Main Menu

Gothic 2

Started by Toe, June 17, 2005, 03:14:56 PM

Previous topic - Next topic

Alnaibii

chiar unul din goblini din fata ui are un spell din asta la el (sau il gasest intr-un colt acolo, nu mai stiu)
Alnaibii sa fiu daca m-oi opri din jucat!

RedDevil

Eu nu l-am gasit...dar am facut altceva...
Nu stiu daca-i spoiler da'...te duci in pestera lui si te urci pe stanci prin stanga pana-i vezi numai capul. El sta acolo si te asteapta si tu, daca esti intr-o anumita pozitie il lovesti fara ca el sa te prinda. Daca ai sageti sau bolts...mai bine. Dureaza cam mult, dar te alegi cu 1500 experienta din prima.

amp3r

Help me!!!

Ma spunetimi si mie unde-i pot gasii pe:
-Engrom
Joc ca mag acum si sunt la quest-ul acela cu shekari(sau cam asa ceva)
daca stiti dati un mesaj pe privat sa nu zica lumea ca punet spoiler pe forum!!!!

:((  :((  :evil:  :drool:  :drool:  :hmm:  :hmm:  :hmm:  :hmm:
[size=9]Is me, Ionel 556[/size]

RedDevil

God...da' tu spui ca ai jucat Gothic 2 si nu stii unde-s astia??
-Vino-la ferma lui Lobart exact inainte de oras cum vii din turnul lui Xardas.
-Malak-la ferma lui Bengar(inainte de intrarea in Valley of Mines), cu oile.
- Bromor(can't believe you don't know this one :idiot:)la Red Lantern, in Khorinis(docks district), mai pe romaneste, la bordel... ;)
- Randolph- la ferma lui Akil, cum iesi pe cealalta poarta a orasului te indrepti spre taverna si dai de ferma aia.
Si dac-or mai fi astea spoilere... :o  

G4m3r_87

Io prima oara cand am jucat gothic 2,nu am reusit sa termin questu asta pt ca Vino o murit... :(( ,cand am inceput jocu si mergeam spre ferma lui Lobart,am "agatzat" cateva bloodflyes si inevitabil Vino care era mai aproape o sarit la o tentativa de exterminare, care din pacate s-o sfarsit cu exterminarea lui(Damn you bloodflyes!!)....*moment de reculegere*...anyways, o fost cam nasoala situatia.Hmmm...cre ca si cu Malak am patit la fel,cand am facut questu ala pt. mercs de tre sa iau ceva bani de la Malak....tipu o refuzat,o refuzat,o refuzat...si l-am snopit in bataie..m-o cam luat valu' pt ca l-am si omorat :D ..de unde naiba era sa stiu ca o sa mai am nevoie de el?! :(
Quotemai pe romaneste, la bordel...
Heheee :D
~ Kahou ha nete mate. ~

RedDevil

Eu am evoluat mult in questul asta dar n-am reusit sa-l termin...Nu-l mai gaseam pe Brutus...nu stiu unde dracu' disparuse...probabil un bug sau mai stiu eu ce... :mda:  

amp3r

Gata i-am gasit pe toti!!!
Pe asta Engrom in confundasm cu Engor manageru de la castelul din OC
Dar sincer sa fiu e complicat rau de tot la mag fata de la paladin pe bune zau!!!

himself

QuoteIo prima oara cand am jucat gothic 2,nu am reusit sa termin questu asta pt ca Vino o murit... :(( ,cand am inceput jocu si mergeam spre ferma lui Lobart,am "agatzat" cateva bloodflyes si inevitabil Vino care era mai aproape o sarit la o tentativa de exterminare, care din pacate s-o sfarsit cu exterminarea lui(Damn you bloodflyes!!)....*moment de reculegere*...anyways, o fost cam nasoala situatia.Hmmm...cre ca si cu Malak am patit la fel,cand am facut questu ala pt. mercs de tre sa iau ceva bani de la Malak....tipu o refuzat,o refuzat,o refuzat...si l-am snopit in bataie..m-o cam luat valu' pt ca l-am si omorat :D ..de unde naiba era sa stiu ca o sa mai am nevoie de el?! :(
Quotemai pe romaneste, la bordel...
Heheee :D
G4YM3R! Traiesti! :D
Auzisem cum ca te-ai lasat de gaming :p

allah

Da, la mage e cel mai greu sa intrii.......  
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

amp3r

QuoteGod...da' tu spui ca ai jucat Gothic 2 si nu stii unde-s astia??
Da am terminat gothicul ca mercenar si ca paladin ! Dar atunci nu era ceva important sa le tin minte numele si locul la toti(desi ar cam fi trebuit)!!!
L-am terminat si ca mag si cred ca a fost el mi usor!!!

allah

Mi-au spus unii ca au reusit sa treaca peste zidul orcilor din valley of mines. Voi ati reusit, ca eu nu pot..... :(  
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

Alnaibii

da, am reusit.

SPOILER

undeva la inceputul zidului e un bustean cazut. in zona aia am reusit eu sa sar. trabuie sa sari pe prima jumatate, si imediat ce ai ajuns sus mai sari odata. m-am chinuit mult, chiar credeam ca e ceva misto dupa zid. singura chestie a fost ca zidul e transparent din cealalta parte, mai mult ca sigur un bug, si am omorat toti orcii de langa zid, fara sa imi faca nimic.

himself

ba gasesti ceva intersant dupa zid. la un moment dat e o pestera unde gasesti  o gramad ade NPCuri moarte pentru ca de fiecare dat cand un NPC trece dintr-o harta in alta il omoara si ii muta cadavru intr-un loc secret! asta e locul secret din Valley :D

Alnaibii

da, imi amintesc acum de pestera aia.

Wotan

si io am sarit si am gasit prostia aia cu nu stiu ce dwarf. era fain de mai punea ceva dupa palisada aia da dupa ce-o treci nu mai are farmec jocu parca
Hail !!

Ktav

intr'o ora juma fac rost de gothic 2 gold :good:

edit: DONE! :D
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

himself

Am recuperat CDil cu Night of the Raven da nu gasesc CDurile cu originalul

EY, GODAMMIT!

amp3r

Ma care-i chstia cu gothic 2 gold edition? nu e g2+ addonul NOTR

DaProfessor

man ..stiu ca am pus topic deja..dar ma gandeam ca poate se mai uita cineva si aici...deci:
CUM ma bag la monastery ???
Joc NotR si trebuie sa gasesc o statueta a lui Innos...care au luat-o niste goblini de pe langa Tavern...
NU am gasit nimic :idiot: ...Va rog sa ma ajutati....

Red

Quoteman ..stiu ca am pus topic deja..dar ma gandeam ca poate se mai uita cineva si aici...deci:
CUM ma bag la monastery ???
Joc NotR si trebuie sa gasesc o statueta a lui Innos...care au luat-o niste goblini de pe langa Tavern...
NU am gasit nimic :idiot: ...Va rog sa ma ajutati....
Ca sa intri la monasterii iti trebuie o oaie care costa 1000 gold.  
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib