Overlord

Started by night_hawk, August 22, 2007, 11:09:17 PM

Previous topic - Next topic

night_hawk

Jocul care mi-a adus un zambet mare pe fata zilele astea este Overlord.

Ce este, de fapt, Overlord? E un action RPG cu tenta spre strategie, plin de umor. Tu esti un mare Overlord care controleaza o haita / hoarda / grupare / sleahta de minions. Ei fac tot ce vrei tu. Se si sacrifica pentru tine.

Jocul e foarte reusit si are puzzle-uri, nu prea grele, dar nici prea usoare.

Play it!
Quote"Fate shapes us just as we shape it."

RedDevil

M-am apucat si eu de Overlord si am ajuns destul de depare, zic eu, dupa o zi de joc. Am recrutat green minions si tre' sa vad ce fac mai departe. Jocul mi se pare foarte amuzant, mai ales in privinta replicilor(claws up for the Overlord)si chIar cere putina strategie. Cam putine elemente de roleplay totusi pana acum. Oricum, jocul e interesant, ar fi putut totusi sa fie mai evil. Adica salvez sate, le dau taranilor manacare, salvez o damsel in distress si toata lumea ma considera erou? Cam ciudat.

night_hawk

Nu trebuie sa le dai mancarea, daca vrei asta :D Just kill'em :)

RedDevil

Da, dar mi s-a parut aiurea sa nu le dau mancarea. Adica eu, mare Overlord, am nevoie de mancarea lor nenorocita? Oricum, mi-a placut logo-ul care apare la quest la solved, un helm asemanator cu al meu, numai ca are un fel de aura. Ingeras cu coarne. :))  

Bogy

Si mie mi s-a parut haios jocu numai ca am impresia ca nu prea e optimizat ca mi se misca infect.
Bogy the Great Druid

night_hawk

Ia ultimul patch. Varianta 1.0 are limita de framerate.

RedDevil

Mie mi se misca cam greu dar am scos umbrele si antialiasing-ul(surprinzator jocul inca arata ok)si mi se misca foarte bine. Probleme mai am cu controlul, dar asta e jocul. In afara de controlul greoi si de faptul ca nu poti sa faci fapte atat de evil nu cred ca mai are alte minusuri evidente.

g3orge13

Jocul mi s-a parut destul de interesant.Faptul ca iti poti recruta propria armata de "minioni" care se sacrifica pentru jucator aduce un mare +.
Pot sa spun ca e si cam greu.

Bogy

da e cam greu ca si eu l-am incercat dar m-am lasat pagubas.
Bogy the Great Druid

RedDevil

Nu cred ca "greu" e cuvantul potrivit, mai degraba annoying. Eu de asta m-am lasat de el, nu mai stiu ce problema avea cu controlul minionilor si nu puteam rezolva un quest.