• Welcome to RolePlay.ro Community. Please login or sign up.

Redrake&Co Adventuring Company

Started by Redrake, May 13, 2006, 05:10:22 PM

Previous topic - Next topic

Redrake

May 13, 2006, 05:10:22 PM Last Edit: May 13, 2006, 05:57:29 PM by Redrake
A fost odata ca niciodata, un bhaalspwan pe nume Aerwyn of Iserath, controlat de Redrake. O drow era ea si fighter/mage pe deasupra. Chaotic Neutral (fara pisica deocamdata) si cu urmatoarele atribute:
Str:17
Dex:19
Con:14
Int:19
Wis:10
Cha:13

Si era insotita de un Neutral Good shield dwarf berserker (read battlerager) pe nume Tharj Runnehammer controlat de Divizor si cu atributele urmatoare:
Str:18/95
Dex:17
Con:19
Int:10
Wis:10
Cha:10

Si ca sa fie un healer pe acolo au admis si un Chaotic Good Aasimar Cleric of Lathander, pe nume Targoth controlat de Till. Nu prea experimentat in alegerea spell-urilor dar cu atributele urmatoare:
Str:18
Dex:18
Con:18
Int:10
Wis:19
Cha:10

Si ca sa fie casa plina a mai venit si Night_Hawk un Neutral Good Elf (a uitat probabil sa instaleze modul de Subrace) Archer pe nume Night_Hawk. Cu atributele urmatoare:
Str:18/62
Dex:19
Con:17
Int:8
Wis:16
Cha:8 (asta e, e urat)

Si au inceput brava lor cruciada de a scapa lumea de rautati si loot aruncat la nimereala peste tot, prin a fi capturati de numitul Jon Irenicus (a nu se confunda cu Mircea Irenicus membru absent al acestei comunitati). Nu le-a luat mult sa evadeze, cu ajutorul hoatei Imoen, transformata in mag prin bunavointa BIS, dar pe care noi am lasat-o sa-si gaseasca drumul singura in momentul in care l-am gasit pe Yoshi. I-am eliberat si pe Jahs (care a ramas in party deocamdata) si pe Minsc&Boo, pe care i-am trimis la cel mai apropiat bar, sa ne rezerve o masa.
Pentru inceput trebuie mentionat ca in multiplayer este mult mai greu de jucat, ai un control limitat asupra party-ului. In timp ce leader-ul se ocupa de dotarea cu arme si munitii, restul se dedau voios explorarii si vanatorii de goblini si alte creaturi nascocite de mintea neobosita a scriitorilor.
Primul nivel a fost curatat relativ repede. Fara victime pentru cauza binelui (in afara de cateva vanatai si cucuie administrate de niste golemi mai neciopliti din fire).
A urmat o scurta lupta cu niste mephiti nesimtiti care au uitat sa inchida usa la bordei, lupta in care Till a gasit de cuviinta sa admire prea mult graphiti-ul mephitilor si a tras un pui de somn.


Dupa ce s-a trezit am mers mai departe, scapand lumea de o clona cam sarita, dar uitand cheia ei pe drum. Am recuperat-o dar am uitat sa dezarmam o alta trapa care ne-a blagoslovit cu un fireball.
Asa cum am spus in MP un leader trebuie sa dea dovada de rapiditate in gandire mai ales cand e vorba de a da sfaturi celorlalti:


Am reusit sa scapam din pivnita cetateanului Irenicus, iar Imoen a fost arestata de Cowled Wizards (de fapt sunt mages, Wizards sunt in 3E).
Am eliberat circul de iluziile grandorii.

L-am gasit pe saracul gnom Quayle sun forma de baltoaca si l-am salvat:

Nu am luat-o pe Aerie am lasat-o cu celelalte maimute.
Am facut o scurta calatorie pana la cel mai apropiat mall, Ribald's. Ne-am usurat de loot-ul nedorit si am trecut la urmatorul capitol luand-o inaintea celeilalte grupe.

Night_Hawk a gasit de cuviinta sa ne paraseasca si l-am cooptat pe Bogy ca arcas de serviciu. Putin a ajutat expertiza lui pentru ca a murit la prima lupta mai serioasa. A trebuit sa asteptam pana Jahs s-a odihnit ca sa-l recuperam de pe jos.
Cu bar-ul curatat de neaveniti, am plecat prin canalizare la vanat sclavagisti. Trapele era "most devious for the careless of foot" vorba amicului Yoshi:


dar am reusit sa mergem mai departe. Dupa ce Till si Divizor au cam cazut din joc, Bogy si cu mine (sau eu si Bogy) l-am curatat leaderul sclavagistilor si cu staff-ul sau.

