• Welcome to RolePlay.ro Community. Please login or sign up.

The epic saga of the Keepers of Balance...

Started by Bogy, May 12, 2006, 10:41:37 PM

Previous topic - Next topic

Bogy

In oct. Oricum astept cu nerabdare sa rezumam aventura. Eu inca mai am jocu instalat :)
Bogy the Great Druid

Daemian

Me is also ready! Hope the midget learned his lesson though :D
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Keeper

"Nestiinta nu-i o dovada, ignoranta nu-i un argument" - Spinoza

Bogy

October 06, 2006, 03:04:36 PM #23 Last Edit: October 06, 2006, 03:55:00 PM by Bogy
Eu sunt ready sa joc. Sa spuna si restu cand putem continua.

PS: Trebuie sa il reinstalez ;)
Bogy the Great Druid

Daemian

There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Keeper

eu am dat bump-ul deci sunt gata. La mine e aelasi din mai (nu l-am sters :p ). Sa stabilim atunci si o zi d joc? sa ramana tot vineri seara? or smth else?
"Nestiinta nu-i o dovada, ignoranta nu-i un argument" - Spinoza

Inc@rn@te

Eu nu cred ca voi putea juca , in caminul in care stau nu e inca net si chiar daca ar fi nu cred ca e deschis portul :(
Knowledge hidden is knowledge forgotten.
Know that i know.

Daemian

Dupa mine... oricand, numai weekendul asta nu :D
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Daemian

There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Bogy

Eu sunt dispus sa joc, numai sa intrati pe mess si sa anuntati toti cand sa jucam. Ca vreau sa-l terminam. Macar odata. Dar vad ca a aparut Gothic 3 si alte chestii si oamenii nu maisunt dispusi sa joace. Eu sunt dispus. :D
Bogy the Great Druid

Keeper

Repet: eu am dat "bump"-ul de redeschidere , so i'm in teoretic :pmov
"Nestiinta nu-i o dovada, ignoranta nu-i un argument" - Spinoza

Inc@rn@te

Bogy mai ai arhivele cu screnuri ? ala mele au disparut in mod tragic :(
Knowledge hidden is knowledge forgotten.
Know that i know.

Bogy

May 17, 2008, 12:32:48 PM #32 Last Edit: May 17, 2008, 12:43:20 PM by Bogy
Tot ce am legat de Baldur sunt puse aici.
Bogy the Great Druid

Inc@rn@te

Knowledge hidden is knowledge forgotten.
Know that i know.

Hegemon

Daca mai jucati cumva Baldur's gate online va recomand neaparat sa-l jucati sau rejucati cu 3 moduri: Tactics, ascension si Quest Pack. Le puteti gasi pe acestea si multe altele aici: http://weidu.org/main.html si aici http://www.pocketplane.net/mambo/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=128&Itemid=100

Dupa ce am terminat Baldur's gate-ul de vreo 2 ori l-am jucat impreuna cu un prieten cu aceste moduri a fost ceva cu adevarat impresionant. Fiecare lupta, doungeon si noile questuri fiind cu totul altceva (aviz amatorilor tactics face jocul de cel putin vreo 10 ori mai greu, daca ati mai jucat baldur's gate este un challange impresionant in care va trebui sa va folositi toate abilitatile la maxim numai pentru a putea supravietui) Ca ex prima lupta cu Irenecus in hell ne-a luat in jur de 6 ore ca sa o terminam cu bine dupa cel putin 6-8 incercari ratate cu toate ca eram imbracati dumnezeieste si aveam si puterile epice de nivel 20+ deja. Tactics dupa cum ii spune si numele tacticizeaza luptele la maximum si creste ai-ul inamicilor foarte mult, ascensionu schimba lupta finala din throne of ball iar quest packul adauga o sumendenie de noi questuri foarte bine facute. Oricum puteti gasi pe acele situri si alte moduri interesante. Totodata v-as recomanda sa jucati pe skype fiind necesar sa va coordonati strategiile foarte bine in timpul jocului.

