Bard's Tale

Started by Sorryn, June 21, 2005, 10:50:19 PM

Previous topic - Next topic

Sorryn

A aparut cumva jocul asta? L-a jucat cineva ? Eu imi luasem demo-ul de pe net inainte sa plec, dar n-am apucat sa-l joc. Dar am auzit lucruri interesante despre el.  Ca ar fi plin de umor, grafica pare buna, iar vocea personajului principal este aigurata de catre Cary Elwes (Robin Hood: Men in tighs) cu experienta in comedie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them

Red

ll am eu de cateva zile... Nu l-am jucat am citit niste review-uri pozitive despre el... Doar atat poti sa iti zic e pe 2 DVD-uri...
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

Sorryn

2 dvd-uri ?! OMG  :eek: bine ca vreau sa-mi iau DVD-writer cand ma-ntorc
One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them

himself

Io am luat demo-ul de pe un CD de la PCGames dar nu mi-a mers! :((  :((  :((
Imi trebui placa video cu vertex shader!

gonzo

Stiti careva ceva de jocu asta?
Am citit prin pc games ca ar fi ok si ca are o poveste faina.
Doar ca e un action rpg si din astea am incercat doar vampire the masquerade si nu prea mi-a placut. :-x  

himself

Mai exista un topic pe aceasi tema aici. Puteai sa incerci sa dai un search!
BTW! Asta e primul semn ca forumul s-a marit: A aparut primul topic despre un joc care mai are inca un topic dedicat! :idiot:  

gonzo

Sorry nu remarcasem ca sunt 3 pagini  :D .
Al naibii joc am facut rost de el si tre sa imi curat jumatate de hard sa il pot instala ca cere 7,3 giga si imaaginea are 8. Sper sa merite.

kazacy

L-am instalat putin si la prima impresie are un umor demential (plus cerinte mici). Problema este ca jocul e portat de pe console asa ca vederea este de undeva de sus de la 90 grade chestie care ma enervat (putea sa fie stil Diablo). Oricum parerea mea (la prima vedere) este ca merita jucat daca va plac RPG-urile de consola si sa nu uitam dialogurile bestiale.

Sennin

vine jos...dar vine greu prea multi gigi....nu mai am rabdare...

gonzo

Mai mult hack n slash decat rpg. Level up-ul parca e o gluma dupa ce tocmai am jucat temple of elemental evil(strenght= the stronger the bard is, the more damage he can inflict with melee weapons lol  plus talenturi si summonurile pe care le inveti in timpul jocului   :D ) . E oricum dragut mai ales dialogurile si accentul. O sa il joc sper sa ma tina.  

Toe

Care sunt cerintele minime?  Hai ca vreau si io sa-l joc?

PS: Merge pe GForce 4 MX?  (imi vine sa o omor :kill:  :kill: )
Only one can tell you the real meaning of the life. And that person is YOU!

himself

QuotePS: Merge pe GForce 4 MX?
NU! :((  :((  :((  

gonzo

CPU: IntelÂÃ,®  PentiumÂÃ,®  III 933 Mhz or better

RAM: 256 MB or more

DirectXÂÃ,® -compatible video card with programmable vertex and pixel shaders that support DirectX Vertex Shader version 1.1 or higher

(See list of supported video cards below.)

Sound Card: DirectX-compatible

Peripherals: Mouse and keyboard

DVD-ROM : 4X

Hard Drive: 2 Gigabytes free space for partial install; 8 Gigabytes of free disk space for full install

Din pacate nu cred ca ai vertex shader. :(
Da nu e chiar asa grozav. Eu stau cu ice wind dale II pe masa si ma cam bate gandul sa-l instalez, dar am senzatia ca daca o fac dezinstalez bardul cu povestea lui cu tot. :D

Red

Desi l-am avut de mai demult l-am terminat doar recent...
E scurt ( cam 10-12h de joc), da putin pe hack'n'slash dar e cel mai hilar RPG care l-am jucat... am ras la unele faza de m-am spart...
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

doro69

Am reusit si eu sa il joc cateva ore... foarte plictisitor, dialoguri luuungi (desi haioase) ..poveste banala, grafica pot spune ca este urata.. cel putin pe 19" se vede infect si nu se poate schimba rezolutia. Poate cand o sa am toate RPG-urile clasice terminate si nu o sa mai apara nimic, o sa il joc...
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

Redrake

QuotePS: Merge pe GForce 4 MX?
NU! :((  :((  :((
Mie imi merge foarte bine. Dar interfata e greoaie iar controlul camerei e enervant. Are dialoguri bine realizate iar povestea este destul de buna (e facuta cam la misto, ca sa zic asa)
Nu am versiunea de DVD, ci pe cea pe CD. Adica 6 CD-uri. Are nevoie de 6Gb pt a-l instala.

Bogy

M-am apucat si eu sa joc in timpul liber care il am jocu asta. E foarte tare jocul. E o parodie a genului RPG. Dialogurile sunt bestiale, razi cu pofta la ele. Sarcasmul si ironia sunt la ele acasa. Din punct de vedere al gameplayului ma cam incurca camera, dar am inceput sa ma descurc cu ea, lupta e gen Diablo. Imi place ca iti sumonezi hench cu diferite abilitati. Grafica e draguta, nu ma deranjeaza, nu vreau ceva mai mult. Per total ii dau un 9.5/10 pentru faptul ca faci misto de genul RPG el insusi fiind un RPG si pentru dialogurile tari. :)
Bogy the Great Druid

Ktav

M'am apucat sa il joc si eu :D

better late than never  :))
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."