• Welcome to RolePlay.ro Community. Please login or sign up.

Baldur's Gate Enhanced Edition : se cauta translatori din engleza in romana.

Started by raclariu, August 02, 2012, 11:59:05 PM

Previous topic - Next topic

raclariu

Salut tuturor.
Populatia romana de pe forumul oficial baldur's gate EE este aproape inexistenta.
De aceea am venit aici pentru a vorbi de traducerea BG:EE in romana.
Am fost selectat sa fiu lider in a traduce BG:EE, si am dreptul sa imi fac o echipa de translatori.
Apelez la fanii BG sa ma ajute, pentru ca sunt peste 25000 de fraze/books/spelluri/paragrage/dialoguri etc de tradus.
Daca ai vrea sa ajuti, vino pe forumul oficial BG:EE, la sectiunea "Romania" si lasa un post acolo.
Nu stiu daca am voie sa dau link-uri externe, daca incalc vreo regula, va rog sa imi ziceti.
http://forum.baldursgate.com/categories/romanian

night_hawk

Hmm, voi fi sincer. Initiativa e buna, dar nu as traduce BG in romana. Ever. "Ataca ochii, Boo, ataca ochii!!!!". "Greu de gasit oameni cumsecade zilele astea.".
Quote"Fate shapes us just as we shape it."

raclariu

Suna cam ciudat, dar de cate ori ai jucat un joc in romana? Odata am jucat Trine (cred) in română si chicoteam, pentru ca e destul de aiurea, fiind obisnuit de ani cu engleza. Macar odata sa fie si română in setari. Oricum nu cred e vreo sansa, e destul de mult de tradus, si am postat pe mai multe forumuri cunoscute de gaming, 0 ajutor pana acum. Vedem ce o sa fie.
P.S: am vrut sa ma implic in traducere din cauza pentru ca sunt cam 15-20 de limbi in care se va traduce, asa ca am simtit ca româna trebuie sa fie si ea :)

Nostrils

Nu stiu daca a auzit cineva sau daca a jucat cineva warcards. Clona mtg in romana. Cu cuvinte precum plaos baltag si bata. Suna ciudat. Mai alaes daca vine un exces de zel si ne trezim cu chestii precum "Temnita lumanarii" sau "Poarta lui Baldur" sau daca e cineva mai obosit "Poarta Spanului"  :crazy:

Lasand reducerea la absurd de-o parte as ajuta, dar probabil as pleca la scurt timp daca vad traduceri ridicole. Si as vedea multe traduceri ridicole.

Deci nu.

edit: Ah, suntem toti eroi, tu si Boo (Bau?) si cu mine. Hamsteri si padurari de pretutindeni bucurati-va!