Cheers

Bogy

ascension baga p balarie de monstruozitati la Melissan de nu am reusit sa le bat cu nimica. si pentru lupte de 10 ori mai grele in baldur daca nu joci cu skype pornit degeaba joci. asta pentru multiplayer ma refer.
Bogy the Great Druid

Keeper

QuoteCa ex prima lupta cu Irenecus in hell ne-a luat in jur de 6 ore ca sa o terminam cu bine dupa cel putin 6-8 incercari ratate cu toate ca eram imbracati dumnezeieste si aveam si puterile epice de nivel 20+ deja

Wow, daca o lupta ar dura atat in orice joc shift-delete ar scrie pe el. Nu-mi pot imagina cum o singura lupta poate sa tina atat si sa fie interesanta. E adevarat nu am jucat cu modul respectiv, dar am vazut ca de obicei astfel de moduri dau mai multe resurse adversarilor, chestie care devine "pretty old, pretty fast", cel putin ptr mine.

Cat despre "coordonarea strategiilor", meh personal cand jucam bg2 in multi era ca sa vad toate tampeniile care le puteam face (intentionat sau nu :P) in timp ce avansam prin joc; nu intentionam sa fac "bg2 raid" :).

Oricum fiecare cu propriile preferinte si daca voua v-a placut asa, more power to you.
"Nestiinta nu-i o dovada, ignoranta nu-i un argument" - Spinoza

Redrake

Da, mod-uri care adauga dificultate sunt un handicap in multiplayer. Noi a trebuit chiar sa reducem dificultatea pentru ca setarile la core rules erau prea dificile.
Si oricum Ascension, este foarte pacatos. La ultima batalie te poti lovi de un bug nesuferit, inamici invincibili (au un regeneration foarte rapid). Singura cale de a scapa de ei este cu cheats, ca Ctrl+y.

Oricum amuzant ca cineva care e nou pe site incepe sa adauge link-uri catre mod-uri faimoase, ca si cum am fi niste nestiutori in materie. ;D Daca ai fi citit putin thread-urile noastre, ai fi vazut ca am instalat mod-uri dar din cele care nu afecteaza dificultatea de a juca in multiplayer.

Hegemon

February 14, 2009, 08:08:58 AM #38 Last Edit: February 14, 2009, 08:14:45 AM by Hegemon
Pai tocmai din acest motiv am instalat acest mod tactics, pentru ca si eu si Florin (cel cu care l-am jucat) am incercat prima oara sa-l jucam pe core rules, dar fiind amandoi niste munchkini si stiind foarte bine jocul nu reprezenta nici un challange. Tocmai de aceea ne-a placut atat de mult tacticsu pentru ca era demential de greu fiind intradevar o placere odata ce reuseam sa doboram un adversar gen un dragon sau un lich.

@Keeper  Luptele au continuat sa fie faine chiar si durand atata pentru ca erau foarte interesante ca strategie de joc, ca management de resurse, ca recompense, etc (sau poate eram noi ceva mai masochisti :P) Oricum iti inchipui Keeper ca era si distractiv cu Buzgan pe Skype, he,he cam la fel ca la compania voastra de d&d :D

@reddrake he,he da ca nici pe core rules nu prea va descurcati, nu iti recomand tactics-ul pt ca nu cred ca ai reusi sa iesi nici macar din primul doungeon al lui irenecus :P (cum sa nu joci mai pe core rules, cum e posibil sa dai un fireball la picioarele tale si sa afecteze numai inamicii!! :P)

Redrake

Am jucat pe normal in loc de core rules pentru ca este dificil sa controlezi un party de 4 jucatori umani si plus 2 NPC-uri. Iar in normal un fireball the afecteaza la fel ca in core rules. Asta nu e NWN.
Oricum noi am jucat in multiplayer pentru ca ne placea sa jucam, nu ca pe o competitie sau ca ceva care sa fie cat mai greu incat sa tot dam reload de cate ori nimeream intr-o lupta. Daca ai fi citit pe de-a intregul thread-urile noastre ai fi vazut asta.