Main Menu

Gothic 1

Started by allah, June 19, 2005, 11:58:12 PM

Previous topic - Next topic

Wotan

uite ca am gasit ceva moduri ce zice ca au patch pt traducere in engleza.

http://www.worldofgothic.com/dl/?go=download&catid=3

http://www.diccuric.org/

aici e si english patch pt modu asta
Hail !!

Bashar

QuoteIo  pe Mud l-am luat cu cea mai mare placere dupa mine. L-am atras la cativa metri de tabara i-am dat cateva sabii in cap si l-am ucis cu cea mai mare placere. Ma enerva tipu
psst hei wotat.
yea yea you vino coa
am aflat de mud
da si tu niste gold ca de nu te dau in gat lu gomez :D  
cine-i harnic shi munceshte are tot ce vrea
cine-i shmecher shi chiuleshte are tot asha
ain't life a b*t*h

Wotan

pai e cel mai enervant tip din joc. el si Thorus.  :D  
Hail !!

RedDevil

Quotepai e cel mai enervant tip din joc. el si Thorus. 
Eu cred ca Gomey e si mai enervant. :D  

Bashar

Gomey????
Pe el nu-l stiu :idiot:
Unde in G1 apare acest casracter dubios :hmm:  
cine-i harnic shi munceshte are tot ce vrea
cine-i shmecher shi chiuleshte are tot asha
ain't life a b*t*h

Bogy

Cred ca a vrut sa zica Gomez. Dar avand tastatura EN Y=Z. Cred...:hmm:
Bogy the Great Druid

Wotan

Gomez nu mi se pare ca se tine tare. in schimb Thorus parca se crede nush cine ca sta el in fata la porti si face legea. nu pot sa il sufar, il omor cu cea mai mare placere, i-as taia inimioara in doua :D  
Hail !!

Seph

Spoilers ahead.

M-am apucat din nou de el, acum ca mage. Am crezut ca o sa am parte de alte misiuni secundare daca intru in old camp(inainte am intrat in swamp camp). Se pare ca nu e asa, totul duce catre "the sleeper". Daca ar fi avut 3 finaluri diferite ar fi fost genial, cu toate ca este deja.
Prima data l-am terminat acum cativa ani ca warrior dupa ce intial am crezut ca am cumparat gothic 2. Cand ajunsesem acasa nu stiam de ce nu scrie in readme gothic2..  :D Dupa vreo 2 ore de joc nu-mi mai parea rau. Citisem pe cg review-ul la gothic 2 si vroiam sa-l joc. Deci gothic 1 cand l-am jucat mi s-a parut un joc foarte avansat ca concept. Un joc care poti sa-l joci si azi fara probleme, fara sa simti ca e vechi si demodat.
Prima data l-am jucat fara tactica, in graba, fiind nerabdator sa aflu sfarsitul povestii. Acum ca am ceva experienta imi e mai usor insa la inceput ca mage e dificil si dureaza mai mult timp.
Am ajuns la capitolul 3. Dupa ce n-am reusit sa omor regina minecrawlerilor. Tin minte ca prima data am reusit. A fost chin mare, nu puteam sa omor nici un minecrawler stand pe loc. Dadeam 2-3 sageti si fugeam. La inceput am facut rost de un arc cumparat de la wolf si un inel de dexteritate +10 si am trecut cu greu. A trebuit 2 nivele sa ma duc sa vanez pentru ca eram 2 lvls short pentru a deveni shadow in old camp.
La misiunea cand trebuie sa te duci la pestera pazita de 'black goblins' cand mergi spre swamp dadeau aia in mine, erau vreo 40 insa nu faceau nici un damage. A trebuit sa beau vreo 5 potiuni de mana si am aruncat cu bila de foc(circle 1). Tin minte cu warriorul era sa mi-o iau in pestera acolo.
Acum am ajuns in circle3 am misiunea cu cimitirul orcilor, am ca runa fireball care mi se pare slaba. Banuiesc ca va fi foarte greu ca si cu minecrawlerii. Insa ma gandesc cand o sa am 100 mana, rain of fire, ice block, roba de arte intunecate o sa fac prapad.  :D
End of spoiler..

Wotan

ma bucur ca tea prins acest joc minunat. care pt mine e cel mai tare joc creat vreodata.  :D  mam apucat si eu de el din nou. is lvl 6, rogue am facut rost de un arc de damage 40. lam luat de la Lefty dupa ce l'am ucis intro noapte, cu sageti. Cred ca lam terminat de zeci de ori dar de fiecare data cand il joc ma prinde de numa numa. Ce mai. ;)  cel mai tare rpg
Hail !!