Main Menu

Star trek online

Started by Nostrils, February 09, 2012, 06:52:23 PM

Previous topic - Next topic

Nostrils

Cateva pareri. Ale mele. Ce am vazut pe net sunt pareri de prin 2010 si nu sunt prea bune. Ale mele sunt bune.

Daca a jucat cineva Champions online, e cam acelasi engine... dar nu. E free to play cu in game store, dar real-money money se poate cumpara cu in-game money printr-un market deci e ok. Exista standard money: credits, gold pressed latinum care nu e tocmai folositor, dilithium: asta se poate schimba pe cryptic coins sau folosi asa, si toata lumea poate sa faca rost de max 8000 pe zi via repeatable quests.

Aproape orice faci iti da skill points (xp) cu care cumperi skilluri. Bani nu primesti ca federatia nu foloseste (Poti sa vinzi gunoaiele pe care le gasesti.), dar nici nu ai pe ce sa-i dai.

Jucatorul are un capitan care e pe tactical (dps), science(support) sau engineering (ceva intre). La inceput poate sa-si aleaga doar rase din federatie, klingons & friends se unlockuie  de la nivelul 24 (si incep nivelul 20). Astia sunt destul de overpowered in pvp, sau cel putin asa par. Momentan joc un klingon engineer.

Jocatorul mai are o nava (primele cateva sunt free, dupa aia costa dilithium), din care sunt mai multe tipuri.

Mai are bridge crew, care iti dau abilitati in space combat sau functioneaza ca party in away teams. Pot fi pusi la console in functie de tipul navei.

Mai are si crew, care pot fi trimisi in misiuni sau pusi on-duty unde iti dau niste bonusri. Ca un fel de socketable gems.

Jocul in sine poate fi jucat ca singleplayer cu multiplayer arenas( In partyuri nu sunt sigur cum merge). Nivelele se strang destul de repede si jocul e destul de usor dar sunt 3 dificultati si pe a doua e considerabil mai greu. Pvp momentan am vazut doar in arene(ground/space, areana/territorial control). Mai au un fel de event-uri pve cu obiective(kill x of y) si un boss la sfarsit.

Partea cea mai buna e space combat (evident), partea mai putin buna e ground combat, dar cui ii pasa cand exista space combat :P

Intrebari?

Red

Cat de mult conteaza/influenteaza mult real-money?

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

Nostrils

In principal chestii cosmetice, skill(xp) bonusuri temporare, pets, ofiteri de alte rase, niste nave mai fancy dar nu cu mult. Nu pare sa influenteze mult, mai ales ca poti sa cumperi real-money money cu dilithium. Momentan au bagat un crates system gen tf2 deci a crescut pretul de la ~ 190 dilitium/cc la ~280 ieri. Deci cu ceva farming ai putea sa strangi ~28 cc/zi deci 840/luna, iar aia care dau bani/ luna primesc 400 free.

Cei ce platesc au access la un level editor si cateva limite la chat/guilds care dispar cand aduni 20+ de ore de joc pe tot contul.

Eu zic ca e f2p facut cum trebuie, ai tot continutul si nu e pay to win(tinand cont ca a fost facut free anul asta nu au timp sa-l strice :D)