Risen

Started by Ktav, September 18, 2009, 11:58:56 AM

Previous topic - Next topic

Ktav

"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Red

Joaca careva?  E 90% gothic 2. Povestea un pic cam scartaie dar merge. Pentru cei care vor ceva in genul Gothic 2 e obligatoriu sa il joace.
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

RedDevil

Daca e in genul Gothic 2 e de bine, n-am mai jucat de mult ceva in stilul asta.

RedDevil

Il joc de 2 zile si m-a prins destul de tare. E stilul inconfundabil din Gothic. M-am facut mage, dar deocamdata nu prea sunt multumita de fireball, pana mai evoluez tot staff-ul e la baza. O sa mai revin cu impresii cand mai avansez in joc. Pentru cei care au mai jucat, ce tabara ati ales?

night_hawk

E fun. Si se vede din start ca nu au incercat sa ascunda ca e Gothic. Pana si exp-ul e acelasi aproape.
Eu sunt Warrior of the Order. E entertaining, desi spellurile sunt relativ (in opinia mea) inutile.
Quote"Fate shapes us just as we shape it."

g3orge13

Mie s-ar putea sa nu imi mearga jocul :(.
Am vazut pe youtube video-uri despre acest joc si mi se pare super.A fost facut sa semene cu Gothic II.
Voi de unde aveti jocu'? Cumparat sau downloadat?

Bogy

cumparat of course:P
Bogy the Great Druid

Bogy

M-am pus si eu sa-l joc si mi se pare misto. Povestea e cam scartza scartza dar gameplayu e misto. eu "am ales" sa ma duc la monastery. de abia am terminat quersturile din Harbour town si implicit testele masterilor.
Bogy the Great Druid

RedDevil

Si eu m-am reapucat de el de unde-l lasasem si sunt la chapter 4, nu cred ca mai am mult, dar o sa mearga  greu (goddamn exams :(( ). Asa e, povestea nu e asa impresionanta, dar pastreaza feelingul ala din Gothic, si muzica de fundal cand explorezi e misto.

Nu inteles, ai ales pe bune, sau te-au luat aia cu forta la monastery? Am inteles ca daca nu te duci tu de bunavoie nu mai poti sa alegi si devii automat paladin. (eu sunt mage :D)

Bogy

Am fost convins sa "aleg" manastirea cand am ajuns in apropiere de Harbour Town si am primit un staff intre faruri si dus la manastire.
Bogy the Great Druid

RedDevil

Asa-ti trebuie daca nu stii sa intri pe usa din dos si sa dai spaga. :P

Bogy

E chiar dragut jocu. Imi place libertatea de miscare pe care ti-o ofera. Nu prea imi place sistemu de magie. De exemplu cum pot casta levitate/open locks fara sa consum scrolluri? ca e enervant sa dau atatia bani pe cateva scrolluri care se consuma imediat.
Bogy the Great Druid

night_hawk

Cu un rune. Ca mage. Problem solved! :D
Quote"Fate shapes us just as we shape it."

Bogy

si Rune de unde iau? am 3 cristale cu magic/fire/frost da alea dau alte magii.
Bogy the Great Druid

RedDevil

Pai tre' sa vorbesti cu mage-ul care te antreneaza la fireball, ala iti zice de circles. Rune cumperi de la ala din sala unde se scriu scroll-uri. Levitate, telekinesis si tansform into nautilus o sa-ti trebuiasca la greu. Cu open locks o sa fie mai nasol, ca-i la circle 3 si-ti trebuie 150 wisdom, ceea ce nu-i asa de usor de obtinut. Nu stiu daca nu merita mai degraba sa-ti pui mai multe puncte in lockpick, ca la circle 3 deja esti spre sfarsitul jocului.

Eu n-am reusit sa bat adversarul final.  :bang: Mi se pare cam nasoala lupta, practic nu conteaza skillurile pe care le-ai acumulat pe parcursul jocului, nici ce clasa esti, numai sa stii sa te misti si sa sari la timp. Mi s-a parut si cam anosta partea din main quest cu cautatul discurilor/armurii etc. Partea cea mai faina si fun a jocului e ca si in G1 si 2, exploratul si atmosfera de prin orase. Cred ca story-ul ar fi putut fi, totusi, mai bun. Overall, mie mi-a placut mai mult decat G3: lume mai mica si mai bine conturata, sistem de skilluri mai apropiat de cel din G1 si G2, clase bine definite.

Bogy

pai runele alea nu sunt un fel de reteta din care faci scrolluri? eu ziceam sa castez cand vreau eu magia X nu sa fac scroll cu ea.
Bogy the Great Druid

RedDevil

Nu sunt retete. Iti dau si reteta pentru scroll (ceea ce cred ca e util daca nu esti inca la circle-ul care trebuie) dar le poti echipa. cum echipezi cristalele. Poti sa le pui si pe quickbar.

Bogy

se pare ca eu sunt warrior of the order si nu mage.
Bogy the Great Druid

Bogy

imi scot peri albi legiunile alea interminabile de şoparlache.
Bogy the Great Druid

RedDevil

Mda si pe mine m-au enervat alea. Noroc de fireball.  :D