Dungeons and Dragons Online

Started by Ktav, June 10, 2009, 11:44:38 AM

Previous topic - Next topic

Ktav

"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Bogy

nu l-am jucat. poate o sa il incerc. dar daca dau de grinding in el uninstall din prima. in opinia mea grindingu nu are ce cauta  intr-un joc. ii distruge tot farmecu. mai ales ca e bazat pe D&D.

btw. link de download sau ceva? sau inca nu a fost lansat?
Bogy the Great Druid

Ktav

"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

night_hawk

Am inceput si eu sa joc trial-ul. Quest-urile imi plac. Combat-ul e nice. Nu am dat de grinding pana acum, dar nici nu am facut vreun level, desi am terminat vreo 5 quest-uri. Level cap-ul e 20, standard D&D. E posibil multiclassing. Sunt prestige classes...

E NWN ca mmo pe scurt...
Quote"Fate shapes us just as we shape it."

Red

Din cate am inteles va fii free numai US-only.
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

night_hawk

Va fi US-only pana cand se prinde si EU ce sa faca...

Si din nou legat de grinding. Mobii nici macar nu dau xp.

Bogy

din cate am citit se face si aici grinding in dungeonuri ca sa pice iteme tari. se plangeau unii ca sunt multi rupti care fac dungeon rushuri, nu citesc loreul, nu fac questurile nu ii intereseaza chestiile puse in dungeonu ala ci doar sa omoare bossu si sa ia lootu si fac asta de N ori la acelasi dungeon. daca ai vrea sa joci si sa te simti ca joci un D&D game cred ca trebuie sa iti aduni tu un grup de prieteni cu aceleasi preferinte de joc ca altfel iti pierzi chefu rapid cu hardcore gamerii aia care habar nu au ce joc joaca doar sa ia loot de peste tot.
Bogy the Great Druid

night_hawk

Tocmai s-a lansat pentru public DDO. Eu zic ca merita jucat si daca intrati si voi, eu sunt Amras Elensar de pe serverul Sarlona.

See you in the game.