To be continued...

Inc@rn@te

Mama ce stats astia da supereroi :)
Knowledge hidden is knowledge forgotten.
Know that i know.

Redrake

May 15, 2006, 10:24:29 AM #2 Last Edit: May 15, 2006, 05:38:57 PM by Redrake
Am continuat inspectia casei sclavagistilor si am descoperit 3 copii angajati ca sclavi fara norma, asa ca i-am pus pe liber. Unei fetite chiar i-am dat un ajutor de somaj de 100 gp. Reputatia inainte de toate. Loot-ul descoperit in urma inspectiei l-am confiscat pentru analize.
Dupa ce am obtinut recompensa de la patron cei din party au avut o scurta altercatie intelectuala:


Am decis sa ne aventuram pe la casa numitei Nalia asaltata de oaspeti nepoftiti dar pe drum am intalnit un sarman om otravit de niste persoane foarte rele. L-am ajutat sa ajunga in Docks District la rezidenta Harperilor, dar am fost racolati de Xzar sa-l salvam pe Montaron care a intrat in numitul stabiliment si nu a mai iesit. Inainte de a intra a trebuit sa curatam casa sus-numitului Xzar de oratanii si servitori. Unul din servitori era o fire mai haotica asa ca jumatate din party-ul nostru a ramas confuz:


Dupa ce am obtinut dreptul de acces in stabiliment l-am trimis pe Yoshi sa-l gaseasca pe Montaron care de voie de nevoie era cica transformat in pasare (cantatoare dupa sunete). Era de fapt o capcana pentru ca pasarea era un harper care i-a facut lui Xzar de petrecanie. Loot pt noi:


Jahs a fost invitata la un interviu cu harperii ei cu tot, asa ca ne-am decis sa-l luam pe Minsc pentru a-i rezolva questul. Nu am avut mult de petrecut cu el pt ca Jahs s-a intors si am plecat din nou la harperi. Dupa o lupta foarte cruda in care Jahs a si murit (noroc cu Till cu clericul lui) am curatat si stabilimentul asta:
Mai departe am decis din nou sa-l luam pe Minsc, dar Divizor nu a putut rezista tentatiei de a ataca soareci:


L-am luat pe Minsc si am facut o mica profanare de morminte. Eu m-am ales cu o sabie, restul cu gloria. In sfarsit, Minsc a fost despartit de al lui Boo, furat miseleste de un talhar de copil pe nume Billy. Un bug nesuferit ne-a trimis in Troll Mounds si ne-am ales cu o bataie sora cu moartea de la niste trolii invincibili. Dupa ce am fixat bugul (haste+run like hell) am ajuns in sfarsit la noul proprietar al sus-numitului hamster tocmai cand se pregatea sa-i faca o baita. Boo a fost recuperat, Minsc aruncat din party, iar noi am pornit voios spre casa Naliei.
Nu au fost probleme cu trolii pana cand am ajuns tradatorul de voie de nevoie pe nume Glaicus. Nu a stat mult pe ganduri asa ca l-a casapit pe Divizor. Odata inviat s-a repezit sa-si culeaga echipamentul:


Din pacate, Divizor a dat-o in bara, atacand golemii asa ca nu l-am mai putut ajuta. Totodata net-ul meu a cazut spectaculos iar re-loadul a fost mai enervant. Am pregatit mai bine tactica de data asta si nu au fost probleme:


In pivinita i-am saturat pe troli definitiv si Yoshi i-a pacalit pe niste Umber Hulks cu o delicioasa supa de caine.
Am devenit posesorii casei Naliei, careia i-am facut vant si am trimis-o sa stea la motel.
Am decis sa-l luam pe Korgan si sa facem o curatenie generala a cimitirului. Divizor a luat 2 barbosi mici si grasi sub control. In marele cavou am cam dat ortul popii de la vampir, asa ca reload a scris pe noi. Am mai mers putin si iar am incasat-o de la un schelet. Nu inainte ca cei 2 barbosi sa activeze o trapa pe cand se fugareau unul pe celalalt ca Mircea pe Baiazid. Reload again si am decis sa scadem nivelul de dificultate la normal, ca para-se core rules e cam de single-player.
Am mers la casa lui Pimilco care nu mai era a lui pentru era cam decedat. Ceilalti erau grabiti ca vroiam sa punem punct pana saptamana viitoare dar eu m-am oprit sa fac loot:


In sfarsit, i-am terminat lui Korgan questul, iar noi am inchis sesiunea si am mers la culcare.

