Main Menu

Gothic 1

Started by allah, June 19, 2005, 11:58:12 PM

Previous topic - Next topic

Wotan

mie mi se pare ca faci usor level up . mi se pare deja ca e cel mai usor rpg ce l-am jucat
sa vedeti cum ma distrez io

la inceputu jocului ies afara din OC pe poarta de sud si ma duc un pic pana dau de Pacho. mai merg mai jos si atrag canii de orci dupa mine (care vin incet, nu fug) si ii duc la Pacho. Acestia il omoara si ma fac cu o sabie faina si cu un crossbow de 50 damage.  :D  :D
si asta nu e singuru fun

Hail !!

Keeper

mda...dar asta nu prea e fun sa faci rost de equipment care nu ar trebui sa-l ai la levelu ala..si asa am vazut k jocu e cam plin de buguri..incerc sa-l joc asa cum se dorea de producator..fara sa folosesc toate exploiturile (vezi alea de bani de ex sau de arme care le iei inainte de timpul care trebuie)
"Nestiinta nu-i o dovada, ignoranta nu-i un argument" - Spinoza

Wotan

pai io am incercat chestiile astea pentru ca am jucat gothic cre ca si de cincizeci de ori si l-am exploatat pana nam mai putut

luati o vraja de sleep dati pe ala ce pazeste armele lu gomez in castel si ciorditi tot. e tare. :D  
Hail !!

Daemian

QuoteCred ca vrea sa zica de cea a unui templar. 
Exact!

@doro:

Spoiler!
E un templar singuratic aproape de mlastina - Gor Na Ban - de la care poti sa iei sabia. Si uite cum: te duci in mlastina si atragi un swampshark pana la el si lasi swampshark-ul sa-l omoare si apoi ii iei sabia :D Faza e ca mie nu mi-a iesit din prima pt ca reusea nenorocitul sa omoare swampshark-ul  :mda: Dar reusesti pana la urma si o sa-ti usureze mult sabia aia viata.  :cool:

Quoteluati o vraja de sleep dati pe ala ce pazeste armele lu gomez in castel si ciorditi tot. e tare.
Eu pe ala l-am omorat.  :D Si nu s-a suparat nimeni ca n-au existat martori. Faza cea mai misto a fost ca dupa o zi cand am revenit la Gomez, cadavrul disparuse - evident - si una din gagicile alea spala pe jos acolo unde il omorasem eu pe gardian  :D  
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

amp3r

QuoteDa Gothic 1 este intradevar un joc foarte bun. Nu am jucat inca 2-ul dar primul mi-a placut. Nu este tocmai tipul meu favorit de RPG. dar e reusit.
Nu stiu ce sa zic! esti prima persoana de care am auzit ca a jucat gothic 1 si nu a jucat gothic 2? de ce nu ai de unde sa-l iei?
:o  
[size=9]Is me, Ionel 556[/size]

amp3r

Poate cineva sa-mi spuna cum te integrezi in  gothic 1 in New Camp ?

Red

Dupa ce il omori pe Sleeper urmeaza un movie cu caderea barierei si cu prabusirea cavernei peste erou si Gameover!

Nu este Thief Guild in G1.

The accepta in New Camp daca ii furi pe cei din Old Camp si anume ii duci lui Lares "proof of trust"... hartie pe care o faci rost din Old Mine unde te trimite Diego.
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

doro69

cred ca am mai scris odata, dar nu mai tin minte, anyway:
SPOILER:
Imediat ce iti da voie in Old Camp, la smith (cred ca il cheama stone) e un chest in care gasesti o super sabie cu ~70 dmg. Este super buna, si pui mana pe ea rpd. Am tinut-o pana am ajuns la orci.. mai este  una de cumparat la smith-ul din swamp camp, asemanatoare.. dar eu am vazut-o pe la sfarsit.. nu stiu sa zic daca e tot timpul acolo
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

Daemian

QuoteThe accepta in New Camp daca ii furi pe cei din New Camp

Hac!...Si mie imi... hac! place sa... hac! beau. Tu cat ai... hac! but cand ai scris asta? HAC!!!  :cheers:  

Red

LOL :))

Normal te accepta in New Camp daca ii furi pe cei din Old Camp...
Muad'Dib

Alnaibii

a avut cineva curiozitatea de a-l lasa in pace pe individul ala bagacios pana la finalul jocului? are vreun rol?
pe mine m-a enervat cand a inceput sa ma interpeleze in mijlocul luptelor, si l-am caftit.
Alnaibii sa fiu daca m-oi opri din jucat!

Red

Nu... si eu i-am aranjat o intalnire cu niste orci. :D
Muad'Dib

allah

Eu l-am lasat acuma cand am jucat si terminat ultima oara.  :p  Dar intre timp l-am pierdut prin padure, si-l gaseam dupaia in Old Camp, se lua din nou dupa mine, il pierdeam iara.  :D  
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

himself

Da..Mud! Partea proasta era ca in momentul in care aparea vre-un monstru o lua la goana spre Old Camp cu viteza x 2!
Partea buna e ca foloseste la exploatarea unuia dntre cele mai mijto buguri din joc! Cum sa faci bani la inceputul jocului!

SPOILER!!!! CHEATZZ!!1!1oneone

Il iei pe Mud upa tine si in OLD CAMP (cred ca marge peste tot) te duci la armurarie si cumpaeri niste raw steel! Te apuci sa le polizezi pana se apuca MUD sa vorbeasca cu tine! Atunci te intrerupi si spre marea ta surpiriza ai SI BUCATA DE RAW STEEL si BLADEul! Faci asta de cateav zeci de ori si nu mai ai probleme cu banii la inceputul jocului!

End of SPOILER!!!! CHEATZZ!!1!1oneone

amp3r

Daca va spun ca acum am terminat gothic 1 cu cu max la 2-hand si crosbow circle 6(necromancer) dex si str la cam 140 si toate prostiile ivatate!!! ma crede cineva? Sa va spun cum: am omorat toti orcii din joc( inca de la lvel 2-3 iei un arc sau arbalta si te duci in locu ala unde gasesti focus-ul cu Milten de cateri pe deal si apoi vezi toti orcii si te apuci sa tragi in tot ce vezi dar sa ai sagetii tata ca-s multi rau) si aveti grija ca in fiecare capitol tot mai apar! Si inca ceva pastrati potiunile pe dex si str pana faceti 100 normal (desi nu te poti abtine)!!!!

Si la final va garantez ca e cool sa ai ce-a mai tare sabie cea mai tare arbaleta si cele mai tari rune! sa sa fi cel mai bun la toate(toate)!!!!!!!

!I AM THE BEST!

doro69

OH MY GOD, vrei sa fi capitanul nostru?!?! ...
himself, nu prea ai nevoie de bani la jocul asta, io unu aveam destui bani, fara nici un exploit, cheat. :) Si oricum ramai la sfarsit cu o gramada de bani.. :D
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles

Daemian

Cam asa e. Ramai cu o gramada de bani. Eu la sfarsit am dat cam toti banii pe potiuni si n-am reusit sa folosesc nici macar un sfert din ele.

doro69

La fel am facut si eu, chiar nu ai nevoie de cine stie ce potiuni la sfarsit, mai ales ca nu le poti folosi "in battle" ...

Daemian

Mda, naspa de tot faza asta. La G2 s-a remediat problema si e mult mai misto asa.

Wotan

Io  pe Mud l-am luat cu cea mai mare placere dupa mine. L-am atras la cativa metri de tabara i-am dat cateva sabii in cap si l-am ucis cu cea mai mare placere. Ma enerva tipu
Hail !!