• Welcome to RolePlay.ro Community. Please login or sign up.
September 19, 2024, 11:55:16 AM

Pls help!!

Started by BoneLord, April 09, 2006, 10:02:24 AM

Previous topic - Next topic

doro69

pai si cine te-a contrazis ? :D io m-am referit ca temeperatura nu este direct proportionala cu overclock-ul :D
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

Daemian

Daca tu vezi undeva in postul meu "direct proportional" eu il mananc (adica trag pagina la imprimanta si o mananc :D ). Chestia e ca daca faci overclocking maresti sansele sa creasca temperatura pe device-ul respectiv (nu direct proportional cu valoarea overclock-ata, dar oricum se mareste). Dar stiai si asta ;) Asa ca ce-ar fi ca de acuma, cand comentezi, sa te uiti bine la ce zice respectivul :cool:  
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

BoneLord

Eu de cand mi-am instalat driverele nu mai intalnesc nici o problema la joc, nici macar una! dar la alte jocuri inva mai am.

puke.nermu

@ Daemian... Nu ma refeream la faptul ca "daca scoti cablul de la net, atunci gata, nu mai sare din Oblivion". Ci era ideea de a avea sau nu net. Adica nu conteaza daca scoti cablul sau nu, ci doar daca ai posibilitatea sa te conectezi efectiv (atunci cand nu e cablu, sa`l pui, si cand e, s-o faci :) ).

Shtiu ca nu are nici o logica, dar de atunci am mai aflat de la un prieten care nici el nu are net ca nici lui nu`i sare din Oblivion...

wierD thing, doh.
I deny reality and substitute my own.

Xardox

am si eu o problema la installarea tribunalului si a bloodmoonului la morrowind
cand dau sa instaleze,incaraca dupa care apare o eroare   ''Old File not found. Howerver, a file of the same name was found.No update since file contents do not match.'' dau Ok mai apare de cateva ori si la sfarsit zice k a fost instalat cu succes, dar degeaba k in data files cand vreau sa joc nu apare

ma ajuta careva?(stiu k e vechi topicul da ma gandesc k mai arunca cineva un ochi paci :)

Red

Intrebare: folosesti ceva moduri pentru Morrowind? Din eroare pe ai primit-o cred ca o fost modificat ceva la joc... de obicei modurile fac acest lucru...
Dezinstaleaza si instaleaza din nou jocul in oridinea aceasta: - morrowind, tribunal, bloodmoon + ultimul patch.
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib