Redrake&Co Adventuring Company

Started by Redrake, May 13, 2006, 08:10:22 PM

Previous topic - Next topic

alex_reluarea

In toata nestiinta mea intreb si eu ce joc jucati :) Pare a fi un party-rpg dinainte de 2000, situat in universul D&D, insa eu p vremea aia deabii terminasem ciclul primar  :p
E BG1?

Ktav

scrie in titlu:

Redrake&Co Adventuring Company, Bg2 in MP+2 NPC-uri
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Redrake

Quotescrie in titlu:

Redrake&Co Adventuring Company, Bg2 in MP+2 NPC-uri
Ei, asta-i acum! Ai vrea sa citeasca si titlul. :D  

alex_reluarea

eu citeam numai pana la partea Redrake&Co Adventuring Co :) Silly me

Un pic offtopic: Am vz aseara un film D&D care avea loc undeva in Ishmir  :hmm:  Exista un asemenea oras/zona in Forgotten Realms sau in D&D in general?

night_hawk

hmm... 2 things:
@alex: google :)
@redrake and co: foarte probabil (daca instalez BG-ul maine) pot juca maine seara.
Quote"Fate shapes us just as we shape it."

Redrake

Pai eu in principiu in week-endul asta sunt liber. Sa vedem daca sunt liberi Divizor si Till. Sau macar unul din ei.

Divizor

Si eu sunt liber in sfarsitul asta de saptamana. Si saptamana viitoare. Deci putem sa incepem. Acuma sa dau jos Hamachi...
Better to die on your feet than live on your knees

Redrake

OK, atunci maine seara putem sa-i dam drumul. Sper ca nu ati instalat alte mod-uri. Iar daca ati facut-o va trebui sa le dezinstalati (si eu am de dezinstalat Fade).

Divizor

Am instalat toate componentele (specificate) de la mod-uri. BTW la Hamachi am alta adresa dar nu cred ca asta conteaza.  

Redrake

Poate ca am putea si noi sa mai incercam, desi Divizor a disparut de ceva vreme.

Divizor

Poate ca am putea. Eu sunt liber de sambata pana marti in fiecare saptamana.

Redrake

Divizor

Mersi! Deci cum rămÃÆ'Ã,¢ne? Sper să nu prelungim reluarea jocului ad infinitum. :)  

Redrake

Pai nu stiu ceilalti cum stau. Dar acum sunt cam in plina pregatire de IWD2. Am facut aseara chiar un test cu Keeper sa vedem daca merge. Daca vrei poti juca si tu. ;)  

Divizor

M-ar interesa dar, din păcate, tocmai am aflat că serverul care garantează studenÃ…Ã,£ilor din căminul meu conexiunea la internet, are inchise unele porturi care fac din versiunea free a lui Hamachi un program inutil. Chiar si cu ajutorul tunneling-ului pot doar să mă conectez la serverul Hamachi, dar nu pot să stabilesc alte legături cu clienÃ…Ã,£i Hamachi. AÃ…Ã...¸a că pÃÆ'Ã,¢nă găsesc o metodă alternativă, se pare ca nici BG nu o să pot juca :( .