NPC-ul favorit dintr-un RPG

Started by allah, June 19, 2005, 11:16:57 PM

Previous topic - Next topic

allah

Gorn din seria gothic deoarece este foarte puternic si dur dar in acelasi timp si foarte prietenos cu tine.
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

Wotan

si mie tot de Gorn imi place. are securea aia periculoasa  
Hail !!

himself

- Morte din Planescape Torment(cu toate ca poate sa fie si in party)
- Mud din Gothic I - pentru ca cu ajutorul lui poti sa folosesti un bug prin care sa faci bani la inceputul jocului
- Creeper si M'aiq the Liar din Morrowind - pentru buna dispozitie
- HK-47 din KOTOR I si II
- Deekin si Tommy din NWN - da sunt si henchman dar ....
- Bosper din Gotthic II - Vanatorii stiu de ce
- Oswald(?) din Icewind Dale II
- Magarul din Dungeon Siege

Bogy

Morte intradevar e BESTIAL!!!
Nu am vazut un NPC la fel de bine conturat. A si mai e desigur si domnul "Boo points, i punch", Minsc, care impreuna cu restul NPC-urilor din BG2 sunt super!!
Bogy the Great Druid

Daemian

Irenicus - tare de tot tipul; mi-au placut in special replicile lui (gandite nu gluma)
Cespenar - this little imp is just hillarious!

P.S. : Pt cine nu stie, ambele personaje sunt din Baldur's Gate 2
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Bogy

Really? And they are important?
Da... si Irenicus e bine facut ca NPC, atat ca char sheet cat si ca dialoguri. Iar cu Cespenar e super fun de discutat.
Bogy the Great Druid

doro69

Ian, aproape ca am plans cand l-am omorat in f1 si nu mai puteam sa dau load game.. ah.. si cainele.. cum se numea??? :(
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

himself

Quoteah.. si cainele.. cum se numea???
Dog Meat! Cica era un tip car gasise un mod de a duce cainele pana la sfarsit! :o  

doro69

eu l-am dus aproape de sfarsit si de fiecare data ii zburam creierii cam odata cu ian :D
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

Mircea_Irenicus

Irenicus owns your petty mortal souls  :p
Trebuie sa recunosc.... Morte e FUN, dar si Cespenar  :p vocea aia pitigaiata ma facea sa rad tot timpul   :)
Si acu cativa ani... aveam o slabiciune pt. Raziel  :p  
---The Great Lord Mircea Irenicus of The Thirteenth Kingdom of Shadow---
Succumb to my cold grasp, feel my thoughts, be one with me, abandon thy past to the Shadowlord.

Sennin

hk-47 din kotor- e prea tare robotu :D  :D
xardas-gothic manipulatorul drakului
krogan parca din bg2
magarul rules

Bogy

Raziel....aaa....the good old days.....i love that vampire-demon!!!:D Ohh...and Kain too!
Bogy the Great Druid

Daemian

Raziel nu e personaj RPG, caci Soul Reaver nu e rpg. Dar oricum e misto "tipul"! :D  
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Mircea_Irenicus

ID-ul meu de messenger pe care il folosesc de mai mult de 3 ani incepe cu Raziel dar shhht nu spuneti la nimeni :D
a, si dintre cele 40 de postere pe care le am lipite pe pereti, 2 sunt cu Raziel :D
---The Great Lord Mircea Irenicus of The Thirteenth Kingdom of Shadow---
Succumb to my cold grasp, feel my thoughts, be one with me, abandon thy past to the Shadowlord.