To be continued...

Bogy

Da voi avansaticu viteza luminii in joc si intr-un mod extrem de ciudat o duceti mai bine ca noi cu item-urile. Dar mai prost cu banii :p
Si ce tare e faza cu Nalia :)) :))
Nalia :"I really don't like this. How are we helping the less fortunate trudging around in here."
Redrake: "We don't." :))
Bogy the Great Druid

Redrake

Quote
Nalia :"I really don't like this. How are we helping the less fortunate trudging around in here."
Redrake: "We don't." :))

Daca s-a bagat peste discutia noastra. :D  

Keeper

pai normal ca o duc mai bine cu itemuri ca

1. sunt mai avansati in joc
2. ei nu au ass-ass-in care ia absolut orice item magic pe care il gaseste si are itemuri magice cat de 2 ori ce au ceilalti coechipieri la un loc :D

oricum.."educativ"..dar cam multe reloaduri :))
"Nestiinta nu-i o dovada, ignoranta nu-i un argument" - Spinoza

Inc@rn@te

May 15, 2006, 03:03:49 PM #6 Last Edit: May 15, 2006, 03:05:07 PM by Inc@rn@te
Asai asai , mama lui de hot deci pe cand luam Robe of Vecna promit ca memorez (sau nu :)  )   vraji de healing daca o so am  :cool:

waaa 142 hp  fara bufs :eek:  clericu meu are vreo 30  :mda:  stiam eu ca trebuia sa investesc mai mult timp la crearea caracterului :)
Knowledge hidden is knowledge forgotten.
Know that i know.

Redrake

Cumpara chainmail of the hand. Eu asa am luat pt Fighter/Mage-ul meu. ;)  

Keeper

si e dwarf, si e level mare, si e fighter si primeste con bonus la HP :)
"Nestiinta nu-i o dovada, ignoranta nu-i un argument" - Spinoza

Redrake

Si acum situatia la zi a celor 4 membri marcanti ai party-ului.
night_hawk

May 15, 2006, 05:54:09 PM #10 Last Edit: May 15, 2006, 06:37:30 PM by night_hawk
eu-s mai nou in echipa :D

ahm... half-ontopic: uite niste adaugari care ar trebui sa fie comice... inspiratie 0...Quote"Fate shapes us just as we shape it."

Keeper

May 15, 2006, 07:12:38 PM #11 Last Edit: May 15, 2006, 07:13:38 PM by Keeper
tari :D gg :)...

uimitor..peste tot aproape favourite spell :cure light wounds :))
mai potion la fighter/mage...resist fear? :hmm:
"Nestiinta nu-i o dovada, ignoranta nu-i un argument" - Spinoza

Redrake

Resist fear e una din singurele spell-uri defensive pe care le am si o folosesc mai tot timpul.
Cure light wounds nu e spell ci mai degraba bhaalspawn ability.

Redrake

Daca sunteti liberi in seara asta putem incepe.

Redrake

Ma intreb daca nu ar trebui sa reluam jocul. Desi Divizor nu a mai aparut de ceva vreme.

night_hawk

time is not my friend these weeks :(
Quote"Fate shapes us just as we shape it."

Redrake

Mi-am adus aminte ca am uitat sa fac update la intamplarile party-ului. Asta s-a intamplat cand serverul vechi al board-ului s-a dus.

Screenshoturile sunt pastrate de atunci, avand in vedere ca nu m-am mai atins de BG2 de cand am avut MP.

Deci continuarea:

Dupa ce l-am ajutat pe odiosul dwarf de trista amintire, Korgan, sa-si ia cartea inapoi, ne-am decis sa facem o vizita la stabilimentul hotilor. Ne-au angajat sa-i dam de furca invinuitului Mae'Var banuit pentru infractiunea de ultraj. Sus-numitul hot ne-a trimis la furat pe timp de noapte (in limbaj juridic, asta se cheama furt calificat), treaba de care ne-am achitat usor cu ajutorul cumatrului Yoshimo, care a luat lantul preotesei lui Talos (Talos nu era cu ea in noaptea aia). Urmatoarea slujba a constat in a-l ajuta pe excentricul mag Edwin sa scape de un fan prea zelos. In aceeasi camera am reusit sa-l pacalim pe Till, sa incerce sa deschida o usa, care insa spre surpriza lui era de fapt o pictura de pe perete.


