Main Menu

Guild Wars 2

Started by Red, February 23, 2012, 05:51:36 PM

Previous topic - Next topic

Red

S-a dat drumu ieri la sign up pentru beta
http://www.guildwars2.com/en/news/sign-up-now-for-the-guild-wars-2-beta.html

GW 2 e unul dintre cele mai asteptate jocuri in 2012, cel putin pentru mine, fiind un fan al primei parti si jucandu-l on/off de 4 ani jumatate.

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

Bogy

eu m-am inscris la beta. gw2 pare total modificat fata de primu. acuma nu stiu daca in sensu bun sau rau.
Bogy the Great Druid

Red

Se poate face preoder din 10 aprilie... pe computergames.ro eu un pret mai redus (180 ron parca)..
Muad'Dib

Nostrils

E prepurchase nu preorder. Alta mancare de peste. Cu prepurchase poti sa joci in toate beta weekends si primesti niste chestii in plus. Asta si poti sa incepi sa joci cu 3 zile inainte de restul lumii (sa pui mana pe nume etc )

E tentant dar cred ca o sa stau sa se stabilizeze reviewurile ca momentan e hype. Asta si sunt in strainezia cu laptopul si oricum n-as putea sa joc cateva luni.

Red

Da, scuze  ii prepurchase...  oricum eu cel putin astept o data de lansare... plus ca luna asta am de gand sa cumpar si Diablo3.
Muad'Dib

night_hawk

Well, am jucat. Si e good. Me likes a lot.
Quote"Fate shapes us just as we shape it."

Nostrils

Cat de des se resetuiesc eventurile? (dupa ce se termina un event chain)

Am auzit ca au un fel de $$ shop. Ce-i in el?

Ce race/class ai jucat?

Conteaza daca esti un charr warrior sau un human warrior?

etc :P

night_hawk

Ia sa incerc sa raspund cat de bine pot.

Eventurile locale par a aparea destul de des. O data pe ora cred ca e destul de fair, sa zicem, desi e posibil sa fie si mai des.
A fost un event care lumea l-a ignorat (random broodmother), care a devenit constant bossfight si a umplut o zona de babies. Deci eventurile afecteaza chestii. Pe durata unor eventuri mai mari, waypoint-urile din zona sunt contested.

Shop-ul parea a avea pur utiliy / cosmetic stuff. Cel mai "game affecting" lucru care l-am vazut e chei pentru mystic chests. Dar le poti gasi / primi in world, deci e pentru lazy / greedy people.

Am jucat Norn Warrior. O sa joc in beta-uri doar clase / rase care nu le voi juca la release :D

Nu pare sa conteze rasa decat pentru starting area. S-ar putea sa gresesc.

Nostrils

Deci daca "angry A attacks peaceful B" si lumea ii omoara pe toti A si event over, intr-o ora apare iar? Nu devine repetitive? Sau intr-o ora deja ai plecat de mult de acolo si esti in alta parte?

Poti sa ajungi usor/ieftin in starting area-ul altei rase?

In WvWvW primesti level boost? da, paca primesti level boost pentru ca e beta? Primesti mai mult/mai putin xp daca killeresti un player comparativ cu un mob de acelasi nivel?

^_^ ^_^

night_hawk

Partea geniala care am observat-o e ca GW2 nu iti da deloc sentimentul de grindy. Chiar deloc. Deci un event, daca nu ai obiceiul sa te tot invarti sa vezi absolut totul, il vei vedea de cel mult 2 ori. Si chiar de mai multe ori, majoritatea sunt foarte nice!

N-am incercat sa ajung in starting areas altor rase... cred ca am ajuns in o zona Charr, dar nu sunt sigur daca era starting area sau altceva.

N-am apucat sa joc WvW :(

Bogy

are ceva din GW1 in el? sau e alt joc cu acelasi nume.
Bogy the Great Druid

night_hawk

Gameplay-wise? Nope.
Atmosfera? E GW1 250 de ani (parca) mai tarziu. Si au reusit sa mentina "inima" GW, adaugand toate descoperirile tehnologice ale acelor 250 de ani.

Red

Tot nu se aude nimic de o data de lansare?
Muad'Dib

Red

Deci, cine de aci joaca GW2?
Muad'Dib

Bogy

deci mie mi se pare GW2 ca fiind 100% alt joc, cu texturile luate din GW1. nu are nimic din ce mi-a placut la GW1. si nu a pastrat nimic din ce aducea GW nou si unic comparativ cu WoW si alte mmo de la vremea respectiva.
Bogy the Great Druid

night_hawk

Me plays. Level 51 Humanitarian Rangerdude. Me likes.

Red

Normal ca ii diferit de GW1. au zis din start ca-l fac diferit.
Sincer nici nu as fi vrut ceva similar doar cu grafica mai buna. Si oricum daca vreau sa joc GW1 se poate oricand juca :) E tot acolo.
Muad'Dib

bogdanborg

Cine vrea  sa faca parte dintr-o ghilda matura (+30) serioasa cu membri din gw 1 poate sa ma contacteze in joc Null A .Ghilda se numeste Docet Umbra suntem in plina expansiune si regula nr 1 ar fi respectul fata de cei din ghilda restul vine de la sine daa se pune umarul  mc  si numai bine.Cheers!