Main Menu

cum sa intru la Magicians of Fire ???

Started by DaProfessor, April 18, 2006, 10:34:04 PM

Previous topic - Next topic

DaProfessor

Am nevoie de ajutor !!!
Am inceput sa joc acum NotR si vreau sa ma bag la monastery...asa ca:
am vorbit cu lares sa ma ajute sa intru...el mi-a zis sa vb cu Vatras ca ma ajuta el sa intru fara sa dau oaia si cei 1000 de gold...m-am dus la Vatras si mi-a zi ca Daron(fire mage-ul din fata portii de E) a pierdut o statueta a lui Innos..
M-am dus la Daron si am aflat ca i-au furat-o niste goblini care s-au ascuns "in a hole near The Dead Harpy tavern"...
Nu am gasit nici goblinii nici statueta...daca stie cineva va rog sa ma ajutati :)  

Wotan

amice, aduni 1000 de gold. apoi iti trebuie o oaie. te duci la ferma lu Onar si cumperi o oaie de la ciobanu ce paste oile, faci si un quest sai omori lupiiii. oaia te urmeaza , o cheama Betsy in caz ca vrei sa te atasezi dea ea. duci oaia la manastire si teai scos.
Hail !!

Red

QuoteAm nevoie de ajutor !!!
Am inceput sa joc acum NotR si vreau sa ma bag la monastery...asa ca:
am vorbit cu lares sa ma ajute sa intru...el mi-a zis sa vb cu Vatras ca ma ajuta el sa intru fara sa dau oaia si cei 1000 de gold...m-am dus la Vatras si mi-a zi ca Daron(fire mage-ul din fata portii de E) a pierdut o statueta a lui Innos..
M-am dus la Daron si am aflat ca i-au furat-o niste goblini care s-au ascuns "in a hole near The Dead Harpy tavern"...
Nu am gasit nici goblinii nici statueta...daca stie cineva va rog sa ma ajutati :)
Am marcat pe harta cu un X unde e pestera cu goblini.
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

DaProfessor

Multumesc Red pentru ajutor, dar am fost deja la pestera aia si nu am cautat pe goblini statueta :idiot: ...asa ca am dat 1000 gp si oaia...
am intrat  in manastire si am cerut test of fire. Am facut questul "Path of Believers" si "create a fire arrow rune"...mai am questul ala in care tb sa bat un golem de piatra ("The Living Rock")...acum sa vad cum il bat :(