Mass Effect 2 - the saga continues

Started by Ktav, February 04, 2009, 07:01:05 PM

Previous topic - Next topic

Redrake

Sunt facute special ca sa te invite sa joci si ME1. Kaidan/Ash sunt optiuni pentru female/male.
Pentru un personaj feminin optiunile de romance sunt destul de reduse. Jacob si Garrus.
Pentru masculin sunt mai multe. Kelly, Miranda, Tali, Jack si Justicar.

RedDevil

Mda, ma gandisem la asta, but still... nu mai am nici ME 1 ca sa ma apuc iar de el :(. Pentru personaj feminin sunt Jacob, Garrus si Thane (actually, I got the last one  :)) ). Pentru personaj masculin sunt Miranda, Tali si Jack. Samara e la ambele, cum era si Liara in ME1, da' din cate am observat nu ai cum sa continui povestea (zice ca e justicar si ca tre' sa plece cand se termina misunea etc). De Kelly nu stiam, mi se parea enervanta oricum (I let her die in the end :possessed: ). A, si avea si Mordin un line cam ... weird la un moment dat, ceva de genul "If I wanted to try humans I would try you" I was like "wtf?" ^_^

Redrake

Kelly e foarte potrivita si pentru un striptease. :D

RedDevil

Well, la mine a fost foarte potrivita pentru genetic material.  :D

Redrake

You Devil You!

Ce-ar spune colegii tai daca ar sti ca aplici teorii Malthusiene in jocuri si te dedici filosofiei lui Nietzche?

RedDevil

Nu ma mai dedic de mult filosofiei lui Nietzsche. :P Plus ca n-a fost intentionat, am considerat ca mai am treburi importante de facut (explorat planete, upgrade-uri, questuri secundare) decat sa ma duc imediat la Omega 4 Relay. Tre' sa recunosc totusi ca a fost priceless cand un collector o tragea in lift sau in alta parte a navei, nu mai stiu, si eu vedeam faza cu Joker. :))