-a facut sa ma apuc de jucat RPG-uri. E drept ca daca joci acum oricare joc din seria M&M esti dezamagit de grafica de exemplu, dar daca intri in joc si prinzi atmosfera, te desprinzi cu greu de ea. Eu zic ca seria might and magic reprezinta un pas enorm facut de RPG-uri, sunt atatea lucruri in joc, care te fac sa simti ca joci un RPG si nu altceva, incat ai vrea ca multe jocuri mai "la zi", ce se considera RPG-uri sa fie macar putin din ce sunt M&M.

Cat despre M&M tribute...ce pot sa spun este cea mai clara dovada ca seria M&M este inca "in viata", ca nu are numai fani, ci oameni care vor sa faca mai mult pentru un joc pe care l-au jucat cu ardoare. Ma intreb cum e sa treci de la statutul de jucator la cel ce creeaza o continuare a jocului preferat... Noua nu ne ramane decat sa asteptam noul M&M, si cred ca o sa merite asteptarea, dupa cum ne incurajeaza in demo o inscriptie pe o piatra de mormant "Here lies Might and Magic, allowed to die by 3DO, resurrected by the fans", sau cam asa ceva...  

Ktav

RedDevil

Mie de ce nu-mi merge linkul ala??? :((  :((  :((

Ktav

asta de l'am pus eu?? sau ala al lor? al meu vad ca merge...

Fallen

hmm ... Might and Magic 7... tare jocu ... am jucat ceva la el ... dar nu foarte mult ... imi mergea cam greu :p pe vremea respectiva :))))))))) (nu ma intrebati ce calc aveam :p )
L-as juca iar, dar nu prea am timp de jocuri ... si dupa ce vezi grafica din jocurile astea noi iti vine cam greu sa te intorci la grafica din MM7 ... desi eu nu-s genu care sa comenteze la grafica ...
<War ... War never changes ...>