• Welcome to RolePlay.ro Community. Please login or sign up.
September 23, 2023, 09:16:30 PM

bg2 multiplayer

Started by Keeper, May 06, 2006, 09:25:30 AM

Previous topic - Next topic

Redrake

Bogy

Eu joc un Druid Totemic. Punct.
Bogy the Great Druid

Daemian

Great! Instead of mass haste we're gonna have a big fireball! :((
:D  
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

Redrake

QuoteGreat! Instead of mass haste we're gonna have a big fireball! :((
:D
Sau un demon. Everyone likes demons. :D  

Divizor

Eu as juca cu un Dwarf Berserker sau un Undead Hunter. Deci pana acuma avem un mag un druid si 2 fighteri. Ar mai fi nevoie de un thief si de...inca ceva :)) .
Better to die on your feet than live on your knees

Redrake

QuoteAr mai fi nevoie de un thief si de...inca ceva :)) .
Unul care sa dea cu arcul.  :D
Nu se arunca nimeni la un archer sau bard?

Bogy

May 06, 2006, 09:37:14 PM #26 Last Edit: May 06, 2006, 09:37:39 PM by Bogy
Da unu care sa vindece, nimeni? Ca doar nu va asteptati eu sa va vindec pe toti :D. Nu sunt cleric.
Bogy the Great Druid

Redrake

QuoteDa unu care sa vindece, nimeni? Ca doar nu va asteptati eu sa va vindec pe toti :D. Nu sunt cleric.
Pai a spus Daemian ca s-ar putea sa ia un ranger/cleric. In care caz, druidul devine cam inutil. :D  

Bogy

Ok...druid inutil. Talk to my shumbling mound infidel. :D
Bogy the Great Druid

Daemian

May 06, 2006, 09:53:27 PM #29 Last Edit: May 06, 2006, 09:55:14 PM by Daemian
La thief ma bag tot eu: kensai/thief :D Dupa vreo 9-12 nivele de kensai (pe care nu o sa le acaparez greu, ca si-asa BG2 incepe de la lev 7 ;) ) trec pe thief. :cool: And then... bring on the Carsomyr!  :kill:

P.S. : Am vorbit mai devreme cu cineva care a jucat BG2 in multi si mi-a zis ca daca leader-ul stie bine jocul (adica sa nu mai stea sa citeasca fiecare cuvant la un dialog ca sa stie ce sa aleaga) atunci cica e super! :cool:

Deci? Instalam intai BG2 si apoi trecem la IWD?

Keeper

May 06, 2006, 09:55:39 PM #30 Last Edit: May 06, 2006, 09:58:10 PM by Keeper
ummm pai jucam cu XP cap sper nu? (ca altfel e stupid imho...alergam peste tot pana facem 40/40/40 in fighter/thielf/clr)

ca moduri as propune unfinished business :) (nu mai spun de ultimu patch +bugfixurile de baldurash )

si fara shadowkeeper use ar fi mai bine imho :) (adica fara wild mage/assasin :p)
"Nestiinta nu-i o dovada, ignoranta nu-i un argument" - Spinoza

Bogy

May 06, 2006, 09:56:02 PM #31 Last Edit: May 06, 2006, 09:57:38 PM by Bogy
Eu zic ca ar fi mai bine sa jucam cu clase normale. Adica nu Kensai/Mage/Cleric/Thief/Druid/Ranger/Barbarian ca o clasa aleasa. Sa jucam pur adica nu multiclasate sau dual clasate. Doar o parere ca asa mi se pare power-gaming.

PS Eu am deja Bg2-ToB + Patch instlat si asteptam sa probez sa vad daca merge. Da vad ca toti sunteti asa ocupati, o sa mai astept. :(
Bogy the Great Druid

Redrake

13 nivele de kensai. Castigi un extra 1/2 attacks/round.

Daemian

May 06, 2006, 09:58:32 PM #33 Last Edit: May 06, 2006, 09:59:51 PM by Daemian
Dar mie imi place power gaming-ul!!!!!!!!!!!!! :(( Si bagam Ascension daca e sa fie mai challenging. Hai va rog nu-mi furati placerea sa joc cu un kensai :(

Quote13 nivele de kensai. Castigi un extra 1/2 attacks/round
Nu mai tineam bine minte ;) Atunci, 13 sa fie! :D  

Keeper

offtopic: umm haideti pe chat

ontopic:

<<<LOC REZERVAT CARACTERULUI MEU...NU M-AM HOTARAT INCA>>>
"Nestiinta nu-i o dovada, ignoranta nu-i un argument" - Spinoza

Bogy

Pai joci cu Kensai dar nu cu Kensai/Thief. Lasam pe altu sa joace thief pur, poate un Bounty Hunter sau Assassin :D. Adica sa fie cat de cat si roleplay in joc ca daca mergem toti fighter/mage, cleric/thief, mage/ranger etc etc nu cred ca va fi ceva very fun. Parerea mea.
Bogy the Great Druid

Redrake

Mai bine fara mod-uri. Riscam sa dam peste vreun bug si ne strica toata placerea.

Redrake

QuotePai joci cu Kensai dar nu cu Kensai/Thief. Lasam pe altu sa joace thief pur, poate un Bounty Hunter sau Assassin :D. Adica sa fie cat de cat si roleplay in joc ca daca mergem toti fighter/mage, cleric/thief, mage/ranger etc etc nu cred ca va fi ceva very fun. Parerea mea.
Acum incerci sa-ti protejezi druidul de influenta nefasta a cleric/ranger-ului. :D  

Daemian

@Keeper:
Aevm nevoie de un thief. Te bagi tu? (zi nu, ca atunci ma lasa bogy sa fiu kensai/thief :D)

Redrake

Hai mai bine sa punem si o regula ca fiecare sa-si aleaga o rasa diferita. Altfel ne aglomeram cu elfi si umani. ;)