Am rezolvat si cu treburile magului si ne-am decis sa-l luam in echipa, facandu-i vant dwarf-ului. Ultima slujba pentru hoti a fost sa-i facem de petrecanie lui Mae-Var, treaba de care ne-am achitat cu admirabila performanta. Recompensa a fost de 10000 gold si o sabie care a valorat 3000 gold pe piata neagra. Totusi cu toata averea asta, am avut o surpriza cand am vrut sa obtin camere la hotel, companionii mei fiind foarte zgarciti. In loc sa se comporte ca niste nobili, au luat-o ca un neam de opinca. ;)


Am mers in cimitir unde Edwin a obtinut un scroll vechi dar complet util pentru unii barbati cu probleme de o asa natura ca nu pot fi discutate fara posibilitatea unui ban.
Urmatoarea vizita a fost in districtul Bridge unde am intrat nepoftiti intr-o casa, iar gazdele au fost cat se poate de neospitaliere. Desi eu si Yoshimo ne asteptam la o asa primire, ceilalti au fost destul de confuzi:


Am preluat un nou quest de la actorii fara protagonist si am plecat sa rezolvam cazul crimelor din district. Tabacarul era de vina, si a luat-o la goana cand ne-a vazut. In ciuda avertismentelor mele cu privire la trape:


Divizor cu picioarele lui mari a calcat in prima trapa intalnita:


Am curatat si pivinta tabacariei, apoi am mers si i-am curatat pe odiosii rapitori de femele.
Pe cand ne odihneam Edwin a decis sa incerce scroll-ul asa ca am asistat la prima dovada de transsexualism din istoria RPG-urilor. Edwina si-a facut aparitia.

Dupa atata macel, am decis ca o vizita pentru imbogatirea culturii ar fi necesara:


Am decis sa mergem sa recuperam actorul asa ca am facut o vizita prin canale, unde isi aveau rezidenta o banda de kobolzi aurolaci si un party cam pacatos in ale bunei-cuviinte. De asemenea am rezolvat si questul druidei half-drow obtinand in cele din urma un paianjen mai prietenos. Dupa ce am ajuns la actor, magul care ii era domn si stapan, ne-a cerut sa-i aducem oglinda furata de un imp cam iute de mana. Am recuperat oglinda si i-am facut magului de petrecanie. Haer-Dalis nu a fost acceptat in party, dar am acceptat sa-l ajutam din nou cand a fost luat prizonier si dus intr-un Alcatraz extra-dimensional. Dupa ce ne-am comportat ca in Sliders, am ajuns la sus-numita inchisoare unde am facut nenumarate fapte de arme.

In final ne-am decis ca Trademeet ne-a evitat destul timp, asa ca am facut o vizita orasului ce semana cu locul de joaca al gradinii zoologice. Am mers la Druid's Groove unde am facut o vizita trollilor carora le-am facut o demonstratie ce pot face 2 maini dibace cu 2 sabii:


Am curatat si restul zonei inclusiv o baba Iaga care se cam credea vanzatoare. Am ajuns la sediul druizilor iar leaderul lor ne-a invitat la o partida de bastoane. Dupa bastonada primita, sediul ne-a fost oferit, dar noi nu am mai continuat ca se facuse cam tarziu.

Si aici am ramas din luna mai (3 luni).

Va urma... (probabil).

Divizor

Nu am murit inca :p. De ce crezi ca ar trebui sa reluam jocul? Am facut ceva ce nu ar fi trebuit sa facem sau este legat de dezvoltarea personajelor? Sau poate mai vrea cineva sa joace cu noi? BTW la ce nivele suntem ca nu mai stiu. Eu incepand de vineri, saptamana asta, sunt liber asa ca daca mai vreti sa continuam spuneti.
Better to die on your feet than live on your knees

Redrake

Sa-l reluam de unde l-am lasat, nu de la inceput. O sa il accesez maine si o sa pune nivelele. Ca nu le mai tin minte. Parca pe la 12-13.

Divizor

Bine atunci. Deci, cand incepem? Eu as putea chiar din seara asta.
Better to die on your feet than live on your knees