Hard to be a God

Started by RedDevil, February 12, 2008, 03:37:20 PM

Previous topic - Next topic

RedDevil

...sau cel putin asa o spune titlul. Desi este destul de simplut, are o serie de idei foarte interesante si am inteles ca ar excela la capitolul story. N-am jucat foarte mult deocamdata, dar jocul are o atmosfera destul de interesanta, de Ev Mediu. Luptele tind mai degraba spre action, ramane de vazut cu evolueaza in continuare. A mai incercat cineva?

Bogy

Nu am incercat, dar am auzit de la un prieten ca promite ceva. Cu toate ca daca luptele tind spre action nu e prea in directia care trebuie :)
Bogy the Great Druid

RedDevil

Trebuie sa rectific: un hack and slash cu vagi tente de RPG. In afara de story, care e mai de Doamne-ajuta nimic nu mai aduce a RPG: e liniar, cu foarte putine decizii de luat si un skill tree mai banal decat cel din Diablo. Chiar aveam asteptari mai mari de la jocul asta. Pacat...

Red

L-am incercat si eu. E cam slabut... la story dupa mine sta slab nu sa exceleze... Singurul capitol la care exceleaza e grafica in rest hack'n'slash cu nimic inovator, ba chiar mai slab ca Diablo.
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

RedDevil

Mie nici grafica nu mi s-a parut stralucita. La finisare sufera destul de mlut. Sa nu mai zic de highlight care e de-a dreptul deranjant. Sa nu mai zic de vesnicul trecut prin zid, usi, inamici etc. Si ma mir cum de n-am mentionat nimic de AI: e ingrozitor.

Bogy

despre ce joc vb aici? nu cred ca e sacred...din cauza la problema cu siteul
Bogy the Great Druid

RedDevil

Hard to be a God. Chiar ma gandeam cum de m-am apucat eu sa deschid topic la Sacred. :))  

Bogy

Faza e ca am refacut multe topicuri manual si nu mai stiam cum se numea asta de exemplu ca nu avea nici un nume in toate posturile din el :)
Bogy the Great Druid