Main Menu

Gothic 2

Started by Toe, June 17, 2005, 03:14:56 PM

Previous topic - Next topic

RedDevil

Da...doar ca eu am terminat Gothic 2 de 2 ori...o data paladin si o data mage...

allah

De thief guild ai dat?Eu desi jucasem de 3 ori jocul chiar nu-i gasisem.Noroc cu acest forum. :cool:  
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

Wotan

nu a fost asa greu de gasit.  a trbuit numa sa tot cauti. se zvonea ca e in port asa ca am luat tot portu pas cu pas si am gasit. cred ca am terminat g2 si de 20 de ori. din pacate mie imi cam sacadeaza asa ca nu am avut placerea sa vizitez toate pesterile. in rest tot.

apropo, mai exista vreun black troll in afara de puturosu ala din nord?
Hail !!

allah

Nu cred.Doar ala l-am gasit eu dar era un adversar pe masura.  :D  
Nerevar Moon-an-Star

RedDevil

Eu l-am facut cel mai usor cu mage-ul. I-am dat fear si pe urma m-am tinut dupa el cu sabia pana l-am omorat... :))  

himself

Parca mai era un Black Troll in valey of mines si unu in capitolul 6....

allah

Din cate imi amintesc eu avea doar 5 capitole.Ultmul incepand atunci cand te duci cu acea nava si terminandu-se la final.Unde sa mai fie un troll la ultimul capitol?  
Nerevar Moon-an-Star

himself

Sunt 6 capitole: Primul din New World, AL doilea care e in Valey of Mines, Al III-lea cand Majoritatea e in New World cand apar Seekeri, al 4-lea e cu Dragoni, AL 5-lea e cand cauti echipaj & stuff si al 6-lea esti pe insula! In pestera de pe Insula era un Black Troll parca!

Toe

Ai dreptate himself,  mai este un black troll, dar este pus un pic la pastrare. Apropo, dar cu mercenaru nu l-a terminat nimeni? Sa vedeti ce scurt ii dati dragonului head shot(sau neck shot   :D) si ii luati un sfert din viata. L-am terminat cu toate 3 caracterele, si mercenarul mi-a placut cel mai mult, dar cam trebe sa cauti bani peste tot. La prima armura trebe sa dai 5000 gold.

Hint-Spoiler:cumparati niste scroll-uri cu oblivion(parca asa se chema spellu) il bateti pe vanzatorul cu cartile care te invata skillu la sabie(luthero parca ii zicea) si apoi ii luati tot din inventar. Ii dati cu spellu si ii vindeti tot ce ati furat de la el :D .O gramada de bani. Am repetat-o de n ori ca sa fac rost de bani.
Only one can tell you the real meaning of the life. And that person is YOU!

allah

Si io am jucat prima data cu mercenarii doar ei sunt favoritii mei(gorn,lee,torlof) dar le-am incercat dupaia si pe celelalte. :)  
Nerevar Moon-an-Star

Toe

Da, trebuie jucat cu toate personajele, ca sa reusesti sa faci toate questurile, si sa vezi diferentele. In mare mage e overpowered, si de aia nu prea mia placut sa joc cu el.

Wotan

io numa Mercenar am jucat la G2. si o dataa mage. e cel mai super.

cand ajungeti in ultimu capitol pe insula aia sariti in apa si inotati in larg. veti vedea un filmuleti cu niste monstri marini care va vor manca.  
Hail !!

Alnaibii

monstrul te mananca in orice capitol. nu trebuie decat sa te indepartezi inot de mal. e intradevar o idee geniala de a te omori, cand nu ai nici un viitor.
Alnaibii sa fiu daca m-oi opri din jucat!

Toe

Dar chiar asa de disperat esti, sa te omori. Creca din cauza cosmarurilor

Alnaibii

din pacate s-a inteles gresit - nu ma refeream ca te omori tu, nu e asta scopul jocului, ci ca te omoara ei, in loc sa te lase sa inoti in gol pana iti dai seama ca nu te indepartezi deloc de mal.
Alnaibii sa fiu daca m-oi opri din jucat!

Toe

Cred ca ai dreptate, dar mai bine te lasa sa inoti de nebun, pana te plictiseai si iti trecea tot chefu de inotat. dar imi place la nebunie filmuletu

Ktav

In curand o sa apara Gothic 2 GOLD care va contine si addonul Night of the Raven. :)
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Wotan

astia de la piranha-bytes ne fac numa surprize peste surprize
Hail !!

allah

Eu unul vreau sa apara g3 ca pe astea le-am jucat de nush cate ori. :D  
Nerevar Moon-an-Star

allah

A gasit careva o slujba pentru wolf? Ca eu sa mor de am reusit si nici nu am mai auzit pe nimeni sa ii fi gasit.  :|  
Nerevar Moon-an-Star