Main Menu

Lineage II

Started by Toe, June 17, 2005, 09:14:29 AM

Previous topic - Next topic

Toe

Unul dintre cele mai bune MMORPG-uri din ultima vreme, si in plus e complet gratis
Only one can tell you the real meaning of the life. And that person is YOU!

Toe

Nu ma credeti? E complet gratis. Si in plus exista un server romanesc(situat la Tg. Jiu ) care este in primul loc in top(nu va mirati, chiar este adevarat, este printre cele mai bune servere). Aceasta este pagina serverului. http://lineage2.dexternet.ro/    dar acum i se face upgrade pana pe 18(sper). veti gasi acolo pe forum ce si de unde sa down. va asigur ca este gratis totul.

himself

Io mi-am decarcat Lienage 2 cu tot cu Rise of Darkness(Chronicle 3) si acuma caut un server...ca nu stiu cand se deschide DEXTERNETU'. Da dac e pe 18 atunci e super..asta ar fi....maine! Pana atunci tre sa scot patchul presupun, nu? Si apropo...e pe locul 2 DEX in top 200 game sites ca pe primulo loc ultima data cand m-am uitat era L2EXTREME. :D  

Toe

In afara de serverul oficial, nu am mai vazut nici un alt server care sa  ruleze C3. IN orice caz, sper sa termine repede cu DEX-u ca a venit vacanta si pe caldura asta ce sa fac(in afara de strand si bere)?

PS: mersi pt corectie, dar asa era cand m-am uitat io. Am gresit fara intentie  :D

himself

Am pomenit intentionat de L2EXTREME pentru ca in curand o sa poata rula C3-ul...mai au de reparat 2 buguri(nu ma refer la un numar genric, cu chiar la 2 buguri :))) si se poate face trecerea..din cate am vazut DEX face trecerea la C2 deabia...Dar io daca il am cu C3 pot sa joc pe DEX, nu? Ca am stat 4 zile sa il downloadez de pe pagina oficiala ca mergea ca draku serverul lor de Download.  

Bogy

Lineage II e gratis??
Pai si eu ce stau cu el pe CD-uri?:D
Intr-o zi o sa ma apuc sa vad ce e de capul lui!i
Bogy the Great Druid

Daemian

Ah de mi-ar merge si mie netul ca lumea... ce-as mai juca si eu online; dar la o conexiune de cativa K la transfer nu se pot face prea multe  :((  
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Wotan

nu stiam ca e gratis. credeam ca tre sa platesti. pai atunci mi-l comand cat mai repede sa jucam. abia astept.
Hail !!

himself

Pai cand ti-l iei si tu mi-l instalez si io ca sa facem un party ceva si jucam pe serverul asta romanesc! DEXTERNET! Numai ca acuma tre sa scot si un patch de vreo 300 de Mb! Pe langa aia 2Gb pe care ii are jocul! Ahivat ca instalat are vreo 4 GB!

Wotan

da dar tre neaparat sa iau si io patchu ala? ca mor aici langa rdsul meu. abea scot o piesa mp3 in 15 min, dapa 300 mega. ca daca ne facem party mai aduc un tovaras care joaca si are net full ala. o sa rupem tot.
Hail !!

himself

Dap! Tre sa iei patchul ala ca sa poti sa joci pe server! Da poate cunosti pe cineva care are viteza mai mare si te rogi de el!

Sir Punky

Nu ma bagati in seama.

Asa ca chestie L2 nu este gratis.
Pe serverele oficiale trebuie sa platesti.
Pe Dexter am jucat si eu, chiar de cand a aparut.
Din cauza de lipsa de timp, m-am lasat de L2.

SP

P.S. Plus ca dupa 10 lvl m-am plictisit enorm de joc.
NU CITESC REGULAMENTE!

doro69

io ma joc(mai exact am jucat 1h).. dar habar nu am ce trebe sa fac pe acolo... :(

some tips..?
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

Toe

Sorry ca nu am mai participat la discutie asa de mult timp. In general, recomand la toti noi venitii sa citeasca Prima guide.  Il gasiti usor cu o cautare pe google ceva gen"Lineage  prima guide".  Si apropo, nu e plictisitor, e foarte antrenant, in special dupa ce faci parte dintr-un clan si incepi sa ai activitate in interioul claului: eventuri, party, daca ai nevoie de ajutor, etc.  

himself

Am stat 4 zile sa scot jocul complet si acuma mi-e lene sa cot patchul pentru DEX care are 400 Mb! Se merita sa-l scot?

Toe

Mai mult ca sigur. E cel mai tare MMORPG pe care l-am ucat de cand ma stiu. Si sorry ca ma repet, da e vital pentru un incepator sa citeasca Prima guide. TE scoate foarte repede din n00bness

Toe

Ca sa sspicuiesc cate ceva din joc:
Sunt sunt 5 rase:
-elfi  
-dark elfi
-oameni
-orci(preferatii mei)
-dwarfi(cat ii urasc   cei mai bogati, sustin economia jocului, dar sunt al naibii de zgarciti   - da nu pe toti, ci pe cei care pun preturi prea mari si ma saracesc :D)

Nivelul maxim este 80

Pt a te specializa, esti nevoit sa faci doua seturi de questuri, primul la nivelul 20, iar al doilea la nivelul 40.

Poti sa ai pet-uri, lup, si apoi pui de dragon, care daca il avansezi si clanul are in posesiune o casa sau mai bine un castel, se transforma, mai intai in wyvern(poti sa il calaresti, da merje numai pe jos) si in strider, cu care poti sa zbori.

Se pot face asedii la castele, lucru foarte greu de realizat.

Si in final te poti distra.
Cei care joaca sa-i dea un PM lu Toe in timpul jocului, poate va ajut cu niste adena   :p

Wotan

acum mi-o dat si mie cineva jocu cu patch cu tot. sper sa fac un cont sa jucam, pentru cine vrea. am sa caut ceva server
Hail !!

Wotan

am si patchu ala de pe dexter si mi-am facut si cont da nu ma logheaza in joc.
Hail !!

Toe

Serveru are foarte multi jucatori. IN perioadele incarcate(adica seara ) pur si simplu nu mai sunt locuri. Incearca dimineata. Si poti sa-mi dai niste detalii despre ce se intampla?