Creare de jocuri in Romania

Started by Orkish, October 10, 2008, 10:34:13 AM

Previous topic - Next topic

Orkish

Hmm,chiar ma intrebam,daca tot aici sunt "ai mai grei dintre greii gameri" din romania,ma intrebam daca vreunul dintre voi are vreun proiect(finalizat sau nu).
Eu momentan ma documentez cu programarea in OpenGL si Directx API si chiar caut ajutor pentru a-mi usura intrarea in acest domeniu(de creeare si design de jocuri).
Ceva sfaturi,chestrii,trestii????

Iar daca aveti vreun proiect as fi curios sal vad.
Some races are good and some are bad,but none are as good as the half-elf's.CIUDA!!!

Bogy

Pentru ceva serios ai nevoie de oameni, resurse, practic de o firma intreaga.:) Poate mai sunt cativa care se joaca prin proiecte personale.
Bogy the Great Druid

Redrake

Mod-uri am facut eu. Pentru IWD, se gaseste inca mod-ul meu. A si fost anuntat intr-o emisiune radiofonica online de modding.
Am mai creat si o campanie pentru Panzer General 2, cu parasutistii francezi in al doilea razboi mondial.

Si mai e bineinteles proiectul asta: http://roleplay.ro/forum/index.php?showforum=19
Care a murit insa, din cauza de probleme de management (cineva vroia sa fie lider cu puteri de dictator  :D  ).

Ktav

"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

night_hawk

www.gamedev.ro
For all your romanian game development needs :D  
Quote"Fate shapes us just as we shape it."

Redrake

Quoteeu am facut harti de heroes3 :D
Corect. Si eu am facut destule din alea, inclusiv o campanie (cu pirati).

night_hawk

Eu facusem cateva harti destul de faine si challenging pentru Starcraft... Le-am pierdut din pacate...
Quote"Fate shapes us just as we shape it."