Main Menu

Runes of Magic

Started by Ktav, March 20, 2009, 11:25:00 AM

Previous topic - Next topic

Ktav

http://www.runesofmagic.com/en/

S'a lansat ieri. Seamana cu WoW, dar e FREE.

Am intrat putin aseara dar nu am jucat mult. Joaca cineva?

PS: de curand am inceput sa joc MMOuri pt ca vreau sa ma pregatesc pt The Old Republic :D, asa ca nu am experienta prea multa.
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Bogy

da. am jucat eu cat era in beta.
nu stiu cum e WoW ca nu am jucat. dar despre asta pot spune asa cat am jucat eu pana la level 21.

nu are storyline, apari pur si simplu in lume si incepi sa faci questuri fara noima omorand 1000000000 de creaturi si crescand in nivele, adunand plante si copaci pentru diverse skilluri de creat iteme si potiuni. clasele pot fi duale adica poti fi level 50 ceva si level 50 altceva si mi se pare ca le poti schimba in timpu jocului. Monstrii cu 1 level peste tine de abia ii bati, cei cu 1 level sub tine ii omori dintr-o bucata aproape. Grafica e ok, story e null, gameplay naspa (parerea mea). L-am lasat balta dupa ce am vazut ca alergi fara nici un rost in lumea aia si nu ai nici un impact asupra jocului. Nici nu stii ce e cu tine pe acolo si ce se vrea de la tine. Poate ca era in beta si nu avea story, dar ma indoiesc. Exista si raiduri pentru bosi din cate am vazut.

Bogy the Great Druid

Red

L-am incercat si eu si am zis: No way. Cum zice Bogy: e mult prea mult grind. Raman la Guild Wars.
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

Bogy

nu e vorba ca e doar grind, dar nu iti prezinta ca ai vre-un scop in lumea aia, alergi ca berbecu de colo colo fara rost.
Bogy the Great Druid