• Welcome to RolePlay.ro Community. Please login or sign up.
September 23, 2023, 10:30:53 PM

Pls help!!

Started by BoneLord, April 09, 2006, 10:02:24 AM

Previous topic - Next topic

RedDevil

Si mie imi iese in windows...dar asta n-ar fi singurul bug. Am gasit cateva chiar amuzante...(vezi questul de la Malacath...). In schimb AI-ul e cel care ma termina, e atat de stresant sa lupti alaturi de garzi sau sa-ti vezi daedroth-ul summonat in "actiune". :mda:  

BoneLord

Tocmai mi-am downloadat cele mai noi drivere de la nvidia(se pare ca driverele pe care le aveam eu nu erau cele mai noi) si JOCUL imi MERGE !!!!!....dar nu prea bine :(( ...dar oricum MERGE!!! :)  

Red

Eu n-am dat de erori dar cine stie ce rasnite aveti voi... :D

Lasand gluma la o parte am mai spus-o jocul e foarte prost optimizat... sper sa apara un patch cat de curand.
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

BoneLord

Jocul nu este prost optimizat este FOARTE prost optimizat, abia imi merge cu tot la minim !!!

Red

April 10, 2006, 08:59:21 PM #24 Last Edit: April 10, 2006, 08:59:46 PM by Red
Pai ti-am spus mai sus ca virgula cu placa ta video 5700 nu prea poti sa ai pretenti mari...
Eu unul n-as juca deloc cu texturile la minim si campul vizual la 2 metri in fata.
Pierzi prea mult din savoarea jocului...
Muad'Dib

BoneLord

Stiu...dar ce sa fac alta placa grafica mai buna nu am :(  o sa-mi cumpar alta cand o sa am fondurile necesare.

Daemian

Da' eu n-am rasnita de comp!!! :(( Ca sa nu mai spun ca pe forumurile pe care am intrat si unde am vazut aceeasi problema ca a mea (restart la comp) oamenii aveau numai GF 7800GTX, adicatelea... totusi. :mda: Bai, macar de as stii de la ce vine eroarea asta idioata! :((  
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

RedDevil

QuoteEu unul n-as juca deloc cu texturile la minim si campul vizual la 2 metri in fata.
Pierzi prea mult din savoarea jocului...
Doar nu-l joc pentru grafica... :idiot:  

BoneLord

QuoteDa' eu n-am rasnita de comp!!! :(( Ca sa nu mai spun ca pe forumurile pe care am intrat si unde am vazut aceeasi problema ca a mea (restart la comp) oamenii aveau numai GF 7800GTX, adicatelea... totusi. :mda: Bai, macar de as stii de la ce vine eroarea asta idioata! :((
Si eu am avut aceeasi problema la computer dar dupa ce mi-am instalat driverele
nu mai am problema asta...dar pun pariu  k reapare dak intru in alte jocuri.Cineva mi-a spus k is de vina memoriile RAM altcineva k ii sursa dar am schimbat si sursa si memoriile si tot aceeasi poveste. Is sigur k placa grafica ii devina.  

Daemian

Chestia e ca eu am bagat ultimele drivere de la nvidia si problema persista :((  

allah

QuoteTocmai mi-am downloadat cele mai noi drivere de la nvidia(se pare ca driverele pe care le aveam eu nu erau cele mai noi) si JOCUL imi MERGE !!!!!....dar nu prea bine :(( ...dar oricum MERGE!!! :)
Si cand te gandesti ca acele drivere mai imbunatatesc si ele performanta.
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

axterix

April 14, 2006, 08:29:44 AM #31 Last Edit: April 14, 2006, 08:33:59 AM by axterix
am citit undeva faptul ca daca te musca un vampir si imediat folosesti un Cure Disease atunci nu te tranformi in vampir
a testat cineva? sau stiti o alta metoda de a preveni transformarea?

vad ca a aparut driverul 84.43 beta
sie cineva daca merge mai bine Oblivion pe 84.43 decat pe 84.25?

Red

Pai da, daca foloseti un Cure Disease nu mai te transformi in vampir. Daca nu ai un spell sau potion cu asa ceva mergi la o biserica si bagi o rugaciune

Merge mai bine cu driverele alea 84.43 BETA... dar nu te astepta la minuni  
Muad'Dib

axterix

daca scot +1FPS deja merita instalat
il incerc dupa masa

BoneLord

Imi poate spune cineva ce trebuie sa fac ca sa primesc misiuni de la contele din Skingard ?

puke.nermu

Iesirea la un momnt dat din joc, cu o protioara de eroare se pare ca apare numai la cei care au net acasa. :-O Sounds wierd, dar mie de exemplu imi face aceeasi figura, iar altor 2 prieteni de-ai mei, care au jocul de la mine, deci acelasi DVD, nu le iese niciodata ! Diferenta e ca eu am net acasa, ei NU. Asta`i ce am observat eu.
Daemian si ceilalti care au semnalat aceeasi problema, aveti net acasa, nuh ? :) Deci, e o legatura cu netu. Numai ca nu stiu care :(
I deny reality and substitute my own.

allah

Eu imi scot cablul de net cand ma joc. :D
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

Daemian

@Puke.nermu
Iti dai seama ca ceea ce spui nu are nici o logica... numai ca, din proprie experienta, am observat ca sunt o multime chestii "calculatoricesti" care sunt complet lipsite de logica! :(( Asa ca uite ca ma pun acuma sa incerc sa joc Oblivion cu cablul scos. Daca merge, cred ca ma dau cu capul de pereti! :idiot:  

doro69

de parca are mai multa logica fraza: "credeam ca e de la caldura.. dar nu am nimic overclokat" :D

ma indoiesc ca e de la net. poate fi totusi o problema in cazul in care aveti spyware si fac trafic mare sau blocheaza pur si simplu memoria cache. scotand cablul de retea nu mai pot face trafic.. alt motiv nu imi vine in minte.. poate placa de retea bushita..

ca sa fiu ontopic mentionez ca nu mi-a facut in viata lui porbleme Oblivion.. desi am un windows de 7-8 luni chinuit rau. nu am ultimii driveri de la nvidia...
Enter World of Warcraf: "33205 items, 249297 NPCs, 4525 quests, 2729 recipes, 1420 class skills and 2312367 profiles
Updated for this push: 32976 items, 17183 NPCs, 3676 quests, 1384 recipes"

Daemian

Mda, deci dupa cum ziceam... n-are absolut nici o treaba cu netul! :mda: Tot mi se reseteaza.

Si, domnu' doro, are o foarte mare logica ceea ce spun: daca face overheating procul, sistemul se reseteaza (la procesoare intel), dar sunt sigur ca pana si tu :pmov stiai asta ;) Si eu, personal, am patit-o (faza cu supraincalzirea - ce-i drept nu pana la punctul critic, la care sa se reseteze, dar oricum...) la unele jocuri, la care, daca apareau mai multe entitati in campul vizual sau cine stie ce efect mai pretentios aparea -> procesorul era folosit intens; si daca nu am racire "performanta" sunt sanse mari sa se supraincalzeasca (de exemplu: la un moment dat, dupa ce se adunase o gramada de praf pe cooler, mi-a sarit procul in 100 grade Celsius; ca si-asa mie imi sta procul de obicei in ~60 grade in idle :mda: )