Main Menu

Path of Exile

Started by bloodlover, February 01, 2012, 02:12:15 AM

Previous topic - Next topic

bloodlover

http://www.pathofexile.com/

E un indie h&s free to play MMO. Surprinzator de bun as putea zice. Eu doar azi am primit un beta key (astept de prin august anul trecut si nu aveam chef sa ma milogesc pe forumuri pt. unul) insa nu am apucat sa il incerc.

Joaca cineva? S-a inscris cineva pentru beta?

Nostrils

Am jucat putin dar n-am fost prea impresionat: hack'n'slashereala multa. Skill tree-ul e interesant (si urias).

Am un invite key daca-l vrea cineva, 0 milogeli required, primu venit primu servit.

night_hawk

Hai ca sunt curios. Daca inca il mai ai si inca vrei sa-l donezi, l-as dori eu. Si voi fi recunoscator!
Quote"Fate shapes us just as we shape it."

Red

Stiu de el, dar n-am primit Beta Key inca.
Aruncati si in mine cu un key daca aveti de dat :)
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

Nostrils

Quote from: night_hawk on February 01, 2012, 04:17:04 AM
Hai ca sunt curios. Daca inca il mai ai si inca vrei sa-l donezi, l-as dori eu. Si voi fi recunoscator!

L-am trimis prin pm. Serveru a scuipat o eroare deci e posibil sa nu fi ajuns

Momentan am avut doar key-ul asta, daca mai fac rost anunt.

bloodlover

Este pe forumul lor la sectiunea General Discussion un thread unde posteaza romani. Va poate da cineva de acolo un key.

Am jucat un pic azi cu witch si mi-a placut. ice spells are cool. Cat despre acel tree urias de skilluri, toate sunt pasive. Skillurile active se activeaza din niste gemuri care se baga in itemurile soketabile (D2 style) si cresc in level cand folosesti skillul respectiv.

Nostrils

Si din cat tin minte se de-soketeaza itemurile free, deci poti sa musti skillurile active cand pui mana pe chestii mai bune.

Eu am un duellist parca. Cred ca o sa-l reinstalez sa ma joc putin, oricum n-am ce face.

Bogy

m-am uitat si eu la el un pic si mi se pare ca arata f bine. am zis "arata" pentru ca m-am uitat doar la trailer, nu am idee de gameplay si story si etc, dar din punct de vedere vizual arata f bine.
Bogy the Great Druid

Nostrils

Red

E nu cred ca merge emded, nu stie forumul nostru din alea.

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

bloodlover

Deci joaca cineva de aici? Poate facem de un party  :hug:

Nostrils

M-am reapucat eu, nu stiu exact de ce, but whatever  ^_^

Momentan sunt nivelu 22

bloodlover

Am ajuns si eu la level 25 ieri dar presimt ca mi-am cam bulit caracterul. Sunt multe chestii pe care inca nu le stiu si mi se pare ca m-am labartat un pic cu punctele.   

Bogy

da voi de unde il jucati ca eu nu gasesc link de download.
Bogy the Great Druid

night_hawk

Level 16 momentan. Sau 17. Pe acolo. Si am ajuns la punctul unde un party ar prinde bine. Am ajuns sa fac hit and run-uri prea des XD
Quote"Fate shapes us just as we shape it."

Nostrils

Bogy : http://www.pathofexile.com/

Eu am dat de un bug la un quest si nu am mai putut sa omor bossu. Si am aflat ca o sa dea wipe dupa closed beta. :(

bloodlover

Jocul e in closed beta de ceva vreme si open beta poate doar in aprilie (atunci cica vor baga si Act 3).

Ce nick-uri aveti? Momentan nu e implementat friends list asa ca va trebui sa ne sincronizam un pic pe forum pentru a juca.

Eu sunt bloodlover, steeler sau mordred. Mi-am rezervat niste nume.

Ne vedem on pe la ora 18:00?

Nostrils

Eu sunt Shazalazizar. Sunt in game acum, n-am chef sa joc singur deci o sa verific threadul peste 15-20 min sa vad daca mai e cineva

Nostrils

Da deci mi-au mutat charracteru pe legacy league, am unul nou Stabarella

bloodlover

Revin si eu cam in 30 de minute. Fac un dus si un ceai negru intre timp.

edit: Tu esti defapt pe default league  :P