Two Worlds

Started by Ktav, January 25, 2007, 06:46:59 AM

Previous topic - Next topic

night_hawk

Sorry de double post, dar pun si eu 3 poze :D

Quote"Fate shapes us just as we shape it."

Ktav

am pus mana pe meteor spell, it's hell on earth :D
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

night_hawk

Am terminat in sfarsit jocul. Finalul e TOTAL dezamagitor comparat cu parcursul jocului...

Ktav

more pictures...

night_hawk

Hehe, la final, cu Alchemy level 1 si un arc +11 Alchemy, faceam potiuni care imi dadeau +700 Resistance la TOTUL, permanent.

btw: Batalia finala a durat 1 lovitura. O sageata.
btw2: K'tav, aveam mai multa mana decat tine :) (a lot of +X Magic)

Ktav

cand? eu nu sunt nici la jumatatea jocului :)

PS: eu am HP reali cam 900 si ceva, poza e facuta cu vraja AID castata

RedDevil

M-am apucat si eu de Two Worlds. Jocul e destul de dragut, putin cam hack and slash, mi se pare, dar merge. Mai ales ca vreau sa fiu mage, nu cred ca o sa fie chiar click festival. Pana acum mi s-a parut enervant controlul calului, si n-am rezistat, mai bine merg pe jos. Mi se pare totusi ca personajele dau questurile cam aiuea si nu prea intelegi ce ai de facut, noroc de mark-ul de pa harta. Am invatat alchemy, dar din pacate nu m-am prins cum se fac potiuni.  A...si alta chestie, exista cumva tasta de quicksave? Ca eu n-am gasit in keyboard settings.

night_hawk

N-am idee de quicksave.
Caii sunt useless :D

Potiunile se fac astfel: in inventar, ai in dreapta un cazan, cu 5 sloturi deasupra. Pui ingrediente in sloturi, dai click pe cazan.

RedDevil

Gata, am gasit quicksave-ul. Era in keyboard settings si nu vazusem...n00bish me. :)) Faza e ca sistemul de salvari e oribil. Desi nu stiu prea multe despre jocul asta imi inchipui sa a fost lansat intai pentru console, altfel nu se explica sistemul ala ingrozitor de salvari. Si ar mai fi problema ca lumea e destul de mare si te prinde, si uiti sa dai save.
Thanks, de acum ma apuc de facut potiuni. :)

night_hawk

Sa faci potiunile cand ai Alchemy 10+ (cu item-uri).
Daca reusesti 20+ Alchemy, potiunile te fac god-like :D

RedDevil

La cate ingrediente se gasesc, pot sa ma apuc si de pe acum. Am la inimi de lup. :))  

Daemian

L-am cam lasat ca m-am cam plictisit. Nici nu cred ca am ajuns pe la jumate si deja nu-mi sta nimeni in cale. :idiot: Dialogurile is slabe rau de tot, questurile cam lasa de dorit iar feelingul... cam dispare dupa ceva timp. :mda:  
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

RedDevil

Ai dreptate, cam la toate punctele. Iti consumi repede optiunile pentru a "cheltui" skillpoints-urile si realmente nu-ti sta nimeni in cale. Eu vreau sa vad insa ce e de capul story-ului si ma orientez pe linia asta. Sunt pe la level 30.