Main Menu

Pls help!!

Started by BoneLord, April 09, 2006, 01:02:24 PM

Previous topic - Next topic

BoneLord

Ma poate ajuta cineva pt ca am o problema cu jocu: tocmai l-am instalat dar cand dau new game vad filmuletu si cand sa intu in joc imi da ceva eroare si imi iese din joc iar cand dau close la fereasta cu eroarea computeru meu se reseteaza,aceasi eroare o am cand intru la setarile grafice, setez ce vreau si cand dau ok se intampla acelasi lucru.Ii cumva de vina placa grafica??Ce trebuie sa fac k sa-mi mearga jocul?

P.S am un sempron 3000+ 512 ram si placa grafica Fx 5700.

Red

QuoteCe trebuie sa fac k sa-mi mearga jocul?
Schimba placa video

Cu FX 5700 nu prea poti juca... din cate stiu sunt suportate dar nu vei scoate in exterioare nici macar 10 FPS. Minimul de placa video cu care poti juca acceptabil sunt 6600-urile.
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

BoneLord

Stiu k placa ii de kko dar ce trebuie sa fac k sa intru in joc si sa vad cum este chiar daca cu tot la minim?

Red

Ce erroare mai exact? Transcrie-o aicea daca poti...
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Muad'Dib

BoneLord

Nu mai stiu exact cum era pt k am dezinstalat jocul dar era ceva de genul asta: a problem has ocured.....the program will be closed...si dak dau close (singura optiune) computeru se reseteaza.

allah

Incearca sa bagi ultimul driver de la Nvidia.  ;)  
Nerevar Moon-an-Star
----------Old name: Dan--------

BoneLord

Nu merfe...am incercat :((  

RedDevil

QuoteSchimba placa video
Si eu am 5700... :((
Da' bine ca-mi merge. :D

allah

Deci asta arata ca merge si pe placi grafice cu chipset 5700. Incearca alte drivere....
Nerevar Moon-an-Star

BoneLord

Hmm...deci merge si pe un 5700 atunci o sa incerc cu toate driverele pe care le am dar cred k placa mea ii stricata deoarece am mai avut probleme de genul asta si cu alte jocuri vechi sau noi.

Daemian

I got a huuuuuge problem! Din cand in cand imi iese din joc cu restart la comp :(( Brusc si dintr-o data. I s-a mai intamplat cuiva? :(  
There is no such thing as innocence... only degrees of guilt

allah

Mie nu, dar mai am parte de crashuri care ma arunca direct in windows. Sau cand intru in joc si dau continue mi se blocheaza foarte des. :(
Nerevar Moon-an-Star

gonzo

Si la mine crash-uri la desktop si blocari la loading(astea din urma mai rare). Restartul s-ar putea sa nu fie din cauza jocului, se poate intampla de exemplu daca overclockezi procu si nu e stabil la frecv alea.

RedDevil

Vezi sa nu aiba ceva cooler-ul de la placa video. Pana sa-mi dau seama de la ce-mi facea faze de-astea am ramas fara cooler... :idiot:  

Daemian

Faza stupida e ca imi face asa numai la Oblivion si se pare ca are o predilectie spre cave-uri (momentan sunt intr-o pestera in care cand vreau sa trec de un anumit punct... poc!) Am cautat pe net problema mea si se pare ca sunt destui care o au. Initial m-am gandit si eu sa nu fie o problema de heat, dar nu am nimic overclocked. Apoi am incercat sa scot restartul automat al win-ului la erori critice -> degeaba :( Insa acuma inainte de a se reseta imi apare ecran albastru cu urmatoarea eroare "bad_pool_header". Bineinteles ca am cautat si faza asta pe net. Am gasit ca s-ar putea sa fie de la faptul ca nu-s ultimele drivere. Ok, zic, si instalez 84.25 ("special fo oblivion"... yeah, right :mda: ) si... ciuciu! Imi vine sa-mi bag beeeeeeeep in el! Am ajuns si eu la concluzia ca "faimosul" Oblivion e full of FUCKING bugs! Optimizat ziceti? Pe dracu!

Damn, ce nervi am! :((  

Ktav

io nu am probleme din astea... singurele momente cand mi se blocheaza e cand dau ALT-TAB si revin... da nu imi face mereu.  
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Daemian

Faza cu Alt-tab-ul o am si eu si in momentul asta tare as vrea sa fie singura problema! :((  

BoneLord

Ciudat...imi aduc aminte ca la morrowind imi facea aceleasi figuri(imi iese din joc si mi se reseta calculatoru)...probabila ca cei de la Bethesda au ceva cu mine :((  

Ktav

mentionez ca se blocheaza doar jocu, nu calcu...
"I see a thousand graveyard planets and an eternity of hate and hunger."

Daemian

Da stiu ;) Tot la fel si mie: doar jocul